icon

Mám povedať novej priateľke môjho bývalého, že ju podvádza?

7. júl 2020

Dievcata, idem si k vam po radu s chulostivym problemom. Trosku sa rozpisem. S byvalym sme boli spolu 10 rokov, nebol to zdravy vztah, bola som hlupa, nie zamilovana, ale asi posadnuta. Od zaciatku ma podvadzal, v roznych urovniach. Ci uz to bol skutocne sex, bozkavanie, pisanie si so zenami o sexualnych temach. Vzdy som mu vsetko odpustila. Skoncilo to nedavno, kedy mu jeho nova znamost pravdepodobne dala ultimatum, ze so zadanym nic mat nebude. Zo dna na den sa so mnou rozisiel, ja som sa zrutila uplne. Dal sa s nou dokopy, samozrejme som si to davala za vinu ja, premyslala som, co viac som mala pre nas urobit. Potom som sa sla k nemu pobalit a nejako sa stalo, ze sme sa spolu vyspali. Toto mi uplne otvorilo oci. Teraz viem, ze problem nebol vo mne, tak isto ako problem nie je v jeho novej priatelke a aj tak ju podviedol so mnou, navyse v obdobi, v ktorom by mali byt silno zalaskovani. Odisla som a pred 2 dnami mi zacal pisat. Mam niekolko hodinovy sexting, jeho nahe fotky, konkretne plany, kedy a ako si to mame rozdat znovu (nemam to v plane). Tu prichadza otazka, konik raď! Povedat alebo nepovedat to jeho priatelke? Nechat ju v nevedomosti, alebo jej otvorit oci teraz, kym v tom este nie je po usi? Uz ho zoznamila s rodicmi, s priatelmi... Su spolu mesiac a uz ju podvadza, ak to nebudem ja, bude to dalsia a dalsia. Baba ma takmer 30, nechat ju, nech zisti sama, co za chlapa zi zavesila na krk? Nech sa s nim trapi dalsich mozno 10 rokov? Lamem si nad tym hlavu uz druhy den, keby som na jej mieste, chcela by som o tom vediet, ale nepoznam ju osobne, neviem aka je, neviem, ako zareaguje, len na mna zo socialnych sieti posobi ako mila baba, ona za nic nemoze. Dokazoveho materialu mam na 3 rozchody. Mam to nechat tak? Je mi jej luto... Nechcem to urobit preto, aby sa vratil ku mne, to v ziadnom pripade, mozno by v tom bolo trocha pomsty, asi by ma potesilo, keby skoncil sam, z toho dovodu som si s nim teraz pisala, potom som zacala uvazovat a premyslat o nej, poradte mi, zvozte ma, ako uznate. Dakujem vam uz len za precitanie romanu

Strana
z2
sissy27
7. júl 2020

poučila si sa na svojich chybách a preto si mu po rozchode roztiahla nohy a vypisuješ si s ním sexuálne správy, hoci vieš, že má inú? ale no taaaaaaak 😀

mogaa
7. júl 2020

nemiešať sa do vzťahu iných a už vôbec nie do vzťahu bývalého....

elviku11
Autor odpoveď zmazal
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
7. júl 2020

@perdulka7 ano, z tym zamerom som si s nim pisala, ale nikdy som nemala potrebu pomstit sa jej. Chcela som sa pomstit jemu, ale zacala som premyslat o tom, ze ona za nic nemoze, potom som sa chcela na to vykaslat a potom som zase zacala premyslat, ci by to predsa len nemala vediet, ale preto som sem vlastne pisala o radu 😀

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
7. júl 2020

@perdulka7 pisala som v hned v uvodnom prispevku, ak by sa s nim rozisla a zostal by sam, mozno som uvazovala aj nad tym, ake by to bolo, ak by sa potom chcel vratit ku mne a ja by som ho odmietla, tak ako si zasluzi... podla prispevkov od bab vidim, ze to vobec nemusi a pravdepodobne ani nebude znamenat, ze sa s nim rozide, takze to naozaj necham plavat.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
sara07
7. júl 2020

nerieš, zabudni na neho nesleduj ho , ich
nehas čo ta nepali, pozri vedela že teba podviedol ak je naivna že ju nebude nech si na to pride sama, ako sa vravi urobi raz urobi viac krat
vôbec by som sa do toho montovala, vieš kto bude svina ty a ešte to aj schytaš
zabudni naber novy smer

nairia
7. júl 2020

ono je to tazko, lebo nikdy nevies ako ta druha strana zareaguje a mozes to mysliet akokolvek dobre, velakrat sa to otoci proti tebe... moj byvaly cca po pol roku, co bol so mnou udajne strasne ma miluje a podobne kydy, vypisoval mojej kamaratke, ze ci sa nebudu stretavat len tak nezavazne... poslala ho do kelu (tu konverzaciu som si precitala 2,5r neskor)... mne nepovedala nic, ale mohla... usetrila by ma sklamania
to bola ale kamoska, takto medzi cudzimi, neviem... ale tvoje pohnutky a nutkanie chapem, snaz sa to co najskor pustit z hlavy a vyser sa nanho, jemu sa to vrati raz nejak...

