Mám strach o svoje dieťa. Európe hrozí rozpad a začne vojna
Mozno to sem nepatri, ale vsade citam, ze uz skoro vo vsetkych europskych statoch su strajky, u nas zacnu uz tuto sobotu, kvoli nezamestnanosti a zlym socialnym istotam. V Polsku, Portugalsku, Spanielsku, Grecku sa uz pomaly schyluje k obcianskej vojne, len nase media o tom mlcia. Situacia je skutocne zla a tu mi je strasne luto, lebo pre svoje dieta chcem len tu najlepsiu buducnost, ktora zatial vyzera velmi zle. Som v zahranici a zacina aj tu byt obrovska nezamestnanost ako vsade. Eurozona pada a my sa dostavame kazdym dnom do vojny. Je mi luto nasich deti. Preco za vsetko musia trpiet nevinni obcania a hlavne deti? :(((((
@hradnapani 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ved ono je to tak zo vsetkými info 😠 😠 😠 😠
@titkovamiriam a ako nas potom media informuju o serioznych veciach, ked dokazu klamat aj o takejto, v podstate bezvyznamnej udalosti ...? 🙄 🙄 🙄
@hradnapani ved to kedy clovek videl,pocul alebo cital nieco seriozne....samí buvar,polopravdy,nieco sa niekde udeje a skutocnost sa pretočí....
dievcata, necitala som celu diskusiu, ale ja zasadne nepozeram spravy...ziadne programy odkial citim cielene zastrasovanie ludi...hned ako take vidim, vipinam....TV u nas doma takmer nejde...odkedy tak robim, citim sa slobodne...netrpim uzkostou, ze za kazdymi dverami je podvodnik, vrah, zlodej......a zistujem ako je fajn bez celebrit, aktualnych noviniek....mam to uplne na haku.....a zivot je zrazu aky krasny....
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 bude aj vojna svetov 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vadimka ano, aj ja tak robim, uz roky a mas pravdu, zivot je ovela krajsi. Bez strachu a uzkosti vyliezt vobec von. Len sme sa tu bavili o jednej teme, co teraz preletela mediami (ze vraj nebude stromcek v bruseli kvoli moslimom) a natrafila som aj na to, ze je to blud. Takze ma to len utvrdzuje v tom, ze media radsej nesledujem (v zmysle nakupu novin, pozerania sprav atd), ale obcas sa cloveku nieco cloveku dostane do usi a staci to teda bohate! Na to, aby bol zo sveta znechuteny, urcite.
@titkovamiriam tak, ano, v tomto kute sveta je vojna (skutocna i nevypovedana) snad permanentne, odkedy tam zalozili stat izrael v 1948. Toto nie je nic nove, akurat dobre pre media. Kazdopadne je to katastrofa, co to tam je, ale vlecie sa to kolko? vyse 60 rokov... je to beznadejne s vyhladom na nejaku dohodu oboch stran, pretoze tieto konflikty zivia aj ine velke krajiny kvoli ekonomickym zaujmom a tych obyvatelov tam mi je fakt luto.
a v akej krajine žiješ? môžeš prosím prezradiť?
vojna nie je nikomu smiešna, my môžme byť radi že sme niečo také ako naši prarodičia nezažili, vojny, smrť, koncentráky, ozajstný hlad....
mám priateľku, ktorá dlho už žije v krajine bývalej juhoslávie, nemá depky a pritom naozaj zažila ako malá tú ich vojnu. Boli bez elektriny, vody, iba o zásobách jedla. Kríza nie je vojna, ide len o to, že finančé prostriedky sa zle prerozdelovali. Jeden má hojno a druhý .... .
@sissy27 včera bolo v TV novinách, že sa rodí veľa chlapcov a to je predzvesť vojny, nesleduješ? si trapna 😀 😉
@kykka aaaale coby. Ked vidim tie kontajnery plne vyhodeneho jedla a naopak tie preplnene nakupne kose, ludia este stale maju daleko do skutocneho stradania. Zvykli sme si zit v prilis velkom blahobyte a nikto nechce zlavit zo svojho luxusu, pochipitelne. Keby media nezmienovali krizu pomaly aj v prispevkoch o rozkvitnutej luke, ani by sme nevedeli, ze nejaka kriza je. Akurat su vsade nezmyselne nafuknute ceny, lebo skutocna hodnota mnohych tovarov a sluzieb je radovo nizsia. Luto mi je dochodcov a ludi v dochodkovom veku, oni teraz pikaju za chyby, ktore dopustili... Nase deti si budu moct svet urobit po svojom a hadam lepsie, ako si ho robime my🙂
@hradnapani máš pravdu, že tak pred 10-15 rokmi tam tiež boli takéto veľké nepokoje a potom sa to trocha zmiernilo a teraz to znova vypuklo.
