Máte tipy na koláče pre návštevu?
Máte nejaké obľúbené koláče, ktoré majú u návštevy vzdy úspech, prípadne na ktoré vas casto pýtajú recept? Podelite sa o tipy? Ďakujem 🙂
hrncekovy acidkovy s kakaom za horuca potrety kyslym dzemom a po vychladnuti poliaty cokoladou
@anonym_autor z tých zložitejších je to kakaová marlenka, z tých jednoduchších je to šariššký jablkový koláč:
https://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=2&x=...
ja ananásový orgazmus keď som robila, tak si každý pochvaľoval ...
@biba_18 akurat som ho robila minuly vikend navsteve a mal uspech.
Ja pečiem zo zásady len jednoduché a rýchle koláče. Ešte som sa s neúspechom nestretla 🙂
nanukové rezy, rolády - kávová, banánová, orechová, kokosová, kokosový rez, oblíž prst, krémeše - juhoslovanský, medový, vranovský, piškotový, opitý Izidor, francúzske karamelové kocky, jahodové zákusky, jablkové pité, jablková štrúdľa
ja nepečiem,k nám si návšteva vždy prinesie😂
@biba_18 akurat som ho robila minuly vikend navsteve a mal uspech.
@biba_18
@la_dolce_vita baby aj viete dať overený recept? čo som len zbežne pozerala, niekde je krém z mlieka, niekde bez, tak neviem..díky 😉
@biba_18
@la_dolce_vita baby aj viete dať overený recept? čo som len zbežne pozerala, niekde je krém z mlieka, niekde bez, tak neviem..díky 😉
@zuzacka16 ja som robila podla varecha.sk
margotkovy, kivi kocka
Mexicky svadobny kolač,gaštanovo karamelový sen,pudingovo smotanový kolač,...Vsetko z mimibazar
Granko kolac, pudingovy s kyslou smotanou, misa torta
Lotus cheesecake... jednoduche a chutovo skvele ku kave...
@anjelicek26 máš prosím aj nejaký obľúbený recept, podľa ktorého postupuješ? Diiiky 🥰
Super, ďakujem, vyskúšam ten ananasovy na začiatok...a pre seba ten šarišský, jablká milujem
@maca1984 tento som viac krát už robila, mám niekde recept. 😉 Je veľmi dobrý.
Super, ďakujem, vyskúšam ten ananasovy na začiatok...a pre seba ten šarišský, jablká milujem
@anonym_autor aj ten ananásový je výborný. 👍 Naozaj sa tieto koláčiky oplatí vyskúšať.
Ja nikdy nezabudnem, robila som tento ananásový, nie prvý krát, doma návšteva, už bol na rade dezert, vyzeral lákavo tak sa už tešili, lebo to už u mňa jedli, vedeli ze je dobrý. Nakrájala som, tanieriky pripravené, koláč v strede stola, každý si nabral, a.......... Divne sa všetci tvárili.Ako keby sa mi báli niečo povedať. Ja ze co je vám? Tie xichty ako sa na mňa pozerali 🙈🙈. A že či som ho už ochutnala? Ze je tu nejaký problém. Ochutnám, a fuuuuj. Celé slané, ja som zamenila tu nátierku za slanú ochutenu.skoro ma šľak trafil.
Samozrejme po prvotnom šoku sme sa všetci začali smiať. A koláčik pristál v koši 🤣

Lotus cheesecake... jednoduche a chutovo skvele ku kave...