Mám podozrenie, že máme v byte ducha
ahojte,,mam podozrenie ,ze mame v byte ducha.asi pred tyzdnom sa sam od seba zapol digestor,bolo to asi o 9vecer ked sme davali maleho spat.mozno bol iba zle vypnuty,ale mna to strasne vydesilo!!! ☹
ja sa totiz duchov dost bojim,resp mam pred nimi velky respekt.minulu noc sa mi zdalo akoby v kuchyni za rohom svietilo tlmene svetlo.-ako ked vam v tme zasvieti mobil.rano som si spomenula ,ze sa to uz raz stalo.
byvame totiz v byte kde byvala stara pani so svojim vnukom,ktory bol dost velky cudak.zevraj taky ostal po vojne a pred tym bol normalny.no asi pred 2 rokmi ta pani zomrela a vnuk tam byval sam.na jesen toho roku rodicia ten byt predali a jeho si vzali domov.my sme sa tam stahovali minule vianoce,,cely byt sme kompletne prerobili.ten chalan aj po odstahovani chodieval do vedlajsieho panelaku za nejakym znamym,ale pred pol rokom tam spachal samovrazdu!!! 😒 😒 😒 tak ma napadlo ci nahodou jeho dusa nebludi a vracia sa do bytu kde byval dlho.ked rodicia ten byt predavali tak sa nechal pocut ze podreze toho kto v tom byte bude byvat.neviem co si mam teraz mysliet,,ci mam len bujnu fantaziu,,ale bojim sa! ☹ ☹ ☹
viete mi poradit nieco cim by som toho pripadneho ducha mohla nejako vyhnat.kamaratka spominala ze pomaha svatena voda,ked sa rozfrka po kutoch. 😒
ahojte volam sa Marcela mam 18 rokov vyrastala som v deckom momove av 18 som odisla prenajali sme si byvanie byvam tu s frajerom Ktory ma 24 rokov a deju sa tu cudne veci s tale sa nam otvaraju dvere pocujem vseliake zvuky a frajer s niekym stale komunikuje ked som sa ho pytala s kym to hovoril tak mi povedal ze mi sibe ze s nikym viem ze je to zena lebo frajer jejpovedal ze ju miluje ked som sa ho na to spitala povedal ze to vravel mne lenze ja som na to nic nepovedala ten duch a on potom ze ano a vtom som zakrocila a stale mi vravi ze som blazon stale sa hadame bojim sa ze nas to rozdeli to by som neprekonala on ten duch je proste stale s nim ci je to v obchode alebo doma neviem co mam robit dokonca aj pes je nepokojny stale nucha trha ja som vravela frajerovi ze to citi a on mi na to povedal ze je to steniatko ze on sa iba hra lenze ja si myslim ze psi maju tento dar hned od narodenia a je to jedno ci je maly alebo velky nie prosim poradte mi dala som aj na steny krize sem do spalne dreveny velky a ostatne su umele neviem ci to vadi lebo stale sa to deje som uz zufala dakujem po predu za radu
@666destiny666 😲 nepozeráš moc mysteriozne filmy? 😅 😕
Mam podozrenie ze ma prenasleduje niejaki duch ,včera ket som prechacala z izbi do kuchine tak sa mi same otseba otvorili dvere a najlepšie je to ze pocujem hocikedi kroki ,buchot ako bi prave niekto prišiel domov ☹,a nepomaha ani svetena voda ,ja uš neviem o mam robit ! 😒
@nataniell nic sa neboj,to je len Cyril a Metod,uplne neskodny.Otvor ucebnicu slovenciny a citaj.
prepač ale tomu to komentaru nechapem tak uplne 😎 ..!
Dobrý večer.
Ak má niekdo problém s duchom alebo inou entitou nech ma kontaktuje.Ponúkam svoje služby v rámci celej Bratislavy úplne bezplatne......Som skusený,žiadne amaterstvo.Očistenie priestorov, odprevadeni duší do svetla....Kontakt a.biznar@centrum.sk
U nas je to podobne.dvere buchaju.v noci pocujem kroky.ale vidim tiene no nik tam nieje.pocujem hlasy.
