Mám podozrenie, že máme v byte ducha
ahojte,,mam podozrenie ,ze mame v byte ducha.asi pred tyzdnom sa sam od seba zapol digestor,bolo to asi o 9vecer ked sme davali maleho spat.mozno bol iba zle vypnuty,ale mna to strasne vydesilo!!! ☹
ja sa totiz duchov dost bojim,resp mam pred nimi velky respekt.minulu noc sa mi zdalo akoby v kuchyni za rohom svietilo tlmene svetlo.-ako ked vam v tme zasvieti mobil.rano som si spomenula ,ze sa to uz raz stalo.
byvame totiz v byte kde byvala stara pani so svojim vnukom,ktory bol dost velky cudak.zevraj taky ostal po vojne a pred tym bol normalny.no asi pred 2 rokmi ta pani zomrela a vnuk tam byval sam.na jesen toho roku rodicia ten byt predali a jeho si vzali domov.my sme sa tam stahovali minule vianoce,,cely byt sme kompletne prerobili.ten chalan aj po odstahovani chodieval do vedlajsieho panelaku za nejakym znamym,ale pred pol rokom tam spachal samovrazdu!!! 😒 😒 😒 tak ma napadlo ci nahodou jeho dusa nebludi a vracia sa do bytu kde byval dlho.ked rodicia ten byt predavali tak sa nechal pocut ze podreze toho kto v tom byte bude byvat.neviem co si mam teraz mysliet,,ci mam len bujnu fantaziu,,ale bojim sa! ☹ ☹ ☹
viete mi poradit nieco cim by som toho pripadneho ducha mohla nejako vyhnat.kamaratka spominala ze pomaha svatena voda,ked sa rozfrka po kutoch. 😒
@penelopa77 http://www.patura.sk/sk/Ochrana-pred-kunami.alej
ale tie plasice vacsinou pomahaju tak na chvilku, kym si zvyknu...
najlepsie by bolo, keby sa na tu povalu nemala ako dostat, ziadne vetracie okienka, dierky a ani stromy v blizkosti strechy...
http://www.novinky.cz/bydleni/zahrada/169112-ja...
všetko može byť, skus sa zanho pomodliť, alebo dať na omsu ked si veriaca
@loginn skús logicky a pozitývne myslieť.......hlavne ovzdušni radiatory v celom byte a popozeraj či je chladnička dobre zavretá a okná tiež,popozeraj či ti nevznikol niekde prievan napr kúpelňové okníčko a potom môžeš dať aj na omšu a pomodliť a nezabudni aj na svätenú vodu.
Ahoj volam sa Lucia .. a z najlepsou kamarátkou sme raz vyvolávali duchou od vtedy všade po tme vidím malé ciernovlasé dievcatko a malo modre oci alebo bielu limuzínu ... neviem sa toho zbavit. ☹
@lucifuku no možno by to chcelo sa za ňu aj pomodliť a porozprávala by som sa o tom aj s farárom a hlavne koho ste vyvolali z večného pokoja.....porozmýšlaj o tom.
ak amater začne vyvolavať duchov,môže narobiť veľa škody.Určite ste niekoho vyrušili a ten nevie,ako sa vrátiť tam kde patrí.Treba mu s tým pomôcť.Je to nebezpečné,vidíš,ublížila si zrejme dušičke a vlastne aj sebe,teraz ťa to prenasleduje a potrebuješ sa toho zbaviť aj ty.Sama to asi nezvládneš,treba niekoho,kto sa týmto veciam rozumie a berie ich vážne.Ty môžeš hádam len modlitbou prosiť o pokoj tejto duše.Inač neviem.
Ahojte, ja mám tiež problém. S manželom bývame u rodičov aj s mojou 20-ročnou sestrou na rodinnom dome. bývali tu moji starí aj prastrarí rodiča. často tu počujeme kroky, otváranie dverí. Včera mi sestra povedala, že už pár dní po sebe cítila, že v noci v jej izbe niekto sedí. A cez den tu stále cíti niekoho prítomnosť. Dosť som sa v tomto dome bála aj bez toho a ona mi ešte aj toto povie. Ide ma trafiť. Dokonca ma moja sestra a mama počuli rozprávať ale ja som nebola doma. Napadlo ma či sa tu v dome neprelínajú nejaké časové energie alebo pásma. Ked dedko zomrel tak mama ho počula este pol roka kašlať. Má niekto podobné zážitky?
