Máme problémových susedov
Ahojte, mame problemovych susedov. Ide o to ze, neumyvaju spolocne priestory, hlavne ze rozdrapia dokoran vchodove dvere a nezatvoria. Este klamu ze to neboli oni. Hoci sme ich videli. Vodia si napriek zakazom navstevy. Su to len najomnici. Ako na nich?
@nenne27 kazdy ma robiť tak, aby sa nebál udavania. Ak robím zle, tak mam počítať s tým, ze ma moze niekedy niekto udať. Sebareflexia to je úžasná vlastnosť a každý by mal na nej popracovať.
@mirka17 priemerny slovak je vydeseny k smrti, necuduj sa, media im vymielaju hlavy, ja sa teda snazim dodrziavat zaony, ale kks mam aj vlastny rozum a nikto ma neprinuti nosit rusko ked idem do lesa so svojou rodinou a psom, nastastie som este nestretla ani jeden takyto udavacsky vykvet ako tu v tejto diskusii.niektore by volali z lesa policajtov ze porusujem vyhlasku a kedze su zodpovedne tak by nedovolili aby som niekoho ohrozila.ps- ktovie ci dodrzuju len covid opatrenia do bodky alebo vsetky.inak musia mat tazky zivot ked na kazdeho, kto "porusi vyhlasku" volaju policajtov cely zivot.😃 dievcence chodte do ciny, tak by mozno tych ktorych udate aj strelili do tyla a vy by ste mali pekne bez prievanu a ciste schody
Tak ich udaj, no, co ti mam povedat
@snezienka33 neviem teda kde v zahranici vsade zijes.. my v DE a tu ruska nosime dokonca tie zdravotnicke ano aj po vonku... Vcera som bola dokonca v obchode v jedne ruke som musela tlacit kocik v druhej ruke nakupny kosik, lebo kazdi zakaznik musi mat kosik.
@nenne27 ked ides sama v lese, tak na teba nik nebude volať nikoho. Mna osobne najviac vytacaju ludia, ktorí aj ked ide niekto okolo nich si to blbé rusko nenasadia, lebo oni. Ziadna úcta k druhému človeku.
@777januska777 prepáč, pokiaľ som niekde kde je na tresk, čo v tejto dobe si vonku neviem predstaviť, tak ôk, jasne, samozrejme, to je aj v. At, ale pardon, keď som vonku, kde sa dá držať odstup, tak to je úplná zbytočnosť.
@777januska777 ty ked ides na 10km turu do.lesa, ides v rusku? Vies co, mam vzdelanie, zivotne skusenosti a sedliacky rozum, nebudem robit kazdu kravinu, ktoru si niekto vymysli.a udavania sa nebojim, nastastie mam okolo seba normalnych, mentalne zdravych a nezamindrakovanych ludi a nie udavacov
@snezienka33 oni si dali tie ruska kvôli tomu, ze išli okolo teba, prejavili k tebe uctu a ty si im taku istú uctu nepreukazala mam pravdu však?
V akom obchode? Lebo o potravinách neviem, že by mali limit, iné nie je otvorené, či? A to je tak teraz a aj bolo v AT, lebo tým kontrolujú počet na m2,
Ale teda mimo potravin
Zistila som to tak, ze si neuspela, tak si sa rozhodla, ze ich udas😊
@777januska777 ale aj to je nedodrziavanie vyhlasky,ked si zodpovedna,mala by si volat aj na tych co su bez ruska v prirode policajtov, ked si taka dosledna
Kolko mas ? 16?
@mirka17 prosim ta,ktora nemocnica v KE ma kapacitu 3000pacientov?
@nenne27 rusko mam vždy pri sebe, lebo nikdy neviem ci niekoho nestretnem. Ak máš vzdelanie v zdravotníctve alebo aspoň v biológii, tak ti nemusím vysvetľovať co je to kvapockovy prenos. Ak nemáš, tak si to nastuduj, aby si ten sedliacky rozum mohla používať.
@maciatkolulu no keby sa dal držať odstup, pravidelne upozorňujem ludi co sa mi lepia vonku na chrbat bez ruska a slovo odstup nepoznajú.
@777januska777 toto nemyslíš vážne.... Mali úctu? A potom z tej účty s Ruskom na ústach zavolajú policou. Vidím, že to je fakt zle. Nuž všetko dobre a hlavne veľa síl, ktoré budú potrebné na čas, keď toto skončí a príde realita, bude treba platiť, nebudú ocr pandemickej, rodičak pandemickej a nič. Nebude práca a pod...
@mirka17 no to je za rada... že pre susedov odstane navždy udávač...tak to si teraz má nechať srákotiť na hlavu od každého ???
Dvere v paneláku treba dat spraviť tak, aby sa samé zatvárali, to vedeli aj babky v našom paneláku a dali to urobiť... Tým pádom nik nenechaval dvere otvorené. Do návštev ta nič nie je.. A umývanie rieste na schôdzi a dohodnite tam, ak neumyva viac ludi, treba zaplatiť upratovačku firmu a mate pokoj...
@snezienka33 neverila som, ze ludia su taki obmedzeni, uz si myslim, ze aj ten analny testik by si tieto dievcence dali urobit, kedze by to bolo v tej ich vyhlaske😃slepo verit vodcom bez pouzitia zdraveho rozumu...to je super narod, s ktorym si bude kazdy robit co chce
@deti95060810 ty teda navrhujes udat susedov za to ze neumyvaju a nezatvaraju dvere??? Lebo o navstevach uz autorka nejak nehovori...pekna pomsta,zakerna...kks...
@777januska777 odstup je úplne ôk držať, to je úplne normálne, to som neznášala aj pred coronou
.
@maciatkolulu uz vidím ako niekto bude volať policajtov na niekoho kto nemal pri nich minútu rúško. Ved by ani nestihli zavolať a už by ten človek bol preč.

@nenne27 ja neviem komunikovat? to si ako zistila? boli sme ich poprosit nech si idu zavriet po sebe a zabuchli nam pred nosom.. ano ja som ta sprosta udavacka najhorsia.. Boze zeny ja fakt neviem co si mam o vas mysliet.