Mám problém s duchmi v novom dome?
Ahojte v januári sme kúpili starší dom do polky apríla sme ho prerabali. Posledný aprílový týždeň sme sa do domu nasťahovali. Prvé dva týždne bolo všetko v poriadku. Začiatkom tretieho týždňa občas niečo v noci buchlo v kuchyni o mesiac neskôr manžel počul pred izbou za dverami sa rozprávať v noci dve ženy. Chvíľu bol pokoj pred večerom v noci som ja počula v spálni čudné zvuky a včera v noci sa mi na spálni otvorili same dvere.
@lucia190 ja mám to šťastie, že takéto veci “nevidím” ale môj muž tvrdí, že stále jo čosi budilo a vidí niečo atd. V “staronovom” dome sa tiež pár čudných veci udialo (okna sa otvárali atd), muž behal po dome s bielou salviou (vydymil) a je pokoj aj pre neho aj pre mna 😀 skúste to
My sme kúpili dom pred mesiacom a z tohoto mam obavy. Zatiaľ teraz kým prerábame je všetko ok..
Viem ťa pochopiť a ten čo nič také nezažil sa bude smiať a nech je vďačný, že to zažiť nemusel. Nam sa napríklad otvorili samé dvere, kde sme 3 ľudia videli aj to ako kľučku niekto zatlačili smerom dolu a nie nikto v tej izbe vtedy nebol. Bola to izba kde zomrel ocko. Keď sa nám v noci otvárala skriňa v kuchyni a veci z nej boli zhodene dolu na zemi. Keď sme počuli, ako niekto chodí popod dvere izby a pritom sme všetci boli v izbe. Keď sme našli zrkadlo 1,5 od miesta kde bolo závesene, bez poskodenia a klinec visel na stene. Keby spadlo tak sa na 1000% rozbije a hlavne spadne uplne inym smerom. A mame kopec takých zážitkov a veru nie len v noci ale aj cez deň.
Ja by som sa 💩 ano daj si vysvetit kazdu izbu. Popripade si daj anjelika vedla postele. Ja mam co mi mama dala ked som bola mala, chodi so mnou stale, vsade. Syn ma z krstu, manzel ma tiez od jeho mami.
Ja som rada, ze sa mi take veci nedeju. Ale ano verim na to.
Ked som kojila syna, tak v noci som vzdy isla do jeho izby mu dat prso. Mal tam take velke hupacie kreslo a na tom som ho kojila. Davala som ho do postielky a kreslo za zrazu zacalo hupat. Ja som myslela, ze zinfarktujem. Nakoniec som prisla nato, ze nas yorkie sa nejako popresmykol okolo mna, ja som si ho nevsimla, a na tom kresle bol a zoskocil. Odvtedy som si zasvecovala lampicku 😂
Ako nic v zlom, ja chapem, ze su ludia lakavi, a citlivi na rozne veci.. ale keby som z otvorenych dveri, buchnutia, puknutia niecoho v dome mala byt vyhysakovana, tak podpalim aj nasu novostavbu... Dvere sa s kludom otvoria, ak neboli zamknute na KLUC, nevidim v tom absolutne nic divne. Buchne hocico hocikde = okrem ineho napr. moze byt niekde hocijaky hlodavec, zvieratko...
HLASY? no to iste... mozno tak z vonku nieco, alebo sa mu to proste zdalo. Ale ja viem, najlepsie je to hodit na duchov :D
@simca06022011 si zrejme ešte nič nezažila takéto ;)
@marcellka32 jasne :DDD akoze mi nieco niekde bucha a otvoria sa dvere? alebo ze pocujem v spalni ako sa niekto rozprava? no veru stalo.. zdvihla som rit a prisla na to ze bud mi sibe, alebo sa vykecavali nocni pochodovaci na ulici. Dvere zavrela :D Ale iste.. ako vravim, najlepsie je hned ducharcit 🙂) ale tak kazdy sme nejaky 🙂
@simca06022011 hovorím, si z tých, ktorí nezažili
Ja nie som na takéto veci a vždy sa pozerám na to pragmaticky.. ale mám kamošku, ktorá odmietala kupovať dom po inom, a išli stavať, strašne verí na duchov.
Moja babka videla veľa ľudí umierať, pracovala v nemocnici ako sestrička, a vždy hovorila, že báť sa treba živých. Držím sa toho a pomáha to.