treba zapalit bielu sviecku /staci aj tu malu/ sucasne do kazdej jednej miestnosti v dome a nahlas sa pomodlit a poprosit duse,aby sa pobrali za "svetlom" a nech odpocivaju v pokoji..toto vsetko uprimne a v pokore.dolezite je nechat sviecky same dohoriet nesfukovat..potom pripadne to iste + svatena voda pokropit byt-kuty v izbach..pekny den zelam 🙂
ďakujem za radu, vyskúšame všetko.
ahojte chodi sem este niekto? jamam tiez par nepeknych zazitkovs duchmi a paranormalnymi javmi alebo ako by som to nazvala najlepsie.... tak ak sem ete niektora z vas chodi kludne piste rada pokecam o takychto veciach mam s nimi vela skusenosti :/
@ani_sama_neviem ahoj aj ja mám nejaké skúsenosti s duchmi možno ti budem vedieť poradiť. Možeš mi napísať aj na IP 🙂 .
@domidomi ahoj! som rada ze sa niekto ozval hihi no ja mam skusenost taku najvyraznejsiu asi spred roka ked som bola u priatela vtedy sme ete nebyvali spolu a on isile na nocnu a ja som ostala sama doma u neho a lezala sm na posteli proste relax uz sa mi aj chcelo nejako spat a odrazu som zacula v hlave take vibrovanie akoby mi nieco hucalo v hlave uplne strasne nemohla som sa pohnut iba som citila ako je neikto/nieco v izbe pri mne a postupne mi chladli nohy akoby proste moj duch opustal telo a vobec osm san emhla pohnut ibna maximalne trosku oci otovrit a citila som akoby ma nieco tahalo nejaka sila ze pod pod proste ze opustit telo mam a strasne to bol taky blazeny pocit ked som sa opustala alebo akoby som to nazvala ale silou vole som si uveodmila a kvoli strachu sovjmu z neznameho som ucukla a trhla som sa ale fakt ledva ledva lebo to ako nejaka paralyza nemohla som sa pohnut ani nic a volalo teda lakalo ma to stale prec z tela :/ dodnes neviem co to je a mojej mame sa to podobne stalo v mladosti tiez asi tak tiez v mojom veku ale jej sa to stalo tak ze on aj vystupila na sekundu z tela a uvidela seba na psoteli mrtvu a tym ze sa toho zrejme zlakla sa vratila akoby naspat do tela. ja vime znie todooost ze divne ale fakt neviem co to mohlo byt uz som pocula mnoho nazorov ze to moze byt nieco so spankovoou paralyzou ale ja si to nemylsim neviem odmalicka mam tak trosku tak naklonene k takymto veciam tak neviem hmm a ty mas ake zazitky?
@ani_sama_neviem fíha 😨 To počujem prvý krát, ale asi to bude podla mňa niečo znamenať. No ja mám všeliaké skúsenosti 😅 zo života. Naposledy ked som bola tehotná (minulý rok) tak som často okolo seba vidievala také iskierky a jedna známa ezoterička mi povedala, že to je dušička bábätka v mojej ako keby aure. Že to býva u každej tehotnej mamičky, len oni to nevnímajú. Alebo sme nedávno ja, mamina a sestra vidievali okolo seba tiene, ale to už prešlo. Ja na stene, sestra za sebou tak bajočkom to vždy zaregistrovala a mama ked zavrela oči, tak ako keby jej cez oči niečo prešlo, taký tieň. Ale prešlo to a nevieme čo to mohlo znamenať a hlavne prečo sme to vidievali v rovnaký čas všetky tri.
