Mám dieťa so ženatým mužom
co si myslite o zenach ktore maju dieta so zenatym muzom?
súhlasím s evil... táto téma je pre ženy, dievčatá, ktoré sa chcú podelit o svoje životné príbehy vzťahu so ženatým mužom a dieťatkom z tohto vzťahu...
dugyna... ja nie som mimo, mám dosť rokov na to, aby som mala aj nejaké skúsenosti, videla rôzne vzťahy v mojom okolí a rodine.... 😉 a netvrdím, že si povedala alebo priamo napísala, že alex je zlá, ale tvoje neustále výčitky, hodnotenia sú len v rovine negatívnej voči alex, takže to že si si už urobila svoj názor, je evidentne jasné, tak neviem na čo to tu zakrývaš... alebo čo je podla teba každá druhá veta: "ja ti mám kupit byt?" "a je to pravda, že je jeho žena alkoholička?" alebo neviem už presne ako si to napísala, aby si náhodou neuviedla, že ti vsúvam slová, nechce sa mi listovat dozadu..... proste ty tu jasne dávaš najavo, že neveríš ani jednému slovu, ktoré alex napísala.... možno to ani nie je pravda čo alex napísala, ale táto téma nie je o tom, aby si spochybňovala každé jej slovo a to teda robíš....
a zase k tým sociálnym bytom... ktoré sú v podstate mestské.. ja neviem odkial alex je, ale aby si dostala sociálny byt,, musíš mať príjem, inak ti ho nedajú.... alex je na materskej, tak jej ho samej určite nedajú.... to viem určite, pretože si tak žiadala aj moja kamarátka a nesplnila podmienky...
zbytočné je tu odsudzovať, mudrovať a posudzovať... tá ktorá to nezažila sa aj tak do alexinej situácie nevie vcítiť....
odchod do práce od 2 mesačného dieťaťa... a akože kde si má to dieťa alex zavesiť? čítaš čo píšeš? jasle aj súkromné berú deti až od 6 mesiacov, čo ty určite ani netušíš... jej matka asi ešte pracuje, takže kto by sa jej mal starať o dieťa, ked bude v práci? ... ja žasnem nad takýmito názormi...
opravujem vetu: dugyna, nenapísala si "ja ti mám kúpit byt" 😀 ale v zmysle, že si ju nenastahujeme do bytu aj s jej milencom, ani jej nebudeme hladat byt...... nechcem vsúvat slová 😀 😀
sharmana ...suhlasim s tebou to co si napisala...odsudzovanie nie je rada
alex aj ostatné kočky, nemáte to ľahké a nechcela by som byť vo vašej koži... viem len, že ženatí chlapi sa veeelmi radi vyhovárajú na to alebo hento, čo im bráni v tom, aby sa rozviedli a pristahovali... im je totiž takto na dvoch stoličkách dobre... to sú ti slaboši....
alex. naozaj mu daj ultimátum, nemá význam sa s ním zapodievať, a už vôbec nie čakať 2 roky... aj on vedel čo robí, ked splodil s tebou dieťa, takže mal byť v prvom rade zodpovednejší a nie teba dostat do šlamastiky... aj ked dieťatko máš určite velmi rada a nelutuješ, to chápem, ved detičky sú naozaj to najkrajšie v živote ženy 😉
mircalla. juuj velmi ti držím palčeky, aby si to prekonala a zvládla.... nechať ženu počas tehotenstva a ešte k tomu tak vytúženého, respektíve plánovať si dieťa a pritom mať mimo vzťah... to je teda bezcharakterný človek.... držím ti palce 😉
sharmana tak tomu ver ze nelutujem moje deticky je to najkrajsie co ma v zivote stretlo...milujem ich ako nikdy nikoho milovat nebudem...tie vyhovorky poznam velmi dobre...nemozem doist lebo deti musia byt somnou nemozem doist lebo idem tam nemozem doist lebo nie su peniaze na benzin a tak pod...
