icon

Mám si kúpiť lístok na druhý vlak?

23. aug 2024

Dobrý deň. Idem dnes na vlak do Zvolena a zo Zvolena idem do Košíc. Vo Zvolene musím teda nastúpiť na vlak do KE. Je tam ale na prestup iba 5 minút a prvý vlak zvykne meškať. Počká ho ten druhý vlak, rýchlik ? Zvažujem, či si kúpiť lístok na ten druhý vlak, v prípade že by som ho nestihla, lístok mi prepadne ?

Strana
z2
cacianka
23. aug 2024

@megg1 ZV-KE je trať aj dole , osobáky, zrýchlené, rýchliky, napr. momentálne meškajú 2-7 minút

autor
23. aug 2024

Ďakujem všetkým za odpovede 🙂
@isis234 len online keď kupujem, tam je pisany čas na ktorý vlak idem, odchádza 11:24 zo Zvolena, to som nevedela, že keď si takýto lístok kúpim, či to platí, aj keby zmeškam, online mi nedáva možnosť len cieľovej stanice, ale kupuje sa lístok na konkrétny vlak.

markusrasford
23. aug 2024

Vo štvrtok 26, v stredu 25, v utorok 23 a v pondelok 0 minút meskal rýchlik na odchode

markusrasford
23. aug 2024

Áno je pravda ze keď si kupuješ online lístok tak platí len na ten spoj ako cestuješ.

elenajezova
23. aug 2024

Nejaký rýchlik si myslím určite nebude čakať na nejaký "malý" regionálny vláčik. To by asi nikam neprišiel...

ajka0207
23. aug 2024

Z mojej skúsenosti, to čo ti píšu že bude platiť na online rýchliky neplatí. Musíš ísť tým konkrétnym na ktorý máš lístok. Dá sa kúpiť 15 minut pred odchodom vlaku, čiže by som čakala ako sa situácia bude vyvíjať a kúpila tých 15 minut pred. Tam už je šanca, že to odhadnes lepšie a nezmeskas.

karolinakr
23. aug 2024

pri tom prestupe si ho vieš kupiť online? ja napriklad internet v mobile nemám

zuzanockamt
23. aug 2024

@ajka0207 Presne tak. V aplikácii kupuješ lístok na konkrétny vlak. Tiež nerozumiem, čo jej to tu radia.

cacianka
23. aug 2024

@zuzanockamt v základnom zadaní nikde nepíše že kupuje online

isis234
23. aug 2024

to neviem, tak som ešte nekupovala lístok

isis234
23. aug 2024

@cacianka vždy čakali. aj viac minút, aj večerné spoje, Raz som tak prišla o polnoci do TT

maranco
23. aug 2024

@markusrasford keď som kupoval lístok online tak platnosť lístka bola do nasledujúceho dňa do 4:00 hod. Na konkrétny vlak mi dalo keď som kupoval medzinárodný spoj.

Strana
z2