No a ked sme sa s priateľom nasťahovali do byu jemu sa stalo, že v noci počul, že chodím okolo postele počul kroky myslel si že som to ja a nechápal, že čo chodím okolo postele a otočil sa a ja som spala 😅. Sila čo?A ešte sa mu zdalo, že niekto stojí nad posteľou a pozerá sa na nás. No to som mala dosť vtedy ked mi to povedal. Po takýchto skúsenostiach a ešte ich bolo som začala sa zaujímať o takéto paranormálne javy a nejaké knihy som už prečítala, kde sa mi potvrdili moje myšlienky zážitky a človek hladá vysvetlenia, odpovede ked sa mu dejú takého veci 🙂
@domidomi zaujimavee mna nastastie tuna nijaky duch nestrasi i kedniekedy moja mala tak cudne pozrie nasteu a rozplace sa bohvie :/ deti urcite vidia duchov podlka mna ale neviem preco sa zjavuju.. a zaujimave ze si o tomto nepocula kedze sa tomu venujes pretoze to co som opisala je bude priznak toho ze niekto ma chcel posadnut resp. ovladnut alebo nieco take alebo ked to berieme z hladiska psychologickeho mohla to byt ta spoankovaparalyza ci lucidne snenie to je ale na hrane psychologickej aj duchovnej skor by som to radila k psychotonickym javbom aleob nieo take a lucidne snenie pritom citis tiez ako by si odchadzala z tela no bohviee co to bolo :/ a to ze v mojej pritomnosti je duch to sa mi stavapomerne casto je totaky cudny pocit pritomnosti tlaku alebo take nieco.
jA MAm bezne doma take stavy, ze pocujem ako mi kazdu asi druhu noc chodi nieco po byte... samo mi to zatvara chladnicku, otvara a zatvara mi dvere dokonca hajzlik s nimi este aj poriadne trieska.... najhorsie na tom je asi to ze ani vonku nemam pokoj... :D ja to neberiem nejak extra vazne a poväcsine si z toho uz len robim srandu alebo k nemu (tomu niecomu) rozpravam :D nie je to az take strasne ak sa clovek nejak extra neboji... zas nechcem to nejak podcenit... ale zas ani precenit 🙂 aaa stava sa mi to odkedy mam noveho priatela... tak mozno si zo sebou nieco priniesol k nam 🙂
:D neje vžy dobra len voda najlepšie by bolo sa pomodlit po latnsky ver my som byval v 2 domoch z duchmy 🙂 som sa naučil ako ovladat moje citi ak je to zly duch :D viem pomoct :D
ahojte aj ja mam niekolko skusenosti s duchmi, mali sme ducha v byte v ktorom byvam, byvala som tu aj s rodicmi, ale oni sa pred dvomi rokmi odstahovali a ja som tu zostala byvat s teraz uz manzelom, prvy zazitok bol ked som mala 16 rokov, presne si pamatam nasu detsku izbu ako som spala na poschodovej posteli podomnou moj brat, bola hlboka noc a ja som pocula nejake rachoty v kuchyni, potom som uplne citila ako "nieco" ide cez chodbu hore zamnou do postele a vchadza to do mna, nemohla som sa ani pohnut nic, len som rozmyslala svojou myslou, bolo to strasne, mala som pri hlave take male radio ktore som pocuvala pred spankom a strasne som chcela do neho trieskat aby sa zobudili nasi ale nedalo sa. nakoniec to vyslo a strasne som zacala vrieskat, snad som cely panelak zobudila, tak dobehol otec ze co sa stalo tak som mu to povedala a on ze hej hej, a rano sa mi smiali ze co sa mi snivalo! no nakoniec aj nasi pochopili, ze mame v byte ducha, lebo sa vypinal televizor sam a kazde rano sme mali sklopenu dosku na WC, co sme my nikdy nerobili.....ale potom sa mi to dlho nestalo, asi za tri roky som bola pracovat v spanielsku a tam sa to zopakovalo, ale bolo to o moc silnejsie. za zivot sa mi to stalo asi styrikrat, je to strasny pocit, vzdy citim ako do mna niekto vojde, ale babka mi povedala ze vtedy treba strasne nadavat a vyhanat to z tela! dala som si posvatit vsetky kriziky co som mala, myslim aj na retiazkach a tak, posvatila som si byt a zatial je nejaku tu dobu klud! strasne som sa bala ze sa mi to stane ked bude tehotna, ze by sa mohlo nieco stat, ale nastastie ma to obislo! myslim ze som lahka korist pre duchov, ktore chcu este zit alebo ja neviem co,mozno ze chcu nieco povedat, ale ja neviem co! a to este chcem povedat ze ten duch prvy v nasom byte bolo mlade dievca, mama ho videla, prisla do obyvacky v nocnej koseli a mama sa jej pyta ze Danuska co este nespis, si myslela ze som to ja a potom si uvedomila ze ja nocne kosele nenosim, tak bola uplne mimo z toho! tak tolko moj prvy pribeh!