dakujem vam vsetkych za podporu a prepacte, ze som v podstate napisala dost mimo temu, riesi sa tu nieco uplne ina tema....ale bolo mi smutno a potrebovala som sa zdoverit
este raz dik za vsekty IP aj odpovede🙂)
mircala kludne pis ved mozeme pokecat...ja rada pisem
Ahojte....celkom ma táto téma zaujala, tak sa vám tu takto votriem aby som si tiež vyjadrila svoj názor 😔
Nepíšem tu za tým účelom, aby som niekoho urazila, alebo nebodaj posudzovala, na to nemám právo, len nemám rada pokrytectvo a vrcholne ma rozčulujú také veľmi "múdre" reči ako tu mala dygy.....!!!! Menujem ju konkrétne, pretože podaktorí sme tu dospelé ženy a takéto primitívne a veľmi hlúpe naparovanie sa sa sem vôbec nehodí......presne ako bolo už napísané, tieto témy sú tu od toho, aby človek našiel pochopenie a nejakú rozumnú radu a nie na to, aby si tu niekto riešil vlastné komplexy, a robil tu zo seba múdru hrdinku, ktorá zachráni celý svet svojimi cennými radami a pritm v živote h.... zažila....
Mircalla...máš môj plný obdiv, je to nezávidenia hodná situácia, no podľa mňa čo sa deje, tak tk to má presne byť.....uvidíš, že spravodlivosť si raz nájde aj teba a tvoje vytúžené dieťatko je obrovský zázrak, ktoré si plnými dúškami užívaj a uvidíš, že ti vynahradí všetkých chlapov na svete..... 🙂
Alexandra, ty máš čo si sama chcela /je to kruté, ale je to tak/, no tebe bolo veľmi veľa poradené, čiže účel tebou založenej témy bol splnený a záleží iba a len na tebe ako sa sama rozhodneš...len ti poviem, rob stále tak, aby bolo tebe dobre, musíš mať v sebe troška hrdosti a mysli predovšetkým na seba a svoje deti....je stále lepšie mať dve deti aj keď v takej ituácii ako si ty ako ich nemať vôbec!!! a aj kěď ti tu tá premúdrelá a protivne pôsobiaca dagy omlielala stále nejakú antikoncepciu a zodpovednosť tak to vôbec neber do úvahy a buď šťastná, že si na tom aspoň tak ako si, lebo veľa ľudí je na tom omnoho horšie a vôbec nie je hrdinsvo komentovať minulosť, ale riešiť budúcnosť......
Niekto tu bude mať asi pociť, že sa tu do niekoho navážam, ale vrcholne ma rozčulujú takíto ľudia a vždy aj budú, lebo navážať sa tu do ľudí, ktorý sa ocitli v takýchto situáciach a využívať tieto situácie aby si mohli rýpnuť /čo asi takýchto ľudí ukľudňuje alebo čo!!!/ fakt nie je na mieste..... Ono človek sa mnohokrát dostane do blbých životných situácií a ani nie vlastnou vinou, ale mnohokrát zhodou viacerých okolností a človek stále verí, že bude lepšie...buď bude, alebo nie, ale sme IBA ľudia, takže nie vždy si to človek uvedí v tej správnej dobe.......
Z úprimne srdca vám želám baby veľa síl a podaktorým tej hrdosti 🙂
A tí, ktorí majú nejaké pripomienky na moju reakciu, ktorou si iaba vyjadrujem svoj názor ako to tu niekto spomínal, tak nech sa obrátia na lampáreň!!!