Mala som iba jednu jedinú divnu skúsenosť, pri obhliadke jedného bytu, ktorý sme chceli kupovať. A to sa mi byt páčil z fotiek. Či to bolo celkovo tým okolím, ja neviem, ale ja som vošla do toho bytu a pelašila som odtiaľ čo najskôr "ta het". Cítila som sa tam vyslovene zle, veľmi zle a nepríjemne a keď som odchádzala na zastávku odtiaľ domov, nechcela som sa ani obzrieť dozadu.
@lucia190 ja som sa s tym nestretla. Ale tu na ulici mala babka kamaratku dobre zenicka mala vnuka mali pekny vztah. Stale bolu spolu. Casto k nej chodieval zena umrela. Vnuk uz bol mladenec mozno 20 rokov mal a kazdemu hovoril ze babka za nim v noci chodi a vola ho zo sebou..nikto mu neveril a chudak presne ako bolo rok od babkinej smrti sa obesil..☹️
Ja som napríklad videla ocka po smrti ako sedí v aute a bol deň, boli sme vonku s kamoškou pred blokom. Brat ho videl v zrkadle ako sedí vedľa neho na gauči a bol deň. Osobne sa mi veľa veci dialo aj cez deň. Jedna vec je spat a prebudiť sa a niečo vidieť a počut to áno beriem, že je to stav vedomia, ale ak ešte nespis? 🙂 alebo ako sa nám dialo v byte. Obaja s manželom sme sa nato zobudili, akoby si luskla a v obývačke svetlo (nie žiarovka) iné svetlo a keď sme si sadli zhaslo. Toto sa dialo velmi často, hľadali sme vysvetlenie, či niekto nesvieti baterkou do okna, aj sme to skúšali my, ale nie. Mali sme dolu žalúzie a ešte zatemnovaci záves. To, že pes stekal na jedno miesto ani nehovorím, ale prestalo to až keď prišiel farár. Sestra zomrela skôr ako sa nam narodila dcéra, dcéra ju nemala kde vidieť, ani ju nemala odkiaľ poznať a keď mala cca 2 roky mi povedala, že tu bola teta. Ukázala som jej rodinnu fotku kde sme boli viacerí a palcom ukázala na sestru. Kto nezažil nepochopí, rozumiem, ale netreba si robiť posmešky z ľudí, čo niečo také zažili. Babka náhle zomrela a chodila deň čo deň za krstnou a pýtala sa, prečo ju všetci ignorujú, že ona sa s nami rozpráva a my jej neodpovedame. A keď mala pohreb, na dedinách bola truhla v dome, sedel pri nej synovec mal vtedy cca 3-4 roky s zostával sa s niekym, keď sme sa pýtali s kym, povedal, že s babkou, tam sedí na stoličke. Malé deti si nič také nevymyslia. Alebo chodili sme odpisovať plyn a v jednom byte som cítila ako prišiel psík skočil mi na nohu cítila som labky pozrela som dolu, že ho idem pohladkať a tam nič. Tak som si myslela, že odbehol preč. Keď sme vyšli vonku, som sa pýtala ci nemalú psíka a povedali, že mali ale nedávno zomrel. A takéto zážitky by som mohla písať do polnoci.
@mandzula nám takto tiež behala kuna po povale a ja nehľadala ducha ale s metlou zlodeja 😄😃😄 len mi nešlo do hlavy že prečo šiel kradnúť na povalu 😄😃😄
@angelous1991 nase sa usidlili v izolacii a ked sme menili strechu, nasli sme tam po nasich "duchoch" kopu skrupin, kosti, prasaci rypak a raticu zo srny (cisty okultizmus😀). Tie pliagy (inak velmi mile) tam mali hotovu spajzu.🙂
Odlovili sme ich do zivolovky a pustili do lesa.
Podla mna kasli na to kym to neprejde. To som urobil aj ja a preslo to samo.
@lucia190 to nie sú duchovia zosnulých. Sú to jinni. Boh stvoril anjelov, ľudí a jinnov. Z jinnov pochádza napr známy Satan. Jinni môžu byť dobrí aj zlí. Žijú v inej dimenzii ako my, a môžeme ich vidieť alebo počuť, len keď oni sami chcú (či chcú dobre alebo zle). Zdržiavajú sa najmä na dlhodobo opustených miestach.
