Mám ostať pracovať na Orave v Coop, alebo ísť do Lídla do Bratislavy?
Neviem sa rozhodnúť, či mám ostať doma a pracovať v Jednote ako predavačka za približne 600€ mesačne, alebo pôjdem do BA pracovať do Lidla za viac peňazí. Som z malého mesta na Orave a uvítala by som v živote zmenu, len neviem, či naozaj chcem odísť a či sa mi to finančne vyplatí. Prosím, poraďte mi.
@lentilka640 ja som si nikdy nevsimla ze by mi nadcas preplatili. Mozno preplacali ale nejak tak ze si to nevsimnes ze napr mas nadcas za mesiac 30 hodin nie je to take ze dostanea vyplatu a vidis tam ze nadcas 30 hodin tolko a tolko penazi. Oni maju 3 mesiace na to aby ti vyplatili nadcas a to oni nejak zakamufluju ze si ani mevsimnes nic. Mne sa stalo aj take ze ma posielali sem tam na inu filialku, velice ze mi preplatia benzin a co ja viem co. Nevidela som ani na vyplate ze by mi to nrjak zaplatili lebo tam su nejake peniaze mavyse ked si inde a ked som chcela aby mi preplatili benzin tak som musela mat blocik ze som tankovala v ten den. Blocik som mala, vsetko som vyplnila, ( nejake papiere, blocik pripla ) a stratilo sa to, ze mam to poslat znova. Jasne a blocik si vytiahnem z riti.... Cele zle
@bbebe ďakujem, že si mi to povedala. Rozhodla som sa že do Lidla nikdy nepôjdem. Aj od iných ľudí som počula niečo podobne, takýto štýl práce by som asi ťažko zvladala, ďakujem
Tak Lidl je vždy plný a hlavne, ked su akcie, fronty až po regale. Je tam natresk aj v Kauflande.V Terne je klidek, poznam 2 predajne, kde su 3 ludia v obchode občas, možeš si tam pospinkať
Ahojte, sú tu nejakí zamestnanci Lidla alebo Tesca? Mala by som pár otázok týkajúcich sa odmeňovania a motivácie zamestnancov. Ďakujem vopred za prejavený záujem 😊

@bbebe to nemyslíš vážne ... vedela som že je to tam zlé ale že až takto tak to som netušila. Aj toto ma odrádza vôbec tam ísť ale tak ponúkajú celkom slušný plat. A tie nadčasy tam ako fungujú ? Lebo vraveli mi že všetko preplatia ale tak keď vtáčka lapajú pekne mu spievajú