Mám podozrenie, že máme v byte ducha
ahojte,,mam podozrenie ,ze mame v byte ducha.asi pred tyzdnom sa sam od seba zapol digestor,bolo to asi o 9vecer ked sme davali maleho spat.mozno bol iba zle vypnuty,ale mna to strasne vydesilo!!! ☹
ja sa totiz duchov dost bojim,resp mam pred nimi velky respekt.minulu noc sa mi zdalo akoby v kuchyni za rohom svietilo tlmene svetlo.-ako ked vam v tme zasvieti mobil.rano som si spomenula ,ze sa to uz raz stalo.
byvame totiz v byte kde byvala stara pani so svojim vnukom,ktory bol dost velky cudak.zevraj taky ostal po vojne a pred tym bol normalny.no asi pred 2 rokmi ta pani zomrela a vnuk tam byval sam.na jesen toho roku rodicia ten byt predali a jeho si vzali domov.my sme sa tam stahovali minule vianoce,,cely byt sme kompletne prerobili.ten chalan aj po odstahovani chodieval do vedlajsieho panelaku za nejakym znamym,ale pred pol rokom tam spachal samovrazdu!!! 😒 😒 😒 tak ma napadlo ci nahodou jeho dusa nebludi a vracia sa do bytu kde byval dlho.ked rodicia ten byt predavali tak sa nechal pocut ze podreze toho kto v tom byte bude byvat.neviem co si mam teraz mysliet,,ci mam len bujnu fantaziu,,ale bojim sa! ☹ ☹ ☹
viete mi poradit nieco cim by som toho pripadneho ducha mohla nejako vyhnat.kamaratka spominala ze pomaha svatena voda,ked sa rozfrka po kutoch. 😒
@vejula no ja si stale myslim,ze su to nase maminy,lebo zomreli velmi mlade. Obe sa narodili vten isty rok a obe zomreli v ten isty rok. je to smutne,ale ja si myslim,ze mi chce moja mamina nieco povedat,podla mna,ze ma strazi a pod...,ale je to neprijemny pocit. A hracka sa zapla uz aj mne niekolko krat sama. a nie jedna,ale k tomu nepripisujem az taky doraz. Je to strasidelne a hlavne v noci,ked som sama doma,co byvam dost casto az do noci,kedze muz pracuje.☹
Baby aj my máme..neriešim,lebo by som už bola na prášky :o)
@tinkaronko0710 vyber z hračky baterky, ak aj potom bude hrať, tak to už bude ozaj prúser. Ale hračky s baterkami sa vedia niekedy spúšťať aj samé, mne tiež doma dve tak robia, to nie je nič nadprirodzené...
@halienka dakujem velmi pekne. 🙂
@halienka prosím Ťa aj na toto mi daj odpoveď :o) u nas počuť každu chvílu,že "niekto" zamyká(odomyka)vchodové dvere,až na to že nikto nevchádza,ani nevychadza
@miskakyska no a nemôže to byť nejaký veľmi podobný zvuk odomykaniu, ktorý ale vychádza odinakiaľ a vlastne ak nie si pri tých dverách práve keď ten zvuk počuješ, tak si to človek môže zameniť... pritom to môže byť niečo iné čo bežne niekde niekto robí, len ak si ty vtedy v inej miestnosti tak ti to znie ako odomykanie... Ja len aby si nemala pocit, že vás tu chcem presvedčiť, že takéto veci neexistujú, to nie, lebo sama som bola účastníkom jednej nevysvetliteľnej veci, ktorú som ale videla na vlastné oči a moja mama má tiež tak trochu takú zvláštnu schopnosť, že pár krát za život sa jej stalo, že videla mŕtveho, vždy to bol niekto jej blízky, a videla ho v momente keď ešte nemohla vedieť, že je mŕtvy, vždy sa to dozvedela až na ďalší deň, že dotyčná osoba v noci alebo deň predtým zomrela, proste v čase keď ho mama videla už bol mŕtvy, len o tom nevedela. Takže ja na takéto veci verím, no zároveň sa vždy snažím v prvom rade vylúčiť všetky možné racionálne vysvetlenia, lebo je aj pravda, že ľudská myseľ si dokáže všelijaké veci zameniť a potom v strachu aj podomýšľať. A ešte jeden poznatok, veľa takýchto javov, hlavne tie buchoty, zvuky, niekedy aj premiestnené veci (nazýva sa to poltregaist) sa objavujú tam, kde žije dieťa, ktoré je práve v puberte, poprípade veľmi senzitívna osoba s ťažko zvládateľnými náladami. Vraj to nejako "provokuje" alebo priťahuje duchov. Ak sa táto osoba odsťahuje, alebo skončí puberta, zvuky a iné nevysvetliteľné javy tiež zmiznú. Ale môže to byť veľmi nepríjemné.