@ani_sama_neviem
tak takuto nehybnost zazivala so mm casto 1x ked sommala 14rokov, no najlepsie bolo,ked na gauci cez denked somlezala som sa nevedela pohnut ani slovko vydat zo seba, pretoze som pocula silne buchanie do dveri a kricanie,ale silne buchanie,kopanie do vchodovych dveri,ked somnasla kusok energie v sebe trhla som krkom a zacala sa hybat hned som utekala k oknu,nikde nikoho,pytala som sa mai,kto to tak silni buchal na dvere akopal,krical,ona namna udivene pozrela,ci mi preskakuje,ze nikto nebuchal,ani nekrical,ze ticho bolo,zaskocilo ma to aj vystrasilo. odvtedy som mavala len to,ze som sa nemohla pohnut ani hlas som nemala,ale uz som vedela ako s tym bojovat. mam viac skusenosti s duchmi jedna,ktora ma donutila nespat dlhe noci a cakala som ,ked zacne svitat,sa stala,ked som mala asi 22rokov, v noci,ked som sla spat,zhasla svetla,lahla si tak ma cosi ,dakto objalo zo zadu,nohu si prelozilo cez zomna a takto sa tulilo, bala som sa otocitale povedala som si v duchu,ze sa nebojim,aj ked som sa bala,ale pomodlila som sa k Bohu a ono to zmizlo,ale celu noc som prespala schovane pod paplonom a bala sama. dalsi taky zazitok bol,ked sme so sestrami pozerali po polnoci daky film a vtedy sa zacala triast cela stena na pohare,podotykam,neslo ziadne auto,utekali sme prec do izby. na dalsi den som pozerala sama film a znova to zacalo,ale povedala som nahlas,ze sa ho nebojim,nech si trasie ak cche,ze chcem dopozerat film,prestalo to hned a odvtedy sa to uz nestalo. zacala som si zvykat na take divne veci,aj ked mi niekto rano o pol 6 zaklopal na okno hore na poschodi,nic som nevidela, v tom mi niekto zapol tasku do skoly, toto sa stalo,ked zomrel mojej babky brat,ani som ho velmi nepoznala, povedala somto mame,vysmiala ma, nemala,pretoze na dalsiu noc,ked sla spat a otec pozeral tv sa jej zacali otvarat same skrine,usla z nej prec,povedali smeto babke a dala vysvatit dom,lenze zvlastne veci neprestali ani vtedy,len ja som sa uz nebala,ani vtedy,sa zamnou zatvarali dvere,ci po povedani nahlas,ze zhasni to svetlo,svetlo zhaslo atd. skusali sm evyvolavat duchov s kamaratkou u nej v byte ako 18rocne,jasneneskusene,pretoze sa nesmie vyvolavat duch v miestnosti,kde sa spi, ak sa to stane tak treba postel obkreslit dookola bielou kriedou, v noci ma niekto u nej navstivil,ten chlad okolo mna,nemohla som sa pohnut ani nic povedatona zaspala taktrvdo zapar sec. chcela vyvolat svojho zosnuleho spoluziaka. kamaratka potom v izbe videla divne postavy ale ina kamoska, verili sm jej,kedze len co to stihla dopovedat kde je a ako vyzera,tak pes stekal jak besny a bal sa presne tam stekal,,kde ten duch bol. ono je toho este dost co som zazila,ale aj moj muz, zazil mnoho podobneho,aj silne dychanie do usi ako chlapec. nedavno mi vravel,ze vzdy ked bol u tety,tak ked prechadzal do obyvacy,tak zacali veci padat zo skriniek, onedho tam ideme on je z lat. ameriky,tak mi vravel,nech sa prichystam. inac ak sa duchov bojime,ze to davame najavo,tak sa ich nezbavime,nahlas treba povedat,ze sa ich nebojime,mam s tym skusenost.
ahojte, čítam tu čítam aké problémy máte,
u nás sa v spálni bežne zapne dvd prehrávač ale teraz už nie len ked bol prepojený s TV a bolo to vraj impuls - zmena v elektrike v kábloch
a ked som bola malá videla som duchov u mojej babky a nebolo to nič príjemné ale teraz už nevidím, občas mám taký ten nepríjmený pocit ked napr. náš pes začne štekať na niečo pred seba ale inak nič akurát si nesmiem napríklad nič predstaviť lebo to ma potom chytí strach nech som kdekolvek. Psychika je silná vec a ak si napríklad niekto v mysli čaká na zvuky tak ich aj počuť bude
Ahojte babule,no mne sa sam od seba minule zaplo kurenie 😕 nastavene bolo na 19 stupnou vonku 35 a sam od seba to začalo kurit!