ale to predzvesť vojny nie je, neviem ako tie naše bulvárne médiá dokážu niečo také napísať.
aj ked treba myslieť aj na to, že sme fakt premnožení, je nedostatok potravy, vody a stále sa to zhoršuje.
takže je možné, že raz vojna nastane, lebo inak sa to asi nevyrieši.
ale to fakt nemá žiaden súvis s tým, čo sa deje niekde v palestíne.
@kykka joj hlavne sa stym nestresuj.... nicomu tym nepomozes. Situacia je naprd. To je jasne ked clovek sleduje altrenativne zdoje je vidno ze je europa na nohach. Klasickej vojny ako takej by som sa priamo nebala aspon nie zatial u nasich hranic.... obcianske vojny su vsak potencionalne dost pravdepodobne. Ludia maju pokrk vsetkeho a idu do ulic.....no zvacsa neponukaju nijake riesenia okrem vlastnej nespokojnosti. Co je velmi destruktivne. Ja sa tiez tymito temamy trapim..... no pre mna je este vacsi problem ako nespokojnost ludi , europska tolerantnost voci muslimom.... pretoze muslimy zacinaju byt vazny problem.... velmi vazny problem. V dansku v jednej lokalite si uz demokratickou cestou zrusili krestanske sviatky, vo svajciarsku sa snazia o zmenu statnej vlajky. Odmietaju klasicky sudny system a dovolavaju sa sharie..... Pribudaju po celej europe vo velkom mesity.... a vsetci su hluchy a slepy.... jedneho pekneho dna sa zobudime a nebude to ked bude zalozena prva muslimska strana ale az ked budu zvoleny... ja mam stohto nenormalny strach... ze moje deti budu musiet zit v podruci islamu...pretoze ta kultura odmieta vsetko ostatne....nici vsetko a nechava iba svoju pravdu .... zoberu len vydobitky techniky ale mentalita im zostane.... a hlavne vsetko dosiahnu vdaka demokracii a europskej tolerancii ... no oni take postoje nezdielaju......Oproti tomuto problemu my obcianske vojny pridu ako zabomysie...i ked su to tiez vazne temy a nebagatelizujem ich.....
@pectore klud 🙂 o moslimov sa neboj, Minimalne v strednej europe urcite nic nehrozi a to este pekne dlho. Tu sme prilis konzervativni, ved tu skoro nikomu ani neudelujeme azyl (ani keby ho to malo stat zivot).
A co sa tyka zapadnej europy, tak podla mna len zbiera plody prace svojich predkov... Francuzsko, britania, holandsko, taliansko atd... vsetko byvale (namorne) velmoci, ktore si v minulosti zakladali svoje kolonie kadetade po svete - dostali do podrucia celu afriku , stredny vychod (zdevatostovali tym ludom zivot a vsetko co sa len dalo) atd... tak sa im to vracia 😉 zhodou okolnosti, su to moslimovia alebo vyznavaci inej viery.
Myslím si, že na Slovensku by sa nemalo pristúpiť na riešenia aké sa robia v Grécku, Španielsku atď., žiadne štrajky a ničenie ešte aj toho, čo aké také je, zbytočne zamestnávať políciu, ale riešiť všetky problémy za stolom u kompetentných a tiež aj učitelia a ostatní majú prihliadať nato, že keď je takáto situácia, že nie je z čoho, tak to nemôžu žiadať. Tiež im je asi jasné, aké sú obmedzenia z EÚ. Treba všetko vyriešiť v kľude, nie robiť ďalšie škody, všetko na seba viaže, o deti sa nebude mať kto doma postarať a učitelia pôjdu vystávať do novembrového počasia?
Môže byť ešte aj horšie, ak sa budú robiť takéto negatívne kroky...