🙂🙂🙂
sunny uplne s tebou suhlasim .)
sunny tiez s tebou suhladim...dygy tie jej pripomienky ma tiez rozculovali no usudila som si o nej nazor svoj a nieako jej pripomienky isli jednym uchom dnu a druhym von...a co sa tyka tej hrdosti 🙂 tak tu budem musiet este trosku vylepsit 😢 vela jej nemam asi...a to ze mam dieta zo zenatym nie je vada podla mna..tak ako si napisala ze niekto je rad ze ma deticky lebo niekto ich mat nemoze...troska som to napisala inak ale vyznam to ma taky isty...
dakujem vsetkym ktore ma nekritizovali ale aspom troska mi poradili...nabrala som odvahu i ked troska neskoro ale snad to dotiahnem do stastneho konca ci uz sama alebo s nim tym zenatym muzom...
a ked sa mi to nepodari nebude ma to srat,bude ma srat iba to ze obi dve deticky nebudu mat otca ☹ ...teda malinky ho bude mat ale nebude s nami stale... ☹ ☹
Sunny myslim za kazdy ma pravo vyjadrit svoj nazor,tak ako ty tak aj Dugy....vela ludom sa mozno zase nepozdava ten tvoj ...mne to trosku prislo ze super ved lepsie mat dve deti aj v takejto situacii ved niekto nemoze mat deticky vobec...hm,tak teraz ich robme hlava nehlava do neuplnych rodin,a tlacme sa 10 v 2 izbovom byte....to uz je len dostojny a stastny zivot ☹ Alexandra a podla tebe nie je vada mat dieta so zenatym muzom?Hm tak to je tiez na zamyslenie..
mirka..nie je to vada...ked sa dvaja miluju a postastilo tak tak to vada nieje...v kadzom vstahu sa vyskitne problem ktory treba riesit
hm tak ja som asi ina,lebo ja by som sa v prvom rade do zenateho muza nezamilovala....vies co sa hovori-vsetko sa ti v zivote raz vrati ☹
alexandra.. vsetko zavisi od pohladu cloveka...
podla mna to nie je v poriadku ked si zenaty chlap najde milenku a splodi s nou dieta a podvadza svoju manzelku ale aj svoje deti co ma s nou.
Na neveru su vzdy potrebny dvaja...
moja babka hovorila nerob druhym co nechces aby oni robili tebe... a veru ja by som sa v pozicii takej manzelky nechcela ocitnut ...
mozno to lepsie pochopis az ked to urobi tebe a vasmu dietatu... 😔
maznacik...vies kebyze ona nerobi jemu to co by nechcela aby robili jej tak by bolo vsetko v poriadku...ona ho podvadzala hned po nastupe po materskej do prace a ked jej na to prisiel tak rok sa snazil aby boli spolu aj sancu jej dal ale spravila to znova a ked to urobi raz dvakrat tak to bude robit stale...a stale sa sanca neda dat...
mam pocit ze cely tento pribeh je trosku iny ako je tu opisany...tak ona najprv bola na materskej s detmi,potom nastupila do prace a este stihla zo seba aj spravit alkoholicku a podvadzat svojho muza....lahko sa zvaluje vina na toho kto sa nemoze ani branit ani obhajit...Alexandra tu su rady zbytocne...Kazdy je strojcom svojho stastia.....
mirka...nastu po materskej do prace cloveka zmeni...nie kadzeho ale polovicu ludi teda mamiciek urcite
Nehovorím, že sa zastávam alex a považujem to za bežnú a normálnu vec v živote, veď som napísala, že má čo chcela, ale tiež jej nebudem vsugerovávať svoj životný postoj a kritizovať ju...... každý normálny a inteligentný človek určite pochopil čo som tým chcela povedať a tí ostatní, nech si to dajú preložiť.....
Ja som len toho názoru, že človek si povie, že "ja by som také niečo nikdy nedopustila", alebo "mne by sa to nemohlo stať" .... a to sú sračky !!! ani nevieš ako a každá z nás sa môže vyskytnúť v podobnej /pre menej inteligentných chcem upozorrniť, že nie v rovnakej/ situácii .... ako to niekto vyššie spomenul, že každému sa to raz vráti a vracia sa to, alebo teda paradoxne sa to stáva aj takým, ktorí hovoria, že by do takého niečoho nikdy nespadli!!!!!!!