@halienka byvame v rodinnom dome a tie zvuky sú zretelne..preto píšem,že to neriešim,lebo by som bola už na prášky..človek,aby sa vo vlastnej chalupe bál a necítil dobre...no kebyže to mne hrabe..ale 14rocna dcera mi povedala,že videla na schodisku,tieň ako vychadzal hore po schodoch..brr..dovidopo..to sa jej určite zdalo..SOM O TOM PRESVEDČENÁÁÁÁÁÁ!
@miskakyska no, 14-ročná dcéra - a sme doma 😀 a to sa u vás objavuje dokedy tam bývate alebo ako dlho? Je to starý dom či novostavba?
@halienka bývame u rodičov..v chalupe postavenej v 80tich rokoch..ale odjakživa tu máme všelijaké "zaujímavosti"
Aj mne sa deje v dome niečo podobné ... :(( v noci keď nespím počujem rôzne zvuky,ako keby mi niekto chodil po poschodí..mám chladno v izbách aj keď je vonku cez 30 stupňov a neraz sami aj stalo že som videla ten nejaký tieň...neviem čo mám robiť :(( možno je to iba môj prelud ale už 2 mesiace kvôli tomu nespím...neporadíte mi nejakú babičkovskú metodu prosim ?? :((
ja som mal tiez taky problem. jednoducho som si to prestal vsimat 😉
na vyháňanie duchov je šalvia, ale nie každý duch musí byť zlý, pozor nato.
Buchotanie v streche, alebo aj v stene, to nemusí byť duch, môže to byť, myš, potkan, kuna, alebo aj ploštica bytová.
@tinkaronko0710 z maminy by si nemala zly pocit! a malo by ju tu co drzat? nejake nedoriesene veci?ak nie tak je v nebi.
@halienka no ale s elektrickeho auta s ktorym jazdi moj syn sa baterky vybrat nedaju. 🙂 Vies?
@jansticka ano mame vela nedoriesenych veci,lebo to bolo velmi nahle a rychla smrt s ktorou nikto neratal,ze pride. A tak si velmi myslim,ze je stale tu somnou,kedze ani muzta nemam moc dobreho a vzdy bola proti tomuto vztahu.☹
@tinkaronko0710 tak to potom by si mala za tym ist a zistit co este yreba urobit aby masla pokoj a pekne odisla do neba. lebo jaj dusa sa velmi trapi ak je tu. neviem odkial si ale ja chodim do Trnavi na anjelske pismo a tam ti vsetko povedia. ale mate to aj v bratislave. len neviem kde. no da sa to isto zistit. ja som si takto dala vela veci do poriadku
@jansticka no budem musiet to zistit,ale ona neni spokojna s mojim vztahom lebo vzdy bola proti mojmu vztahu a ani sa jej necudujem. takze tak. 🙂
@tinkaronko0710 TO FAKT MUSIS IST ZA KOMPETENTNYMI LEBO TO TI JA NEVIEM POVEDAT. ale podla mojho ju tu skor niekto drzi a nechce sa s nou rozlucit apustit ju na drhu stranu. ale na druhej strane to ani nemusi byyt ona. mozes mat hoci jakeho duchav byte alebo na sebe a tak podobne. ja som toho mala teda vela.
