icon

Mám sú kúpiť takéto plavky?

23. máj 2023

Ahojte, čo hovoríte? Myslim si, že by mi sadli na postavu ale pride mi to mierne vulgarne. Netušim. Chcem počuť Váš názor.

Mám sú kúpiť takéto plavky?
Strana
z2
anjelicek26
23. máj 2023

Ano su vulgarne... toto tak pre instagram "hviezdicku" na fotky, nikam inam... ked mas domaci bazen, tak si ich kludne kup, ale mimo by som si ich nedala bez ohladu na postavu...

anonymous87
23. máj 2023

Za mna nie.. lacne a vulgarne 🤷‍♀️ Ani keby som na to mala postavu…

zuza265
23. máj 2023

Videla som ich na karin - realne akoze oblecene a podla mna su presne pre taku zenu. Jej s jej vkusom a sposobom obliekania sa hodia. Takze ak si taky typ zeny, tak ok. Ja osobne by som ich nekupila. Su aj pomerne drahe podla mna. A ktovie ci su ozaj az tak prakticke (ano viem maju gumicky)…

melanta
23. máj 2023

Tento typ nohavičiek je otrasný a to ja som štíhla, cvičím, mám pevný vycvičený zadok alebo toto teda ne. Ten vrch ako obväz, hore bez bude asi menej vulgárne ako toto.

stanulienkat
23. máj 2023

Troll na rozputanie diskusie??😂🤣
Ano, vyzerala by si ako pani na obrazku. Ako tretotriedna rajda...

beata_k
23. máj 2023

Lacne a prvoplanove. Da sa zaujat aj inak.

melanta
23. máj 2023

@stanulienkat pozor pozor, treťotriedna rajda sa musí prezentovať týmto, lebo inak nemá nič iné. Takže treťotriednej rajde by som to odporúčala. 😉

linda117
23. máj 2023

Mne to teda nepride mierne vulgarne, ale poriadne vylgarne :D a okrem toho ani nelichotia postave- ziadnej..

pinkgirl
23. máj 2023

také štetkovské 🙄 do veselého domu 😉

galganka
23. máj 2023

...keď si predstavím, ako behám po pláži, skáčem s detmi do vody, hrabem piesok, naháňame sa vo vlnách... nosím najmenšiu na rukách... do polsekudy by som bola bez plaviek. Ak chceš iba ležať a grilovať sa, v polčase sa opatrne otočiť, pomedzi to odfotiť na IG a zozbierať lajky od slintošov s anonym profilom, tak budú vhodné

zuzubb007
23. máj 2023

Riadny otras a tie gatky kokos az po kozy vytiahnute humus

janetinka27
23. máj 2023

podla mna su zospatujuce. aj ta zena na fotke by vyzerala v inych ovela krajsie. hlavne tie gace su otras a ten horny diel uplne bez fantazie, este to vyzera, ze si ani plavky nevie nasadit - ze je taka trochu mantava.

jaskolka
23. máj 2023

Vyzerajú hrozne. A môže byť neviem ako super postava, je to hrozne.Bez vkusu, lacné a "štetkovske".

vanessad15
23. máj 2023

@pinkgirl Au😀

vanessad15
23. máj 2023

Ja takéto plavky nosievam a cítim sa v nich komfortne, určite zo seba nemám pocit, že som nejaká lacná dievka alebo niečo podobné. Ale povedala by som, že asi 100 ľudí 100 chutí😀

patus_2
23. máj 2023

Nie mierne vulgárne, ale skôr by som povedala vrchol vulgárnosti. Aj odhaliť časť tela sa dá elegantne a nevtieravo a nie takto, že pozerajte všetci chlapi, tu mi trčí zadok a tu prsia...

rebrambora
23. máj 2023

Mne sa bandeau topy nepacia. Je to prakticke len na opalovanie, inak to stale sklza dole, je to vacsinou zarezane. Sadne to tak 1% zien, gratulujem ak k nim patris.
Ten underboob efekt dosiahnes s kazdymi plavkami, preto je to fotene to spodu, lebo v skutocnosti to tak nevyzera.
Cize vrch je normalny, ma ho len posunuty nadol.
Spodok plaviek moze byt fajn.

diewcatqoo
23. máj 2023

Pisala som to uz v predoslej diskusii, ten spodok, kde je to vytiahnute nad bedrove kosti, je otrasny. To podla mna nepristane ziadnej postave, uplne to zdeformuje vsetko. Ale inak vrch ok, preco nie? Akurat to musi byt hrozne neprakticke, pretoze si myslim, ze sa to pri pohybe bud vysuva hore alebo pada dolu. A na plavanie to asi tiez nebude, lebo to vlny zoberu. Ale pokial by sa k tomu obliekol iny spodok a mala by to oblecene zena s vysportovanou postavou, tak ok. Videla som aj ovela vulgarnejsie kusky na rozkysnutych postavach.

babulkomale
23. máj 2023

Neviem ci si ich mas kupit.
Ja postavu na take mam, aj lepsiu ako to strasidlo na fotke, ale pre mna je to vulgarne a nechutne.
Nezvyknem za kazdu cenu ukazovat vsetko co mam.

negymama
23. máj 2023

mne sa ten vrch zda otrasny, ako gaza ...😲
Ked uz ma baba pekne prsia, tak nejake pekne plavkove podprsenky, hocico...nez toto. A ako to potom vyzera ked to da dole a cez hrud biely pas ako by ju obvinuli z mumie.

teleskop
23. máj 2023

Ženy slovenské!!!!!!!už toľko neriešte názory iných. Páčia sa ti? Budeš ubližovať niekomu keď si ich dáš???odpovedz si....

obleckodogymu
23. máj 2023

Spodok úplne v pohode ale vrch by som si nedala už len preto, že keď sa namoci tak isto dosť presvitá😆😊

vanessad15
23. máj 2023

@babulkomale Toto je naozaj komentár vhodný dospelej ženy😀 Čím vám tak ublížila slečna na fotke, že ju nazývate strašidlom?

caroline_
23. máj 2023

@diewcatqoo aj rozkysnuta si moze dat co len chce, hlavne ze sa jej to paci.

caroline_
23. máj 2023

@vanessad15 prepodkladam ze nizke sebavedomie :D

vanessad15
23. máj 2023

@caroline_ To je prvé čo ma napadlo vzhľadom na to, že napísala "Ja postavu na take mam, aj lepšiu"

diewcatqoo
23. máj 2023

@caroline_ ved nepisem, ze nemoze. Pre mna za mna nech si kazdy nosi, co len chce, ak sa v tom citi fajn.

7miriam77
23. máj 2023

Podla mna toto je "kúsok" nevkusu

pallacinka29
23. máj 2023

cista k…a, strasne.:.

kvetinka75
23. máj 2023

autorka - nevyšlo ti to v predchádzajúcej diskusii, tak zakladáš ďalšiu? Myslíš že dostaneš iné odpovede? Ak nevieš inak zaujať a silou mocou musíš, tak si ich kúp. Ale myslím, že odpovedí si tu dostala dosť, aby si vedela, ako lacno budeš pôsobiť.

Strana
z2