A neprekrucuj moje slová mirka, lebo ja netvrdím, že robme deti hlava nehla.....to si povedala ty, no každé dieťa je dar a tie, ktoré deti mať nemôžu by dali svoj život za to, aby sa mohli tlačiť v miestnosti aj s 20 deťmi.....ale koho sa to netýka sa nevie vžiť do takejto túžby....
Ja osobne by som ho už dávno odkopla, keby som bola na alexinom mieste, lebo je viditeľné, že sa vykrúca ako chlap, ale to som ja a alex je alex....ona musí najlepšie vedieť čo je pre ňu najlepšie a ani jedna nie sme konkrétne v tom dianí.....
A ešte nechápem jednu vec, že prečo sa tu chytáte slovíčok ako aj Alexiných, tak aj ostatnýc, ktorí nezdieľajú váš názor....to nie je podstatné, lebo potom vám uniká pointa a zmysel celej debaty.....koplexy sa naozaj dajú riešiť inak.......
To je môj názor.......keď ste tu teda všetky také slobodomyselné, tak aj ja........
sunny...aj ja by som ho davno odkopla ale treba davat sance a ja mu davam ultimatum...bud alebo...vies kebyze si v mojej situacii neviem ci by si ho uz davno odkopla kebyze ho lubis a mas s nim dieta...verte ze je to pre mna dost tazke...ja som raz uz dieta vychovavala sama od mesiaca ked mal tomasko takze viem aka je to zodpovednost...skolka skola a pod
sunny 100 bodov 😀 😀 , je vidno ze par mamiciek su tu este pubertalne pipusky , ktore vo svojom zivote dokopy nic nezazili 😅 tym sa samozrejme nechcem nikoho dotknut alebo nadavat,vsetky sme tymto stavom presli 😉
alexandra najma si pories co sa tyka vyzivneho na maleho... najma v pripade ze to ultimatum nedopadne dobre..
ja osobne som mala tu cest vidiet v robote vztahy medzi zenatymi muzmi s detmi /kolegovia/ s kolegynami... a mne bolo z toho na grc... a najma potom ako jeden den si stretla kolegu so zenou a s detmi malymi na prechadzke a na druhy den som otvorila kancel a nasla ho ......... s jednou recepcnou....
a takych veru bolo plno co svoje zeny podvadzali a rozpravali o nich ake su harpie .... a tak.. a pritom to tak vobec nebolo...
takze si to over vsetko co ti hovori z nejakych nezavislych zdrojov... najlepsie... jeho zena o tom vie? ako sa k tomu stavia ? hovorila si s nou o celej tej situacii?
maznazic jeho zena vie o vsetkom...aj o tom ze sme spolu aj o tom ze som bola tehotna aj o tom ze uz sa maly narodil proste vie o vsetkom...vej on chodieval za mnou aj s jeho detmi a ich sa na mna vypitovala samozrejme deti povedia vsetko...on uz od zaciatku co je 2,5 roka vie ze sme spolu...netajili sme to pred nou...ona sama to tak chcela asi ked zacala podvazdat...a co sa tyka toho ci som s nou hovorila o tom vsetkom tak hej hovorila ale samozrejme ona je ta najlepsia a ja a on sme ti najhorsi co jej ublizujeme...vies ona mi vola iba ked ma vypite a tie slova nie su moc pekne...muz jej uz aj telefon zobral ale zial cislo moje vie naspamät...ona raz tak raz tak...jeden den mu rozprava o rozvode a druhy den si to nepamäta...tak ako neviem o co jej ide...pokazit nieco co fungovalo pokial nezistila ze je mali na svete od vtedy je ako otrhnuta s retaze...najradcej by som aj isla za nou ale muz hovoril aby som to neriskovala ze ona nie je normalna...teraz nieco napisem a verim ze mi neuverite...on nahanala muza a vlastne deti s nozom na ihrisku...nieje to normalne ja viem ale viem ze si nevimylslal lebo som vydela zapisnicu s policie a nie jednu dalej sem ani nebudem pisat co vsetko vyviedla...preto som napisla ze ona moze byt rada ze vidi este svoje deti a ze muz nepodal na nu trestne oznamenie
alexandra.. skuste to riesit... isto by som sa najprv na mestkom urade opytala na podmienky pri tom byte.. prip. o moznosti rozsirenia najomnej zmluvy aj na manzela
vsetky dokazy o tom ze zanedbava deti zbierajte prip. kontaktujte socialku
ale osobne by som sa najskor snazila na tvojom mieste zabezpecit vase dieta a spisala dohodu o vyzivnom a dala to na sud..