dkethe
7. júl 2020

Ak to urobit, tak jedine z pomsty, nie pre jej blaho 🙂 kludne jej to povedz

leskovael
7. júl 2020

Nie nerobila by som to... Na jednej strane to možno myslíš dobre (aj keď je tam z tvojej strany škodoradosť že to robí aj jej) na druhej strane ťa do ich vzťahu nič nieje, nieje to tvoja vec, úprimne si predstav ze si nájdeš niekoho a behom mesiaca /dvoch ti píše jeho ex, ako ťa tvoj novy frajer podvádza a čo je to za človeka...verila by si jeho ex? Nie, považovala by si ju za úplnú zufalku... Takže to by si bola aj ty v tomto ICH vzťahu 😉Každý stretne v živote ľudí, akých stretnúť má, na tak dlhý čas, na aký má, nikto tretí by sa nemal starať do života dvojice. Ona časom sama zistí s kým je, to, že ty si to tolerovala 10rokov neznamená, že to bude tak dlho tolerovať aj iná 😉 a za ďalšie, ty nemôžeš vedieť, aký majú vzťah, ona môže byť klamaná a podvádzaná, ale takisto môže byť ako on a majú vzťah voľný... Netreba sa miešať do vecí, do ktorých nás nič nieje.

dusankomoj
7. júl 2020

Teba niekto pred ním varoval? Keď ste sa rozišli,tak to nechaj tak.Nemusiš vyzerať ako zúfalka, čo sa im stará do vzťahu! Ona na to príde.

nenne27
7. júl 2020

Jaj zena ty si sa nevyliecila,ty si stale posadnuta.sakra ved sa vzchop a zi svoj zivot a neries ex a jeho vztahy.co nemas ani trosku dostojnosti????chod dopredu a nepapri sa v starych srackach.a nesnaz sa hrat na samaritanku zachranujucu podvadzanu zenu.spravas sa ako totalna loserka zavisla na exovi

autor
7. júl 2020

@nenne27 takychto nazorov som tu cakala viac, dakujem aj tak

nenne27
7. júl 2020

Ved ale potrebujes preplesknut a ist dalej dopredu!

veronikaszabova
7. júl 2020

@nenne27 👍👍👍

veronikaszabova
7. júl 2020

ANONYM - ale nenne27 ma pravdu. Kde si nechala hrdost? Sebauctu?
Ten chlap ta 10r podvadzal, potom ta nechal kvoli dalsej bokovke. A ty? Posielas mu smsky, eroticke foto... akoze wtf?
A este to chces aj vyklabosit jeho terajsej? Kvoli tomu, aby vedela aky je? Ale prosiiiiim ta. Z tvojich sprav uplne krici, zeby si ho s otvorenou narucou brala spat.

Odstrihni ho od seba, to nie je vztah. To je zavislost. Nechaj ich, nech sama pochopi, co je zac. Venuj sa konickom, kamosom,...

nicicka
7. júl 2020

Ja si myslím že by si to mala spraviť. Tu babu nepoznáš, je ti jedno čo si o tebe bude myslieť. V jeho očiach klesnes, keďže ideš proti nemu a vyzerá že ti to je tiez jedno, takže problém nevidím. Ta baba si zaslúži poznať pravdu. Môže sa pohnúť ďalej alebo ostať s ním. No už to bude celé na nej.

cervenaruza123
7. júl 2020

Neviem ci ti jeho nova priatelka uveri. Aj ked budes mat dokazy, je zalubena, zaslepena, povie, ze im chces rozbit vztah a chces ho spat pre seba. Z ludskeho hladiska by sice bolo fajn jej to povedat, ale dost pochybujem, ze by to malo efekt a ze by ti verila. Bolo by to, ze im chces rozbit vztah, tak si to cele pripravila tak, aby to tak vyzeralo. Zabudni nanho, urob hrubu ciaru a zi dalej a nechaj zit aj ich. Ved ona na to casom pride. Ty by si verila inej, keby ti na zaciatku vztahu s nim povedala co je zac? Sama si si to musela zazit, aby si pochopila

katkati
7. júl 2020

Nestaraj sa a nemala si sa s ním vyspať.

sunny8
7. júl 2020

No ja osobne by som nepovedala. A na tvojom mieste by som ho blokla je to predsa ex a keď ma druhý vzťah tak sa mu do toho nemontuj on je zodpovedný sám za seba. Keď tebe píše také veci a posiela fotky a ty si necháš tiež nie si nevinná 😉

katarinka89
7. júl 2020

Chýba ti rozhodnost- už minimálne 3x si zmenila názor, nebudeš sa starať, budeš sa starať a napíšeš jej ako anonym a nakoniec kašleš NATO . No hrôza! Robíš veci ktoré by mali robiť len dospelí a rozumní ľudia ktorí vedia niesť aj následky a adekvátne naložiť so situáciou.

nika3136
7. júl 2020

Stale sa ti zda, ze ty a ex ste prepleteni a ze ste "svoji". Ale nie ste. Ste dvaja cudzi ludia, ktori spolu prezili cast zivota a v buducnosti sa uz nemusia jeden druhemu ani pozdravit. O rok ci dva sa budes smiat sama sebe. Ja netusim, kde je moj ex, s kym chodi, ako sa mu dari...a je mi to jedno 🤷‍♀️

Strana
z2