icon

Máme problémových susedov

13. feb 2021

Ahojte, mame problemovych susedov. Ide o to ze, neumyvaju spolocne priestory, hlavne ze rozdrapia dokoran vchodove dvere a nezatvoria. Este klamu ze to neboli oni. Hoci sme ich videli. Vodia si napriek zakazom navstevy. Su to len najomnici. Ako na nich?

autor
13. feb 2021

@nenne27 ja neviem komunikovat? to si ako zistila? boli sme ich poprosit nech si idu zavriet po sebe a zabuchli nam pred nosom.. ano ja som ta sprosta udavacka najhorsia.. Boze zeny ja fakt neviem co si mam o vas mysliet.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
777januska777
13. feb 2021

@nenne27 kazdy ma robiť tak, aby sa nebál udavania. Ak robím zle, tak mam počítať s tým, ze ma moze niekedy niekto udať. Sebareflexia to je úžasná vlastnosť a každý by mal na nej popracovať.

nenne27
13. feb 2021

@mirka17 priemerny slovak je vydeseny k smrti, necuduj sa, media im vymielaju hlavy, ja sa teda snazim dodrziavat zaony, ale kks mam aj vlastny rozum a nikto ma neprinuti nosit rusko ked idem do lesa so svojou rodinou a psom, nastastie som este nestretla ani jeden takyto udavacsky vykvet ako tu v tejto diskusii.niektore by volali z lesa policajtov ze porusujem vyhlasku a kedze su zodpovedne tak by nedovolili aby som niekoho ohrozila.ps- ktovie ci dodrzuju len covid opatrenia do bodky alebo vsetky.inak musia mat tazky zivot ked na kazdeho, kto "porusi vyhlasku" volaju policajtov cely zivot.😃 dievcence chodte do ciny, tak by mozno tych ktorych udate aj strelili do tyla a vy by ste mali pekne bez prievanu a ciste schody

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
nenne27
13. feb 2021

Tak ich udaj, no, co ti mam povedat

autor
13. feb 2021

@snezienka33 neviem teda kde v zahranici vsade zijes.. my v DE a tu ruska nosime dokonca tie zdravotnicke ano aj po vonku... Vcera som bola dokonca v obchode v jedne ruke som musela tlacit kocik v druhej ruke nakupny kosik, lebo kazdi zakaznik musi mat kosik.

777januska777
13. feb 2021

@nenne27 ked ides sama v lese, tak na teba nik nebude volať nikoho. Mna osobne najviac vytacaju ludia, ktorí aj ked ide niekto okolo nich si to blbé rusko nenasadia, lebo oni. Ziadna úcta k druhému človeku.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
13. feb 2021

@777januska777 prepáč, pokiaľ som niekde kde je na tresk, čo v tejto dobe si vonku neviem predstaviť, tak ôk, jasne, samozrejme, to je aj v. At, ale pardon, keď som vonku, kde sa dá držať odstup, tak to je úplná zbytočnosť.

nenne27
13. feb 2021

@777januska777 ty ked ides na 10km turu do.lesa, ides v rusku? Vies co, mam vzdelanie, zivotne skusenosti a sedliacky rozum, nebudem robit kazdu kravinu, ktoru si niekto vymysli.a udavania sa nebojim, nastastie mam okolo seba normalnych, mentalne zdravych a nezamindrakovanych ludi a nie udavacov

777januska777
13. feb 2021

@snezienka33 oni si dali tie ruska kvôli tomu, ze išli okolo teba, prejavili k tebe uctu a ty si im taku istú uctu nepreukazala mam pravdu však?

maciatkolulu
13. feb 2021

V akom obchode? Lebo o potravinách neviem, že by mali limit, iné nie je otvorené, či? A to je tak teraz a aj bolo v AT, lebo tým kontrolujú počet na m2,

maciatkolulu
13. feb 2021

Ale teda mimo potravin

nenne27
13. feb 2021

Zistila som to tak, ze si neuspela, tak si sa rozhodla, ze ich udas😊

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
nenne27
13. feb 2021

@777januska777 ale aj to je nedodrziavanie vyhlasky,ked si zodpovedna,mala by si volat aj na tych co su bez ruska v prirode policajtov, ked si taka dosledna

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
13. feb 2021

Kolko mas ? 16?

terezka1947
13. feb 2021

@mirka17 prosim ta,ktora nemocnica v KE ma kapacitu 3000pacientov?

777januska777
13. feb 2021

@nenne27 rusko mam vždy pri sebe, lebo nikdy neviem ci niekoho nestretnem. Ak máš vzdelanie v zdravotníctve alebo aspoň v biológii, tak ti nemusím vysvetľovať co je to kvapockovy prenos. Ak nemáš, tak si to nastuduj, aby si ten sedliacky rozum mohla používať.
@maciatkolulu no keby sa dal držať odstup, pravidelne upozorňujem ludi co sa mi lepia vonku na chrbat bez ruska a slovo odstup nepoznajú.

maciatkolulu
13. feb 2021

@777januska777 toto nemyslíš vážne.... Mali úctu? A potom z tej účty s Ruskom na ústach zavolajú policou. Vidím, že to je fakt zle. Nuž všetko dobre a hlavne veľa síl, ktoré budú potrebné na čas, keď toto skončí a príde realita, bude treba platiť, nebudú ocr pandemickej, rodičak pandemickej a nič. Nebude práca a pod...

deti95060810
13. feb 2021

@mirka17 no to je za rada... že pre susedov odstane navždy udávač...tak to si teraz má nechať srákotiť na hlavu od každého ???

simca06022011
13. feb 2021

Dvere v paneláku treba dat spraviť tak, aby sa samé zatvárali, to vedeli aj babky v našom paneláku a dali to urobiť... Tým pádom nik nenechaval dvere otvorené. Do návštev ta nič nie je.. A umývanie rieste na schôdzi a dohodnite tam, ak neumyva viac ludi, treba zaplatiť upratovačku firmu a mate pokoj...

nenne27
13. feb 2021

@snezienka33 neverila som, ze ludia su taki obmedzeni, uz si myslim, ze aj ten analny testik by si tieto dievcence dali urobit, kedze by to bolo v tej ich vyhlaske😃slepo verit vodcom bez pouzitia zdraveho rozumu...to je super narod, s ktorym si bude kazdy robit co chce

nenne27
13. feb 2021

@deti95060810 ty teda navrhujes udat susedov za to ze neumyvaju a nezatvaraju dvere??? Lebo o navstevach uz autorka nejak nehovori...pekna pomsta,zakerna...kks...

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
13. feb 2021

@777januska777 odstup je úplne ôk držať, to je úplne normálne, to som neznášala aj pred coronou
.

777januska777
13. feb 2021

@maciatkolulu uz vidím ako niekto bude volať policajtov na niekoho kto nemal pri nich minútu rúško. Ved by ani nestihli zavolať a už by ten človek bol preč.