icon

Mám podozrenie, že máme v byte ducha

zuzikkaa
1. feb 2011

ahojte,,mam podozrenie ,ze mame v byte ducha.asi pred tyzdnom sa sam od seba zapol digestor,bolo to asi o 9vecer ked sme davali maleho spat.mozno bol iba zle vypnuty,ale mna to strasne vydesilo!!! ☹
ja sa totiz duchov dost bojim,resp mam pred nimi velky respekt.minulu noc sa mi zdalo akoby v kuchyni za rohom svietilo tlmene svetlo.-ako ked vam v tme zasvieti mobil.rano som si spomenula ,ze sa to uz raz stalo.
byvame totiz v byte kde byvala stara pani so svojim vnukom,ktory bol dost velky cudak.zevraj taky ostal po vojne a pred tym bol normalny.no asi pred 2 rokmi ta pani zomrela a vnuk tam byval sam.na jesen toho roku rodicia ten byt predali a jeho si vzali domov.my sme sa tam stahovali minule vianoce,,cely byt sme kompletne prerobili.ten chalan aj po odstahovani chodieval do vedlajsieho panelaku za nejakym znamym,ale pred pol rokom tam spachal samovrazdu!!! 😒 😒 😒 tak ma napadlo ci nahodou jeho dusa nebludi a vracia sa do bytu kde byval dlho.ked rodicia ten byt predavali tak sa nechal pocut ze podreze toho kto v tom byte bude byvat.neviem co si mam teraz mysliet,,ci mam len bujnu fantaziu,,ale bojim sa! ☹ ☹ ☹
viete mi poradit nieco cim by som toho pripadneho ducha mohla nejako vyhnat.kamaratka spominala ze pomaha svatena voda,ked sa rozfrka po kutoch. 😒

rradovana
31. aug 2013

Ahojte,mám problém. Môj problém pretrvavá uz asi rok. Všetko sa to začalo jednu noc ked som pri mojej posteli videla mačku neviem odkial sa mi tam vzala lebo my doma ziadnu macku nemame a ani sme nikdy nemali. Nebol to sen a ani žiadna vidina. Sedla si vecer na mna a ja som sa v tu chvilu nemohla ani pohnut ani nadychnut. Nikdy pred tym som take problemi nemala. Od tohto okamihu sa mi to opakuje kazdy den, nikto doma mi to neveri vznikaju medzi nami hadky. Tieto problemi mal aj moj brat ktorí sa momentalne lieci nay psychyatrii. Prichádza to k nam skoro kazdy den hovori nieco o fotkach chce vidiet svoju rodinu aj viem o koho sa jedna ale ten clovek je uz asi 5 rokov mrtvi.Chce vidiet svoju dceru a neviem preco sa s tym obracia na mna lebo... vzdy ked pride ostane v dome strasny smrad nie je to taky smrad, je to strasne atipicky smrad a nesprdia tak ani nohy...snazila som sa mu aj povedat ze uz je mrtvi, aj mu nadavat ale odist nechce...ako sa mam toho zbavit vie mi niekto poradit hovorila som o tom uz aj mamine ale ta mi neveri... vieme o tom asi iba moj brat ktorí neni na tom dusevne dobre a ja. kedisi mal tie problemi iba on ja som verit nechcela a teraz sa to stava mne.. nechcem o tom ani nikomu verit lebo nikto mi to neveri a vznikaju u nas iba hadky ako sa mam pred tym chranit alebo ako to vihnat z baraku naozaj sa clovek citi neprijemne

tinika
14. sep 2013

@melanche my mame psika a ten bezne začne sam hrat :D a uz sme aj prestahovany :D občas stači nejaka vybracia a sa to zapne

tinika
14. sep 2013

pred rokmi zomrel maminej kolegyni muz a furt chodil po byte, normalne na posteli sa matrac prehol ako keby si sadol ta zena sla na dovolenku niekde k moru aby mala klud aj tam bol za nou

badino123
17. okt 2013

Ahoj ja sa o to zaujimam uz 10 rokov vemujem sa poltrgaisu vyvolavaniu duchov ale aj odvolavaniu duchov exorcizmu atd. Dolezite je zze to nie je sranda a ty co povedia ze duchovia neexistuju su somari v poctate si na tom dobre ak sa ti len zapina digestor mne volali ludia ktorym sa diali horsie veci ak by si mala este ten problem alebo nieco podobne a ak budes chciet tak mi napis na badino123@azet.sk a poviem ti o tom viac

