Mama, kde to je?
Aj vas sa deti a manzel kazdy den pytaju na veci,ktore su v domacnosti ze kde to maju,ako by ste boli informacna kancelaria a oni iba na navsteve.

•
20. jún 2008informačná kancelária, upratovacia služba, banka, lekárka, to je maminka... 😃 😃
0
chlapi majú zrejme menej trpezlivosti na hľadanie, hlavne vecí, ktoré nepatria do "chlapského sveta"
môj drahý tej trpezlivosti má trošku viac, ale to je asi na škodu - včera som ho poslala do kúpeľne, aby priniesol dezinfekciu pre malú, podrobne som vysvetlila ako to vyzerá a kde presne to je, za 2 minúty ju nenašiel 😞
tak sa radšej riadim pravidlom: čo stíhaš urobiť sama, nenechávaj na manžela 😃
môj drahý tej trpezlivosti má trošku viac, ale to je asi na škodu - včera som ho poslala do kúpeľne, aby priniesol dezinfekciu pre malú, podrobne som vysvetlila ako to vyzerá a kde presne to je, za 2 minúty ju nenašiel 😞
tak sa radšej riadim pravidlom: čo stíhaš urobiť sama, nenechávaj na manžela 😃
certica,presne ako hovoris....lebo ty len stale upratujes a upratujes urcite si to vyhodila 😃 a potom si to najde niekde vo vacku v riflach ]-( a otazky typu,kde mam ponozky,tricko nohavie...ako keby som menila kazdy den nabytok a izby prevracala hore nohami 😃 ale uz sa len smejem 😉
ja som v dome nieco ako gps 😃 ked nieco hlada, tak mu dam presny navod kde to najst :-N
u nas je to vzajomne - ale vacsinou sa pytam ja muza kde mi zase nieco zalozil 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli