icon

Mám prevziať balíček, ktorý je viditeľne poškodený ?

predajmamina
21. jan 2020

Ahojte dievčatá.
Som tu pomerne nová a tak idem radšej po radu k Vám.
Kúpila som od jednej pani Uv lampu.
Pýtala som si číslo účtu a ona že už ju písala na dobierku že mám len € na pošte zaplatit.
Sestra pre ňu šla a poštárka ju už predom upozornila že balík nie je v dobrom stave . Ukázala jej ho a bol dokrceny alebo ako to nazvať 🤔 keď ho vzala do rúk " čerkal" ak má chápete 😊

Som povinná prevziať ten balíček ?
Chápem že odosielatel zaplatil poštovné na pošte a bude v strate cca 4€ 🙄 a mrzí ma to ale....

kukulienka83
21. jan 2020

Ja by som ho nevzala a pani čo poslala nech si pýta náhradu poštovného za poškodenie veci. Záleží aj na tím či bol dobre zabalený a mohli ste dať aj poštovné že" krehké"

predajmamina
autor
21. jan 2020

@kukulienka83 ona sa na ani nepýtala či chcem dať krehké či chcem obyc poštu atď. Ja som najprv chcela poslať € na účet aby bolo nižšie poštovné napr ale ona mi už rovno napísala že - poslané 🙄pýtala som sa jej prečo to nedala do hocijakej krabice napr nemusí byť originál...
Napísala mi že aj z e shopu také lampy posielajú bez krabice..
Pani to poslala v sáčku

kukulienka83
21. jan 2020

@predajmamina lampa v sáčku...to je snáď vtip...tak to není čo dodať. Nepreberaj a pani nech rieši s poštou...

predajmamina
autor
21. jan 2020

@kukulienka83 len sa bojím že má bude ohovárať alebo mi dá zlé hodnotenie kvôli Neprebratiu balika

kukulienka83
21. jan 2020

@predajmamina vysvetlis ...normálny človek pochopí... Lampa v sáčku...šak to normálny človek neurobí...

andi80
21. jan 2020

ak je balík poškodený a niečo v ňom hrká - netreba ho prebrať. Hneď spísať reklamáciu. Nepreberať!

predajmamina
autor
21. jan 2020

@andi80 no mne povedala pani poštárka že keďže balík nebol poistený ani nemal znamku - krehké tak že nepochodime

dopolbokaodrata
21. jan 2020

@predajmamina to jej v prvom rade nemali ani na pošte takto zabalené zobrat. Pani sa skôr chcela toho zbaviť, mohla to mat rozbité alebo inak poškodené už predtým a chce hodiť chybu na poštu. Ak máš komunikáciu s ňou, tak pri negatívnom hodnotení ju posli na helpdesk, oni ho vedia potom odstrániť.

predajmamina
autor
21. jan 2020

@dopolbokaodrata ďakujem za radu 🙏

lucyminarik
21. jan 2020

Určite nepreberať, mala ho lepšie zabaliť.