blbo
24. okt 2013

no prispejem niečím aj ja,moja 8O ročná mama má taký problém,že si vždy z nás najbližších vyberie niekoho kto je ten zlý a "nosí jej čerta",doslovne,ale ona sa skutočne bojí, niečo alebo niekto ju prenasleduje,nevieme jej pomôcť.Ked spomenieme psychiatra chytí ju taký amok že potom máme všetci peklo,svätená voda nepomáha.Celý život bola zlá, sebecká ale toto je už psycho,nemáme silu ju nechať samu,predsa je to mama

sebavedomie
5. nov 2013

Ahoj.tiez mam skusenostami s duchmi.ked mi zomrela stara mam,pred 4.rokmy,na Vianoce.hlasy,buchotanie,volanie vasho mena.byt,bol vysveteny,a dosnes som pocula buchot zo skrine,az som sa skrcila.btcam par krokov od cintorina,a priatel,vraj ma dost,ako povedat,magicky datum narodenia,vraj tu prebyva dieta.

sebavedomie
5. nov 2013

Ahoj.tiez mam podobne skusenosti s duchmi.hlavne po smrti starej mamy,ktora zomrela pred 4.rokmy na Vianoce.hlasy,buchot,volanie vlastneho mena,po vysvetenim bytu fararom,to pokracuje a pod.veci,velky buchot zo skrine,ze som sa az zkrcila.byvam par krokov od cintorina,priatel,vraj,ma magicky datum narodenia.

beata1989
27. nov 2013

Citam vaše príspevky pretože u nas sa dejú inde vecí!! Je pravda ze sa snažíme vždy najt logické vysvetlenie ale bohužiaľ pravda je iná...... Moji rodičia kúpili dom pred 10timi rokmi v jednej dedinke pri maďarských hraniciach. Nas dom postavili manželia s dvoma detmi ich syn ked mal 21 rokov rano kosil trávnik,kedze bola rosa a on len v slapkach dopadlo to tak ze ho zabila elektrina ..... Po jeho smrti tu byvali ďalšie roky jeho sestra sa vydala a jeho otec zomrel zomrel este skôr ako on v spánku v obývačke! Zo začiatku sa diali čudné vecí len sem tam aj to sme neako nevnímali ale teraz za posledný rok je toho priveľa. Zacalo to s mladsiou sestrou ktora spala a zrazu zacitila ako k nej zo zadu prišiel chlad az k jej uchu a opýtal sa jej "čo tu robis" v prvom momente mu odpovedala ze "ja tu byvam" A v tom druhom momente stuhla a nemohla sa hýbať ani rozprávať! Potom nasledoval tancujuci luster na schodach za bieleho dňa neskor otec poobede cistil paradajky na pretlak atď. A mal čudný pocit ze pri nom niekto je a v mysli si povedal ked si tu vyhadz paradajky s prepravky....a na to. začali padať na zem ..... Teraz za posledné 3 týždne je to neúnosné moj syn 4 ročný a sestrina mala bude mat rok pravidelne vstavaju medzi jednou druhou v noci! Sestrina mala vstava z vreskotom a moj syn so cmuhou na krku a s napuchnutym licom. Sestrina mala ked mala asi tri mesiace sla ju prebalit a nechala ju na posteli a zabehla pi plebku

beata1989
27. nov 2013

Pokračujem; zabehla po okienku a ked sa vracala spet nasla malu ležať v strede izby na zemi a povedzme si úprimne3 mesačne dieťa keby aj spadlo tak k posteli a nie na stred izby. Za tento týždeň dokonca aj moj priatel ktorý nám neveril si zazil svoje. V noci sa otacal a pootvorili sa dvere a zrazu nad stál tieň zohol sa k nemu a potom zmyzol zostal stuhnuty ako kameň. Túto noc uz dokonca môjho brata navštívil v sne a zároveň aj sestru.Brat stuhol a cítil ako ho niečo chytilo za ruku a silno stlačil. Ja osobne sa zvyknem kazdy tretiu noc zobudiť z ničoho nic a stuhnem ako kameň!! Mame strach aj ked sa ich snažím upokojit. A skúšali sme svetenu vodu a bol kľud asi 3 dni! Čo mame preboha robiť bojíme sa o deti kedze nám na ne útočí! Velmi vas prosim pomôžte nám bojíme sa zavolať farára lebo buď nám pomôže alebo ti bude horšie! Nasa psychika je otrasena ...Vopred ďakujeme

