Mamičky a moderné technológie - ChatGPT
To ako sme hlboko klesli keď každá mamina povie/ každý komentár je, že chatgpt je môj najlepší kamarát?
(Vytiahnuté z fb skupiny)
Potom na ihrisku len každá každú ohovára a neviete komunikovať ani pozdraviť, deti si nevšímate ale hlavne , že apka funguje 🤮🤮🤮🤮
Cize vlastne o par rokov tu budeme mat generaciu, ktora nebude pouzivat rozum, lebo to zan urobi umela inteligencia... Ono ta AI moze byt skvely pomocnik, ale odtiaľ potial
@soncafarma presne. Hlavne keď vám povie maminky, že chat má ako psychológa , naj kamarátku alebo , že keď sa potrebuje s manželom udobriť po hádke tak len chat odpovedá za ňu na manželove smsky. Tak to už je ozaj dno
Neviem kde si prišla na to že každá mamička...ja som do cca doby spred dvoch týždňov áno nevedela čo to je a na čo to je 🙈
A aky je rozdiel ci o radu napr v manzelskej krize alebo s nejakym psychologickym problemom sa zena obrati na chatGPT (kde dostane aspon faktami podlozenu odpoved) a ked napise napr sem na kona, kde jej napr nejaka cacora ako ty povie ze je uplne dno, ked pouzije chatGPT? :D
@milanemila A povedala si to do zrkadla, alebo sa ti len odrazilo? Zvláštne, že práve ty to hovoríš ..odborníčka na tému, či?
asi zijem na inej planete ale ja taku maminu nepoznam prepac
@balerina2025 tak to je skvelé
teraz premyslam ci to je zle ci dobre. ale asi dobre. cim viac premyslam nad tym ist radsej zit dakam na kopanice, ked citam co sa vo svete deje. zacina nam dako unikat podstata zitia :( vsade len samy pocitac a mobil. kde je skutocny realny nie viralny, zivot? knihy, priroda a pravy zivot, nie cez monitor?
smutne, velmi smutne.
Na otazku odpovedas otazkou a este aj mimo :D…ano je normalne sledovat nove technologie hlavne ak pracujes vo fintechu alebo v IT sektore a nie nie som odbornicka na umelu inteligenciu ale ani nezijem pod kamenom a neodsudzujem vsetko nove, ine alebo to comu ani nerozumiem.
Mozno si len niekde na ihrisku nepochopila nadsazku nejakej mamicky a teraz sa tu zavzdusnujes. Nie ani ja nepoznam osobu, kt by si povedala, ze kaslem na kamaratov a budem sa radsej kamaratit s chatGPT, ale tak existovat asi moze. Lepsie ziadna spolocnost ako zla spolocnost 🤷🏼♀️
@marhulka13 to tiez nie je dobre lebo clovek zlenivie
@milanemila chápem, že je 7h ráno a nevieš čo píšeš. Nazvala si ma cacorou ,tak máš odpoveď. Lepšie čítaj a nepretáčaj . Keď cez chat odpovedá na manželovu hádku, že on si píše len s chatom a nie ženou (ona len kopíruje jeho smsky do chatu aby sa s ním udobrila) je normálne? Podľa mňa nie. Pekný deň
Milujem ludi, co sice zalozia diskusiu akoze aby diskutovali ale cakaju, ze nastane vseobecny suhlas s ich nazorom :D a ked nie, tak nemaju ziadne argumenty 🙈 dakujem za info kolko je hodin, nemusim sa pytat chat GPT 👍🏼
A aky je rozdiel pouzivat chatgpt a dat takuto diskusiu na MK( co je tiez na internete)? Pozrela si sa do 🪞?

Chat GPT je super na detske otazky, je to ako “sikovnejsi” google. Ja naozaj niekedy jednoducho neviem odpovedat 🙈 naposledy bola otazke, ci existuje zviera, kt ma 10 noh 🤷🏼♀️ a potom dalsie doplnujuce o stonozkach a kolko najmenej noh moze mat stonozka atd atd do aleluja.
Je to super nastroj na vsetko mozne, netreba hned automaticky vsetko nove odsudit, obzvlast ak o tom nemas ani ponatia.