@zuzikkaa Sú ľudia, ktorí sa týmto zaoberajú a dokážu byt či dom "vyčistiť"...má sa jednať o to, že človek ktorý v byte umrie v ňom zanechá zmätenú dušu, ktorá proste nevie kam patrí. Stávať sa to ma pri násilnej smrti alebo ak sa v byte nachádzal niekto, koho mal ten dotyčný mrtvy veľmi rád...proste tá duša je zmäťaná a blúdi tým bytom...A myslím, že digestor ani bábiky v tom prsty nemajú no aj keď 🙂 Poznáte to tým zvláštnym pocitom...ten ktorý Vám nedá spať...ale k záveru...ľudia proste prídu, vyženú dušu tam kam patrí a tým je byt čistý...( v živote ma nenapadlo, že toto niekedy budem riešiť, alebo že to dokonca napíšem, ale keď sa človek o to troška pozaujíma niečo na tom je...a viem aké to je keď vám váš nový príbytok ničí život...končí to chorobami, stresmi atď...zažil som, stačilo) 🙂
Vie poslat niekto fotky na ,ktorych je nieco zvlastne?
@zuzikkaa No mali sme ten isty problem, hybali sa nam rozne veci v byte, videli sme tiene a podobne veci, bol u nas farar, vysvatit byt, ale vobec to nepomohlo a este viac nas vydesilo, ked odchadzal so zvlastne zamracenou tvarou. Nasli sme na internete pristroj, vola sa Spirits Remover, je odvtedy mame pokoj a uz ho ani nezapiname. Vsetko skoncilo, zmizlo. Je to pristroj proti duchom a negat.energii, detekuje elektromag.pole a znici ho v sekunde, pozri www.spirits-remover.webnode.com Vela stastia.
@miskakyska Mne pomohol pristroj proti duchom pozri na stranke www.spirits-remover.webnode.com
ahooj nam satoto tiez stalo s televizorom byvali sme v starsom dome a o pol noci sa pravidelne zapinal telkac🙂 ked som ho vzpla znovu sa zapol a starsne nahlas... ked som sla spat tak som pred seou videla cierne tiene , priatel mi neveril az ked svokra citila ze sa tam nieco deje a ze tam nieco je. a raz sme byvali v krasnom dome pri modre teda za modrou,a ten dom bol postaveny na starom cintorine a vedla bol postaceny uz novy cintorin tak si predstavte co bolo taaam to boli stresy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tam sme ani nevedeli porad ze spavame na mrtvolach !!m:D
a ja duchov vidim viete co to je?:O
ahojte , prestahovala som sa do bytu s priateľom, ale väčšinu času som tam sama ...a stáva sa mi, že vidím po izbe behať niekoho , no nemôžem sa ani pohnúť len plačem.......stalo sa mi, že som mala rozliatu vodu po byte. naposledy mi tá voda zničila plávajúcu podlahu..predtym na sedačke bola voda atd...v tomto byte zomrel akýsi ujo, možno nechce odísť a chce ma stadialto dostať preč...už neviem čo mám robiť od strachu
ked som byvala v uk (velmi stary anglicky dom), presiel okolo mna tien. citila som aj chlad, hned som si hladala nove byvanie. kebyze to mam doma, okamzite sa stahujem. inac som citila nejake pachy svojho starkeho po jeho smrti, ale necitila som sa vystrasena ako ten hnusny tien v anglicku 😠 no ale verim v tieto javy. odporucam si pozriet tento film:
http://filmy.kinotip.cz/video/2421-v-zajeti-demonu
vela veci ohladom paranormalnych aktivit je tam vysvetlenych, hoci je to horor a ja radsej normalne filmy.
Mamine futbal niekto klipe na okno a nikto tam neni všetky oknanprehladala nič a stalo sa to o 3:15 o 0:00 zas nám klopal a suchotal o skrinku plus píšte

jaj kukam, že toto už stara tema.....
@tinkaronko0710 mne viackrat sama začala hrať hracia hračka, ale neprikladam tomu nejaku vahu.... Ale ak nahodou by to aj bol duch, tak podla mna sa nemusiš bať, ved vaše mamy boli isto vpohode tak ani ich duchovia vam nič nespravia. Ak teda su to oni tak sa s vami možno len chcu rozlučiť 🙂