cleopatra9
6. dec 2013

baby, ja mám pocit, že mi už tiež začína šibať. síce nemám až také hrôzostrašné zážitky(chvalabohu), ale mám pocit, že v našom byte "niečo" je. deje sa to pár mesiacov sem tam. mám 5 mes.bábatko. začalo to, keď som bola tehotná, a ležala som v obývačke, pomaly som zaspávala, a zrazu som cítili na mojom pleci, že sa ma niekto dotkol rukou. bol to dosť intenzívny pocit. to sa mi stalo 2x. no a teraz sa mi stáva, že dvere do spálne sa zatvoria, hoci ich nikdy nezatváram, len keď tam ideme spať, alebo tam spí malý cez deň. len tak sa samy nevedia zatvoriť. a tie dvere nájdem zatvorené vždy, keď ideme na prechádzku s malým, nikto nie je doma a keď sa vrátim, tak sa čudujem, ako je možné, že sú zavreté, keď viem, že som ich nechala otvorené. ďalšia haluz čo sa mi stala už 3x je, že na postieľke s bábom mám pripevnenú ohybnú malú lampičku, ktorá sa ohla úplne odveci smerom mne rovno do cesty, denne tade chodím 100razy, a vždy je tak ako má byť, a keby nebola okamžite si to všimnem, lebo by mi zavadzala pri pohybe, keby som o ňu zachytila sama, tak to cítim, lebo je to pevné... niekedy mám pocit, že si už aj namýšľam, že sa vo mne hromadia čudné predstavy a strach, človek si aj nahovára a vsugeruje potom vidí strašidlá všade, ale viem, čo sa stalo. ešte tie dvere by som pochopila, možno aj tú lampu, ale tie dotyky na pleci bola fakt sila. čo mám robiť? mám po rohoch nasypať soli, páliť sviečky, zavolať farára? mám strach priamo rozprávať na ducha, ak tam je...poraďte prosím. ďakujem

cleopatra9
6. dec 2013

a zabudla som ešte podotknúť, že aj môj malý syn, keď leží v spálni, alebo obývačke, tak obracia hlavu z ničoho nič rýchlo, krúti sa, a buď sa začne rehotať, alebo revať. ja mám pocit, akoby ho niečo provokovalo k tomu. niekedy sa mi z ničoho nič prebudí na rev, ale beriem do úvahy, že sa to bábatkám stáva, môže sa mu niečo snívať a tak, ale vidím na ňom, že normálne loví pohľadom to niečo. obzerá sa, ako keď niečo vidí, aj my keď tak prejdeme, tak nás tak sleduje... niekde som počula, že malé deti nemajú ešte prepojené éterické telo, preto vidia to, čo my nie...

lukaseeek123
1. jan 2014

Zdravim chcem sa opytat mam taky problem v noci dnes to bolo prvy krat niekto prisiel chodil po byte potom si spravil jest na panvici vyprazal potom bolo ticho 15min a znovu do kupelne a pustal vodu par minut, byvam totizto sam zlodej to nebol a nik iny kluce nema, ked to skoncilo prekonal som strach a pozrel som sa tam, nic tam nebolo vsade tma .. prosim pomozte mi neviem oco sa jedna bolo to hrozne !!!!!

zuzkaanicka
1. jan 2014

@lukaseeek123 a co Ti navaril? ... chutilo? 😅

babaker
1. jan 2014

@lukaseeek123 pozyvas nas na veceru?a co vyprazane ste mali?

a co ak to bol hladny zlodej?

vidis, neoplaca sa to na Silvestra prehanat s alkoholom a travou... 😀 😀 😀

zuzkaanicka
1. jan 2014

@lukaseeek123 a nemal si pocit, ze potrebujes lietat? ... to by mohli byt lysohlavky 😝 😅 😅 😅

zuzkaanicka
1. jan 2014

@lukaseeek123 ale jednu vybornu radu Ti dam, je tu jedna osvietena dusicka a ta Ti isto poradi-skus sa opytat @svetlanatina 😉 ... vyzera, ze sa v takychto nadprirodzenych otazkach vyzna 😉

ssisska
1. jan 2014

@lukaseeek123
Pocuj ty si robis srandu

staxisko
1. jan 2014

@zuzikkaa
Ahoj..TAke mam doma ducha a jsem na toto velice citlavo což znamená že ducha poznám skoro hned🙂..Víš já ti věřím protože toto prožívám taky mám doma (poltergeista)ale já znám nějaké triky jak ho dostat pryč ale když se zabil někde jinde a býval tam tak si teda myslím že by tam mohl být..A děje se tam něco jinho třeba zapíná se televize ?? :OO Slyšíš hlasy??A nebo máš pocit že když jsis někam dala věc tak najednou je někde jinde??TO by byl nejspíše poltergeist. 🙂.Ale držím ti palce s tím to mám už velké zkušenosti už jako malá jsem měla v takovém baráku prblemy že se začalo třeba zapínat rádio ..Takže kdybys něco potřebovala tak se mě na to můžeš zeptat protože já s tím mám veliké zkušenosti .. 🙂)) 😝

martinalexander17
14. jan 2014

Maju taketo problémy len ludia ktorý maju deti? Mame v izbe ducha.. podla syna lieta je biely a je to teta.. ale neni zla ..
čo mam spravit nech je pokoj..?