Pošlem ti video na sériu, ktorá opisuje ich schopnosti (keďže sú energetickej bázy, dokážu sa presúvať veľmi rýchlo, presúvať predmety, teda aj otvárať dvere, hadzat riady na zem..) tá séria videí popisuje aj ako ich vyhnať (medzi prvými potrebnými sú: zbaviť sa z domu všetkých amuletov, sôch, obrazov so sobrazenim postáv - to je prvá vec, ktorú potrebujete urobiť, inak sa nepohnete)
Ak by si niečo potrbovala, kľudne napíš.
Keď sme sa s priateľom nasťahovali do nového bytu, mali sme rovnaký problém. Neustále sme počuli zvláštne zvuky, videli tiene a ani jeden z nás nemohol v noci spať. Bolo to také zlé, že som občas musela ísť k rodičom, čisto preto že som nespala 3 dni a potrebovala som sa niekde vyspať. Nakoniec nás dorazilo, keď sme začali nachádzať veci na iných miestach, než sme ich nechali.
Nechceli sme volať kňaza, lebo nie sme veriaci. Známi nám však odporučili dve ženy, ktoré chodia po domoch a zadarmo pomáhajú ľuďom s podobnými problémami. Jedna z nich, ktorá sa označovala za "portál," prišla k nám a asi hodinu komunikovala s energiami v byte. Spočiatku som tomu neverila – celé to bol priateľov nápad – ale musím priznať, že to naozaj pomohlo. Byt je teraz úplne v poriadku.
Pani nám vysvetlili, že kňaz alebo svätená voda či iné pálenie vetiev atď by v takýchto prípadoch nepomohli. Problém NEMUSÍ byť spojený s tým, že by v byte niekto zomrel, ale môže súvisieť s tým, čo sa dialo na pozemku v minulosti, alebo s ľuďmi, ktorí tam kedysi žili. Takže odporúčam nájsť si niekoho takéhoto.
@oblecenie99 to sa aj mne stalo. Mne sa aj páčil dom, záhrada, všetko až kým sme neprišli interiér prezrieť a všetko by bolo super až na atmosféru. Vyzeralo to tam ale presne ako z hororu. Ako keby včera zmizla z tade rodina... zomrela tam mama rodiny, muž s dieťaťom všetko nechali tak a odišli, všade boli osobne veci rozhádzané, všetko ako keby fatk niekto len ráno v zhone nechal bordel a odišiel. Stará matka si tam urobila svätyňu... dlho ten prekrásny dom, so.zahradou, molom, lodenicou ponúkali estee.. keby to vyoratala hneď by ho predali. Pocit ostal z toho domu divny, zimomriavky mam aj teraz.. hneď sme ho skrtli.
Nemohol by som k vám ísť na návštevu? Aspoň raz by som také niečo chcel zažiť a furt nič 😎
@veselo_neveselo v dome bývam od narodenia celý život nikdy sa mi nediali takéto veci ako sa dejú tu
@simca06022011 No neviem. Ako sa mozu dvere same otvorit? Byvam v dome,ano puka tu kadeco kolkokrat sa tak zlaknem. Ale ak by sa mi same od seba otvorili dvere,pokakala by som sa od strachu. Ani ked mam prievan v dome sa mi dvere neotvaraju.
@simca06022011 tak co sa týka dverí na spálni sa ťažko otvárajú takže samé sa otvoriť nemohli. V noci ušiel aj pes s brechotom zo spálne
Tak ďalšia noc za mnou dvere ktoré sa ťažko otvárajú na spálni sa o 02:15 samé otvorili ušiel aj pes zo spálne s brechotom. O 02:40 buchot v obývačke ako keby spadla obývačková skrinka zo steny. 02:45 sa zaplo samé svetlo na chodbe. Dnes som pátrala po dedine a zistila som že do stojí na staróm cintoríne a obesil sa v dome otec a o rok neskôr aj jeho syn
@lucia190 si dobrá, ja by už bola odsťahovana 🫣. Kamoška čo prišla po svadbe k manželovi do jeho bytu mi stále vravela, že večer aj v noci počuje hlasy dvoch žien, ako sa v spálni pri dverách rozprávajú a občas aj v chodbe. Dala vysvetliť dom po vianociach a všetko šuškanie skončilo .

@babatko2010 Ghostbusters?