samozrejme som bola totat pos..a a hned som upodozrievala duchovnych a inych obyvatelov našho pribytku,a spala som pri zažatom svetle po dve noci zhruba,ale potom som nahodou zbadala moju 3ročnu dcerku ako si popri hre odbehla k už spomynaneho termostatu,načiahla sa (ani som si nevsimla ze uz tak narastla ze dočiahla)
postlačala niake gombičky a zasa sa vratila k hre 😀 tak,a naš duch bol zrazu vyriešeny 😀 😀 😀
ale inak mam velky respekt z tychto veci,a samozrejme verim aj v svet mimo toho nasho 😵
No ja mam tiez dojem, ze u nas v byte je niekto o kom nevieme.Vcera som si zapalila sviecku a plamienok bol po cely cas pokojny a dnes som spravila to iste a plamienok sa cely cas mihotal a pritom bola sviecka na rovnakom mieste ako vcera.Taktiez som si ju preniesla do druhej izby a plamienok sa neprestal mihotat. Myslela som,ze taha odniekial tak som zavrela dvere na izbe a aj tak to neprestalo...No neviem 😒
Ahojte uz 3 roky sa v nasom panelaku deju cudne veci ....... uz o tom vedia a moji kamosi a niektori sa boja aj ku mne prist .......... akoze ja uz som zvyknuta ale mam strach ............ 😒 😒 ....... sami odseba sa pohybuju predmety , pocujem vzdy v noci zvuuky a citim sa dost zle ... viem pripadato vsetkym dost blbo lebo som este dieta rodicia mi neveria ale .......... raz bola u mna kamoska a hrali sme v kuchyni hru a otvorili sa kuchynske dvere ....... mne to pripada dost divnee ta kamoska je dospela a jedina mi veri ....... vsade kde som sa citim ze niekto so mnou je ale nikto zatial mi blizky nezomrel takze je to dost cudne ..... prosim vas poradte mi ze co mam robit ci naozaj pomoze svätena voda alebo ja neviem co ine .......... 😖 ☹ prosim vas Dakujem mozete mi odpisovat na email daduska14@azet.sk
jednoznačne zajsť do kostola a dať si posvetiť byt a dať odslužiť omšu za neznameho človeka, za toho koho si mysliš že to može byť napr.ten chlapec, možno potrebuje tam hore pomoc a nevie ako to ma dať vedieť tak to robi takto, my sme mali podobny problem spravila som tak ako to pišem tu a bol pokoj, ta duša asi od nas potrebovala modlitbu a hlavne omšu
Ahojte, tak ja mám niečo čo zaručene vydesí, ale sama zo strachu neviem, či to sem môžem pridať...
Ahojte tak mne sa zapina same od seba velke auto na ovladanie. Uz 3 krat sa mi to stalo. Raz poobede a 2 krat vecer. Same od seba sa zaplo a pohlo sa. No som zufala,kedze nam s muzom zomreli maminy a neviem ci je to niaka mamina,alebo co sa deje. Je to dost neprijemne a nemam dobry pocit s toho. poradte mi prosim co mam robit.
Dakujem.
@zuzikkaa pre klud duše zavolaj farara, ale ja si myslim, že prave tvoj strach dava nie až tak nenormalnym vecian nadprirodzeny obsah. Nam sa už viackrat stalo, že sa sama zapla hracia hračka a podobne, proste asi je to citlive, nerobila som z toho žiadnu vedu.
Na nadprirodzene javy verim, ale to čo opisuješ ty mi pride skôr len sugescie vdaka strachu ktory z duchov maš. Pokial som dobre pochopila, tak ten chlapec sa nezabil vo vašom byte ale vo vedlajšom baraku...
Važne hlavne klud a skus sa od toho odosobniť, ale ak ti to pomôže tym posvätením nič nepokaziš

@stanca22 no ja po ceste na wc ani nemam kde mat to svetielko 🙂 ale tu telku si nastavujem na vypnutie 😀 nemam rada ticho pri zaspavani