miskakyska
14. jan 2014

@lukaseeek123
@martinalexander17 ste rodina? 😉 😀 😝

chavierka
15. jan 2014

@erikasadek ahojky,vies mi napisat ako zo salviou? V akej forme ju mam kupit resp. v com zapalit?

ladylil
15. jan 2014

Vam tu uz nacisto dobre hrabe.ducha haaaaahsaaa ha a farar vysveti preboha preberte sa

erikasadek
16. jan 2014

@chavierka V suchej forme, najlepsie ked spolu zviazes ako cigaru a zapalis fuknes len aby z nej isiel dym a ides po kazdej izbe a hlavne rohy.... 😉

chavierka
16. jan 2014

@erikasadek hmm, ale asi takú bežne v meste nekupim...myslím takú dlhú, moja babka má sušenú, ale mä ju takú podrvenú - na sypaný čaj....

mechanis
16. jan 2014

to je normalne nam sa bezne zapinaju detske hracky /hrdzave kontakty od vody a pod.../ a tiez to vyvolava mysteriozne nalady......... nic si s toho nerob......... 🙂 🙂 🙂 🙂

monchichita
16. jan 2014

tak ja som tiez nieco podobne zazila u rodičov. Už keď som bola mala tak sa nam dvere same uprostred noci otvárali až kym netresli o skrinu a potom bolo len počut suchtave kroky v izbe na koberci. Ako deti sme sa toho s bratom bali a rodicia nam neveril. Vsak su len deti, bujna predstavivost atd. Ale v tej izbe fakt nikto nebol! A kazdym rokom sa to zhoršovalol Zhasinali sa nam a zasvecovali same od seba svetla. Buchla skrinka v kuchyni a ked si sa tam isla pozret tak nic, vsetko na mieste a skrinka zavreta, Po chodbe nam zacal prebiehat tien. No hrôza. Trvalo to tak 10 rokov. Napokon raz otec dosiel z prace domov a diva sa do obyvačky. Myslel si ze tam uprostred stoji môj brat tak mu vravel, ze co nespi a co tam stoji ako debil a mama mu na to, že s kym sa rozprava ze brat je v posteli. A v obyvacke fakt nikto nebol. Vtedy sa zlakol aj otec a to uz je co povedat a tak sme dali vysvetiť byt na naliehanie babky a odvtedy je svaty pokoj!

erikasadek
19. jan 2014

@chavierka nevadi das podrvenu das na neaky stary hrncek a jemne zapalis.. 😉

chavierka
20. jan 2014

@erikasadek vdaka za tip

glenna
7. feb 2014

Babyyyy, Vy poniektore fakt neverite na duchov??? Wau, asi Vas este ziadny nedlavil. To Vam ani neprajem zazit. Brrr
Susedke prave dnes jeden mily pan co take potvorky vyhana povedal, ze je vela duchov, ktori v nas kolkokrat prezivaju. Berunam energiu,nicia zdravie a viete preco? Pretoze sme zli,neprajni a zlostni. Ja sa duchov nebojim. Kym mi nerobia nic zle, tak neriesim. No zahravat sa s nimi urcite netreba. Vacsinou tu aj tak iba bludia a nevedia kam. Mozno si myslite,ze som na hlavu,no neva 🙂 znamena to,ze mate od duchov pokoj a to je dobre 😉 ja mam nastastie len jednu skusenost,velmi zivu. Ale netreba spominat,lebo presne ako jedna baba pisala - privolava sa to. Takze pekne poslat kazdu dusicku tam kam treba ked robi bubu. No ozaj su to velmi casto aj uplne prirodzene zvuky a ziadni duchovia. Hlavne sa ich netreba bat. Vacsinou neublizuju, len cerpaju energiu a to je mozno trochu neprijemne. Pokial nieste nejakym nepeknym stylom prekliate dakym neprajnikom...

ivetoy
7. feb 2014

Svetenu vodu zober ,najlepsie keby to urobilo dieta a frknite do kazdeho rohu izby a hovorte duchovi ,ze uz zomrel a musi sa vratit domov.Nech ide prec.Aj u nas dlho strasilo.toto pomohlo