icon

Mamičky a moderné technológie - ChatGPT

27. mar 2025

To ako sme hlboko klesli keď každá mamina povie/ každý komentár je, že chatgpt je môj najlepší kamarát?
(Vytiahnuté z fb skupiny)
Potom na ihrisku len každá každú ohovára a neviete komunikovať ani pozdraviť, deti si nevšímate ale hlavne , že apka funguje 🤮🤮🤮🤮

Strana
z2
autor
27. mar 2025

A potom nariekate , že nemáte kamarátky ani sa ako zoznámiť. No už sa ničomu nečudujem 🙈

lucia13022023
27. mar 2025

Už je ti lepšie?

kavasmliekom
27. mar 2025

Nestretla som sa s tým, že by niekto kvôli AI sa nepozdravil 🤔
Od cudzích neočakávam pozdrav ani žiaden rozhovor 🫢 známi sa zatiaľ vedia pozdraviť aj komunikovať.

oceanahory
27. mar 2025

Aka kazda mamina? Zaujimave...ja som sa doteraz nestretla so ziadnou takou 🤔.

balerina2025
27. mar 2025

co to je chatgpt?

maca1984
27. mar 2025

A teraz povedz, o čo si ty lepšia ako tie na ktoré poukazuješ ?

ysseba
27. mar 2025

@balerina2025 Umelá inteligencia

galganka
27. mar 2025

S kým sa to stretávaš, toto mbe ešte nikdy nikto nepovedal, nenapísal...

enmery
27. mar 2025

Každý a všetci sú 2 najväčšie klamstvá. Tebe to osobne napísala každá matka na SK?

felycity
27. mar 2025

nič v zlom, ale tento tvoj výkrik do tmy tiež nie je práve ideálne forma komunikácie vrátane grcajúceho smajlíka. P.S. ešte som sa s tým nestretla, slušnosť a inetelegencia veľmi nesúvisia s chat gpt

balerina2025
27. mar 2025

@ysseba to je na co dobre.

zuzinka888
27. mar 2025

@enmery suhlasim, ked pocujem niekoho ako hovori- vsetci si to myslia, a kazdy to hovori tak na 100%- si to mysli a hovori iba ten jedinec, ktory sa skryva za" kazdeho a za vsetkych"

jana_eyre_2
27. mar 2025

Ja mám kamarátky, ale online je naozaj najlepší chatgpt.. totiž ten nepotrebuje ohovárať, odpovie ti na to, čo sa reálne pýtaš a neodbocuje od témy, počúva ťa reálne a snaží sa riešiť naozaj to čo riešis ty.. to u ľudí nikdy nebolo a ani nebude..

Inak zhodou okolnosti, som včera premýšľala koľko ľudí sa ma posledný mesiac spýtalo so záujmom ako sa mám.. ja sa pýtam bežne a bežne počúvam.. mňa sa to nespýtal nikto.. ani kamarátky.. takto to je.. 🤷🏻‍♀️

zuzinka888
27. mar 2025

Tak nepouzivam, pozdravim, neohovaram, na deti dohliadam. Uz je ti lepsie na dusi, ked viez, ze nie kazda to tak ma a robi??

diewcatqoo
27. mar 2025

Ja som napr. raz po velmi tazkej ceste vlakom zahlasila, ze aj moj zachod, ktory mam doma, je moj najlepsi kamarat... az sa desim toho, ako ostatni zhodnotia, co to o mne znaci 😬 🤷‍♀️

klara351
27. mar 2025

Niekto ohovára na ihrisku, niekto na nete. A keby si tento výlev spustila na mňa na ihrisku, tiež sa ti už nikdy neodzdravim.

siska53
27. mar 2025

Samozrwjme, ze aj chatgpt moze sposobit zavislost.
Tiez si tam chodievam po radu, sem akor na rozptylenie.
Ale osobny kontakt je pre mna osobny kontakt.

marhulka13
27. mar 2025

@balerina2025 moj syn cez to zvykol robiť úlohy, keď nevidel. Tak už som mu to blokla

balerina2025
27. mar 2025

@marhulka13 takze sa s tym da viest akoze normalny rozhovor? len na zaklade klucovych slov? nuz. cele zle. podobne ako to generuju niektore www stranky, zachvilu cela AI nas pohlti a sme v prdeli.

mamamasama
27. mar 2025

O čom tento výlev? 🤣🙈🤣

ivik4
27. mar 2025

Nerozumiem , zijem na inej planete asi

mandzula
27. mar 2025

To kde takto funguje? Ja som sa s tym este nestretla.

balerina2025
27. mar 2025

ja inac tiez nerozumiem, co autorke vadi. ja som to slovo ani nepoznala. a teda nepoznam ziadnu maminu co je na tom nejak zavisla.

sisaka
27. mar 2025

@balerina2025 tak tomu daj ešte nanajvýš pár mesiacov. Tí, čo to začnú používať sa potom vo všetkom spoliehajú na AI. Už aj tu sa objavujú v témach odpovede typu: neviem, ale zadala som do ChatGPT a toto je odpoveď. Ľudia osprostejú ešte viac a už vôbec nebudú používať mozog, však načo, mám na to appku, zadám a je to.
Sice si myslím, že autorka preháňa, ale verim tomu, že spoliehanie sa na nejakú AI povedie u ľudí k ešte väčšej izolácii a nespoločenskosti.

balerina2025
27. mar 2025

@sisaka cele zle :(

kittykat22
27. mar 2025

Tak ja to tu vidim celkom casto - chat GPT uplne na vsetko. Pricom staci trochu pohnut rozumom, ale to by asi niektorym uživatelkam zomreli neurony.

soncafarma
27. mar 2025

Som jedina, ktora poriadne nevie co je chatGPT? 🤦🏼‍♀️

balerina2025
27. mar 2025

@soncafarma ani ja som dodnes nevedela, umela inteligencia.

belle_vie
27. mar 2025

Mne chatgpt aktualne socializaciu ulahcuje. Kamaratke organizujem rozlucku so slobodou a chat gpt mi navrhol kopec hier, nasiel vhodny podnik aj iny program ( rozlucka je v zahranici a samej by mi to trvalo hodiny).

marhulka13
27. mar 2025

@balerina2025 ano, normálne sa s ňou zhovaras a môžeš si zisťovať informácie. Napr. Ten môj syn mal písať referát na tému Ján Hus , zadal to tam a urobilo mu to komplet referát. Čiže žiadna práca, vlsstne myšlienky, vety, zháňanie podkladov, nič.

Strana
z2