@zuzikkaa nam v byte nikto nezomrel ale zazila som tam nieco neviem co to je.....naj to bolo ked som sa letmo prebrala a vedla na posleli sedel akoby mohutny chlap.tak som myslela ze to otec a zavrela oci chcela som spat dalej.no ale hned mi blislo ze to nie je otec on neni taky mohutny tak som vyplasena otvorila oci,dych sa mi zastavil a pozerala som na to...v tom sa to postavilo bola to silueta chlapa nechapem ako som pocula koberec ako slape po nom a presol cez dvere,zmizol v tme....mesiac svietil a cez zaluzie rovno na neho ale nebolo ho vidiet len taka tmava silueta..doteraz to.nechapem...asi 10min som lezala od strachu a nedalo mi to isla som vsetko pozapinat prezriet cely byt a do spalny kde bol otec no ten chrapal 😀 a nikde nikoho.....este sa mi stalo ze som sa zobudila co sa stavalo casto ale tak ako by mi niekto vstupil do mysli a povedal vstavaj a ja som bola okamzite hore a niekolko krat sa stalo ze sa zaplo radio v kuchyni ...ja som vzdy cakala chvilu ci sa vypne a ak ne isla som ho vypnut a ked som sa uz nacahovala na tlacitko samo vyplo...potom mi spadli na hlavu nejake veci zo skriny,zobudila ako sa doma nieco rozbilo ako spadla lampa....ale prestalo to tak ze som to zacala uplne ignorovat,ked sa nieco dialo spala som dalej....a ono ho to potom preslo 😀
@mimina00 by som cvrkla keby som to videla 😀 mne sa pred minulu noc stalo ze som sa zobudila na to ako pri mojej malej dcerke posteli spadla 2 l.flasa malinovky,lroste sa prevratila.Tak som sa zlakla ale reku zavrem oci a spi dalej,bo ale v tom smerom od malej kde spi od jej postele smerom ku dveram zacali praskat parkety,proste akoby ponich niekto chodil,akoby noekto odiesiel od jej postielky ku dveram.Joj sa mi chlpy postavili.Viete mne sa pred teraz to boli 4r.mesiac pred orvymi narodeninami mojej dcerky obesili obaja svokrovci,teda podla mna svokra si sama nesiahla na zivot.A vzdy tvrdim ze to ona chodi malu pozriet.Ona mala troch synov a ked som jhej porodila prvu a jedinu vnucku tak mi povedala ze som jej dala ten najkrajsi dar na svete.Ona mala len 46 aj teraz placem bola mi ako druha mamina.Ja keby som zase vedela keby som sa snou vedela skontaktovat,ci je tam niekde dobre.
A ja som zvedava co to je kto to je.mne to pripomenulo starkeho aj to ako sedel zohnuty a rukami suchal to bol cely on,ale nezomrel v tom byte.a to s tymi vecami a radiom to myslim ze bol zas niekto nieco ine...ale uz sa dlho nic nedeje a nech to tak ostane.som sa dost nastresovala... a to ako myslis ze sama neobesila??fuha
@katkabg
Baby aj u nas podobne.maly dostal taku zebru z ficher price hrala hudbu atd ked sa na nej skakalo maly zacal byt nervozny,nedal sa ukludnit a reval,jacal atd vzdy ked bol takyto ta zebra sa sama spustila....dali sme ju prec,teraz zas toto...kupili sme telku pred nedavnom,takze baterky nie su zle ani nic take....nervozita a mna aj u muza...prepinam vcera vecer telku gombikom ''program'',chapete ze nasledujuci,ono to odratavalo,pridavam hlas,ten zas uberalo.stlacim cislo 7 a naskoci 24...v noci suchoty,synovi sa zas pocitac sam zapina aj vypina....no o drzku to je,poviem vam ☹
Pokial uz vidite v byte nejakých duchov,. odporucam Vam, aby ste si posvatili byt sama so svätenou vodou a nad dvere napisali kriedou 20+C+M+B15, pripadne kňazom - 6.januara mate prilezitost. Po svatej omsi v kostole mozete v ktorykolvek den roku poziadat kňaza aj o posvatenie križika a ruženca svateho Michala, ktore zavesite na stenu Vasho bytu. Doporucujem aj zbavit sa starych zrkadiel.
Pokial ste nejakého DUCHA AJ ODFOTILI, ako to je na strankach ghoststudy.com doporucujem Vami porobene fotky ihned spalit alebo vymazat z pc, a neukazovat ich inym, duchovia sa mozu zjavovat aj na textiliach, po povrchoch stien, a aj ked sa vam podari taketo fotky ziskat, nikto vam neuveri, dnes existuje aj Photoshop....