a ostatne uz bude na partnerovi.. nech si to poriesi.. lebo tato situacia ublizuje najvaic tym detom
alex, tak chlap, ktory zije s takouto zenou, ma dalsiu ktora ho miluje a ma s nim dieta, a brani mu v rieseni tohto stavu LEN pozicka, podla mna uplne normalny nieje.....kazdy normalny clovek sa snazi uniknut z neprijemneho zivota, ale tento tvoj sa ho nejak drzi.....kvoli pozicke? 😕 no to by mi ziaden nenahovoril....
suhlasim s nazorom maznacika, teraz pories seba a svoje dieta, aby ste to mali ok, potom priskripni jeho, nech sa rozhodne...ak sa bude vykrucat, tak je uz na tebe, ci mu to budes tolerovat alebo odides a budes sa snazit zabudnut a pozbierat sily na lepsi vztah...
maznacik na sude to uz je dva tyzdne
latvia...nie je to len o pozicke ale aj o detoch ze kam s nimi ked od nej odide...podnajom nezvladne k mame nemoze ku mne uz vobec nie tak to je tiez velky problem kam s detmi bez penazi
pozbierat sily na dalsi vstah? hm dost sinla kava...ale pravdiva...nechcem ho stratit!!! ale tolerovat tiez nechcem a nebudem...
viem jake je to tlacit sa v malom byte....v garzonke 3dospeli a 1 dieta, stacilo mi tyzden...
tak drzim palec aby sa rozhybal a zacal riesit a potom obaja spolu vasu buducnost...
Najprv som sa nechcela do debaty zamotat, ale neda mi... Alex, vies, aka bola jeho manzelka predtym, ako si zacal s tebou? Nemyslim z jeho rozpravania, ale skutocne? Co ked ten jej "stav" nastartovalo prave to, ze manzel si nasiel milenku???
Dalej, jeden maly napad. Co tak predat auto? Ja viem, ze v dnesnej dobe je dost potrebne, ale asi bude vo vasej situacii potrebnejsie mat peniaze na byvanie s vasimi ratolestami, hm?
A dalsia vec. Vravis, ze manzelka ho zacala po nastupe do prace podvadzat. Mladsie dieta ma 4,5 roka, ak si dobre pamatam. Vy ste spolu 2,5 a to jej este po tom, ako ho ona podvadzala dal ROK sancu na zmenu... Kedy potom nastupila do prace? To muselo mat ich dieta tak mozno rok, aby to nebolo tak, ze on jej ziadnu sancu nedal a hned si niekoho nasiel, popripade uz ste aj bolo spolu...
Neber to ako odsudzovanie, to nie, len mi proste niektore veci nejako nesedia...
Nie si v lahkej situacii, ale dufam, ze ju poriesis stastne hlavne kvoli detickam.

evil...tomu ver ze je takch vela...poznam pripady
ivka...je prvda ze za vsetkym hlada vyhovorki ale uz koniec skoncil...bud alebo...
monline...uz nepatram uz som dopatrala...ma ultimatum a hotovo...ja som silna zena...vychovala som prveho od mesiaca sama vychovam aj druheho...