icon

Mám dvojročného psíka a som tehotná. Mám strach, že pri dieťatku nebudem mať čas na psíka

nikolkaniki88
6. nov 2020

Ahojte ,
Chcela by som od vás radu ak to bude možné 😀
Mám dvojročného psíka , a takisto som tehotná .
Mám strach že pri babetku nebudem mat toľko času na psíka ešte keď ten môj rozmaznaný , priateľ robí vonku takze budem na všetko sama . Neviete mi poradiť čo stym? riešiť nejakú dočasku myslite že je to dobrý nápad bojím sa aby sa mu niečo nestalo alebo jednoducho na nás zabudne .

Strana
z2
lolita555
7. nov 2020

Urcite na to nemyslite a nestresujte sa ja mam dve deti dvoch psov 1 korytnacku a papagaja a vsetci si tu zijeme na hromadke.zvierata sa prisposobia najprv bude kukat co ste to doniesli domov a za tyzden uz bude normalna sucast prostredia pre psika

janka_266
7. nov 2020

@claudia94 PSA síce nemáme, ale keď sme boli my deti, bratranec mal vlčiaka, keď sme stanovali u nich na predzáhradke, kam on síce nemohol, ale ľahol si večer pri jej vchod a štekal na každého, kto sa len priblížil k bránke. A nie, nikto ho to neučil. 😃 keby mohol , leží rovno pred stanom 😃

lolita555
7. nov 2020

@claudia94 to povedz mojej bulterierke keby si isla k mojim detom,ze to chce roky treningu🤫

noami12
7. nov 2020

@nikolkaniki88 ahoj, ja som tiež tehotná a mame psíka, má sidce iba rok ale nikdy by som ju nedala ani do docastky, ona somnou bola stále, to by som jej nespravila aby som ju len tak odsunula, cítila by sa hrozne ten psík už je zvyknutý na vás, zvykne si aj na bábätko určite a vždy sa nájde nejaké riešenie.

Strana
z2