@hradnapani no mozno mam paranoju ....ale vies oproti v baraku je hned muslimska rodina.... v porodnici so mnou na izbe bola muslimka s iranu.... tak asi preto ta panika 😀 😀 😀 😀
@pectore ale tak hadam ta nebila tou satkou, nie? :D
a inak podobnou paranojou trpi vacsina ludi ci uz voci moslimom alebo opacne, voci bielym. My ludia sme taky zvlastny druh...
@pectore
@hradnapani sa máte, ja zase všade stretávam číňanov a rumunov 😀 😀 podla mňa tých je na Slovensku viac ako kadejakých moslimov s bombami 😉
@hradnapani nie ale zazila som si svoje...nerozumela ani prd po slovensky.. nechavala dieta pit s flase a isla sa sprchovat.... trpla som za nu ci sa jej nezadusi, negrcne si ....... 😒
@maruska24 ja sa mam fajn. ja rozlisujem ludi na dobrych a zlych a je mi fuk, kde sa narodili 😉
@pectore takych uvedomelych matiek sa najde vsade... ale aj mna by to sokovalo, to hej
@hradnapani mne je tiež fuk kde sa narodili, len už tu vidím tú zvýšenú expanziu iných národov a tým aj udomácnenie ich zvykov, jedla, metod v našej krajine. a ako býva zvykom, my sa radi začneme opičiť po druhých a svoje si utlačíme na poslednú mriežku.
@kykka ...no, pri všetkej úcte...keby som si mala svoju psychiku zaťažovať všetkým, čo sa deje vo svete a u nás...a ešte aj koncom sveta...tak by som ani z domu nemohla vychádzať a pri každom buchnutí petardy alebo podobnom zvuku, pri každom prelete dopravného alebo aj iného lietadla a pod. by som musela zinfarktovať...takže to by som tu už ani nemohla byť ... 😉 Takýmito vecami a myšlienkami sa budem zaoberať až potom, keď to bude aktuálne. Načo sa zbytočne zaťažuješ niečím, čo momentálne nemusíš riešiť? Všetci chceme pre svoje deti len to najlepšie a preto žijeme, dýchame, pracujeme, neprepadávame skepse, ale užívame si každý deň bez hlúpych zaťažujúcich myšlienok
Precitajte si niekto aktuality,co sa v skutocnosti deje a nezatvarajte oci pred realitou,tym nerozpravam,aby ste to nejako riesili.....
http://dolezite.sk/3_svetova_vojna_konflikt_kol...
a este nieco,co predpovedal Nostradamus a Vanga,mozno sa zmylili o 2 roky,ale november sedi a vsetko,co s tym suvisi tiez....vraj nas postihne vojna,ktoru zacnu moslimovia,ktora prerastie do 3.svetovej,na celu Europu zautocia chemickymi zbranami a vsetky zvierata vyhynu a ludia tiez,ti ktori po utokoch prezili dostanu rakovinu koze,vsade budu mat hnisave vredy a budu trpeit az vsetci umru....je to dost mozne,nakolko je Iran zasobeny chemickymi a Jadrovymi zbranami,ak niekto zautoci na Turecko,tak sme v tom,pretoze patri pod ochranu OSN,ked sa toto stane,tak mozme byt pripraveni na to ostatne....nechcem byt skepticka,ale ja mam tez strach z toho,co bude a viem,ze to pride,nemam strach o seba,lebo znesiem vela,ale mam strach o moju dcerku,ako ju ochranim..... 😢
Diskusie mozu byt hocijake.....ja len podotykam.... 😉
@zoskag niečo na tom bude ☹ veď tam to aj speje, keď sa pozrieme naokolo.a nemusíme byť ani Nostradamovia a Vangy....aj aj starí ludia hovoria, že toto sa musí skončiť vojnou lebo jedine tak sa všetko obnoví začnú sa stavať nové mestá, dediny, osady, továrne, obchody atď..vždy to tak bolo.... ☹ ☹ ☹ a priznajme si..tento hnusný a skorumpovaný svet, plný nenávisti a zla to potrebuje ☹ ☹
Mne je len ,luto,ze do takeho hnusneho sveta som priniesla moje nadherne dieta.. ☹ o nu mam strach,nie o seba...ak mi jedneho dna povie,ze je hladna a ja jej nebudem mat co dat... ☹

@kykka v akej krajine zijes???