_______Nieje dolezite sa tym chvalit, dolezite je, aby ste pochopili,ze mate ako maloktora moznost naozaj vidiet, ze posmrtny zivot existuje. A pokial sa nieco take zjavuje, povacsine ide o zlého ducha, co pochopite aj sama, podla jeho neprijemnej tváre. Skuste sa vyspovedat zo svojich tazkych hriechov, aby ste po svojom zivote nemuseli byt v spolocnosti prave týchto zlych duchov.
@zuzikkaa Pokial uz vidite v byte nejakých duchov,. odporucam Vam, aby ste si posvatili byt sama so svätenou vodou a nad dvere napisali kriedou 20+C+M+B15, pripadne kňazom - 6.januara mate prilezitost. Po svatej omsi v kostole mozete v ktorykolvek den roku poziadat kňaza aj o posvatenie križika a ruženca svateho Michala, ktore zavesite na stenu Vasho bytu. Doporucujem aj zbavit sa starych zrkadiel.
Pokial ste nejakého DUCHA AJ ODFOTILI, ako to je na strankach ghoststudy.com doporucujem Vami porobene fotky ihned spalit alebo vymazat z pc, a neukazovat ich inym, duchovia sa mozu zjavovat aj na textiliach, po povrchoch stien, a aj ked sa vam podari taketo fotky ziskat, nikto vam neuveri, dnes existuje aj Photoshop....
_______Nieje dolezite sa tym chvalit, dolezite je, aby ste pochopili,ze mate ako maloktora moznost naozaj vidiet, ze posmrtny zivot existuje. A pokial sa nieco take zjavuje, povacsine ide o zlého ducha, co pochopite aj sama, podla jeho neprijemnej tváre. Skuste sa vyspovedat zo svojich tazkych hriechov, aby ste po svojom zivote nemuseli byt v spolocnosti prave týchto zlych duchov.
ahojte,moja babka umrela v oktpbri ,odvtedy sa v byte ozyvaju kroky a buchot ked nie sme doma(susedka na to striehne) a teraz uz zacinaju aj ked sme.
nie sme krestania a preto knaz a vysvatenie nechceme.poznate nejake ine metody ako sa tejto energie zbavit?
vdaka.
Ahoj...mne Sa dejú taktiež neprijemne veci doma.A chodím pravidelne na rehabilitácie k celkovo psychologicke ale je vlastne aj duchovná "zienka" ....poradila mi (a aj dala) BIELU ŠALVIU a mala som ju zapáliť a dymom vlastne svoju izbu (spravila som to radšej v celom dome 😀 ) tak som si ňou "očistila" ako sa vraví každý jeden roh a jednoducho všetko. ....na čas som sa mala lepšie. Ale keď sa stále "bojíš" tak duše si ta vyhladaju a znova sa vrátia. Ahoj 🙂 a veľa opatrnosti 😖
Ak tú fotku máš tak pred spaním ju daj na stôl ak sa nič nezmení zapál si okolo seba a sviece a asi 10-20 min. sa modli a pros ho o to aby odišiel.
Dajte si drevený krížik do kuchyne nad dvere, tak ako to mávali starý rodičia. Ja som mala tiež zlé pocity v byte a toto nám pomohlo.
@zuzikkaa
https://www.facebook.com/groups/636206496479246/
Sme tím ľudí, ktorý sa zaoberá pátraním po paranormálnych javoch. Naša skupina sa volá Slovak ghost hunters SGH. Chodíme po rôznych miestach, ktoré sú späté s históriou. Nie sme žiadna sektárska a ani iná záujmová skupina. Bolo o nás písane aj v tlači - Chvíľka pre teba, a v máji začne naše príbehy, ktoré sme zažili uverejňovať aj magazín - Záhady a mystériá. Našim cieľom je nahrať ducha na nahrávku najlepšie v nočnom prostredí. Používame kamery, nahrávacie zariadenia, špeciálne fotoaparáty.
Potrebujete v niečom poradiť?Máte miesta ktoré môžeme preskúmať? Obráťte sa na tím SGH radi vám Vaše otázky zodpovieme.
( slovakghosthunters@gmail.com )
Teamleader SGH: Matej Cích
Členovia SGH : Alexandra Gajdošíková Dávid Csóka, Maťullka Hoďánková, Baška Vachálková, Martin Harmy Harmat a Zdenko Cích (IT člen).
radi odpovieme na vase vsetky otazky

aj nam sa stavali podobne veci ale daju sa vysvetlit...... napr. sa zapla sama detske hracka v kupelni...... jednoducho preto lebo bola na baterky kontakty zhrdzaveli a samovolne sa zapla..... robila to dlhsie a tiez to vypadalo jak v nejakom horore ale ziadny duch to nebol........ 😀