icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

spevacka
20. jan 2010

baby, Hanka už mesiac papá zeleninku, ale bohvieako jej nebere, myslíte si, že už má dávať aj druhé jedlo, keď sme začali už v piatom mesiaci? Ja si myslím, že ešte nie, čo vy na to? inak nechce mi ani vodičku, ani čajík, len MM. ☹

veronikapp
20. jan 2010

spevacka podla mna este nemusi... ked jej staci MM a pribera. A tiez este nemusi ani cajiky 😉 MM je predsa aj na pitie, nie?

blazka24
20. jan 2010

dievčatá tak som tu, zničená jak po rýľovačke - malý ručal v kuse dve hodiny, viburcol zabral až teraz, asi idú zuby a ak nejdú tak si vytrhám vlastné - hlavu mi ide rozdrapiť - poraďte niečo dobré na Ďasná...........

spevacka
20. jan 2010

blazka, milujem tvoj humor 😀
no na ďasná tu spomínali tuším Dentinox,dobre si pamätám? Ale veď "všetko je na nete" skús vygúgliť
veronika, "děkuji předsedo, že ses mě zastal..." 😀

blazka24
20. jan 2010

speváčka díky - humor ma obišiel keď som zobrala do ruky aviváž čo kúpil môj úžasný kupovač - mm - kúpil fialový, smrdí jak chlap po opici a keďže som musela prať dve deky a návlečky, čakám že keď v nich budem spať tak v noci si nájdem očné bulvy na paplone a nosné mandle odídu na večné časy.............ale vymyslela som lesť, na odskúšanie tej úžasnej vône som do práčky hodila jedny starého trenky, dočkaj keď bude smrdeť v robote jak carihrad už fialovú aviváž nekúpi 😀

veronikapp
20. jan 2010

😀 😀 😀

blazka24
20. jan 2010

dievčatá krpec chrápe v kočíku a starý na posteli - toto je domácnosť, ešteže som Enyu zapala inak by som od zúfalstva chrápala asi aj ja 😝
idem si uvariť čajík - škoda že nemám nejaký na nefri ako hovorila moja babka 😀

blazka24
20. jan 2010

tak som si uvarila rozmarín lekársky vraj proti fyzickej a psychickej námahe, snáď o pol hodiny neseknem ksichtom na kolená 😖

alca85
20. jan 2010

čautééééé....tak už máme náušničky.....to bolo krikúúúúúúúúúú, potom zaspala a chúďa zo spánku tak vzlykala až ju mykalo. Ale už je dobre. Už o tom ani nevie....
Pýtala som sa na príkrmy a že už jej mám dávať zemiačik a za dva dni aj mrkvičku.

ale ja sa musííííím pochváliť.......Natálka sa práve pred chvíľou pretočila z bruška na chrbááátik.....už len zúbky nám chýbajú. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

alca85
20. jan 2010

spevcka ja mám ten dentinox a malá je po ňom kľudnejšia..stojí 4eurá...dosť lebo je to také malilinkaté balenie...

alca85
20. jan 2010

Veronika gratulujem k 3000ke....ak dobre počítam.. 🙂

alca85
20. jan 2010

a pýtala som sa aj na tú vodnatú stolicu a dr. povedala, že pokiaľ má stolicu raz za deň tak to nič neznamená.....
....inak pri tých náušničkách som si poplakala aj ja....

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 hi veď ja si tu vystačím aj sama..... 😉 😉 😉 😉 😉

veronikapp
20. jan 2010

ahoj alca 🙂 to si mohla rovno povedat, ze kakate len raz denne 😀 pri hnacke kakas a kakas, samo voda 😝
gratulujem k nausnickam 😉 teraz sa o to dobre staraj, aby sa to nezapalilo 😉
ked sa budeme blizit k okruhlinam, tak radsej prestanem pisat, lebo uz druha -tisicka, mi budete zavidiet 😀

blazka- hadam nepojdes do kolien 😎 ale ja by som kludne isla na chrbat 😀 ked by sa dalo, lenze teraz musim ist von a nakupit nejaky drogisticky tovar, a nieco zdrave pre deti 🙂

alca85
20. jan 2010

veronika raz za deň kakáme len posledné 3 dni...predtým to bolo o dosť viac, ale asi pomohla tá ryžová kaša... 🙂

alca85
20. jan 2010

som čakala, že už večer dáte 3000ku....som striehla a striehla, že keď bude 2999 tak šplechnem niečo aj ja a nič z toho.... 😠

klara_klara
autor
20. jan 2010

caute tak mame za sebou prvy prikrm...najskor sme sa divili, potom povypluvali a potom nas natiahlo 😝 😝 😝 😝 ale MM sme dnes pili jak odusu...mna z neho porazi...kojim ale maximalne do 1 roka nech si nemysli 😝 😝 😝 😝 priebercivec jeden 😀 😀 😀

emanka
20. jan 2010

ahojte, dievčatá...
alca, gratulujem k pretáčaniu a k náušničkám 🙂

blazka, tie zuby mu môžu ísť ešte kľudne aj pár mesiacov 😀 no ale držím palce 😉

veronika a kedy si skončila s tou gymnastikou?

spevačka, ja som začala so zeleninou od uk.5 mesiaca, o 2 týždne som dala kašu, a presne na deň od uk. 6. mesiaca som začala dávať mäso, od uk. 7. mesiaca ovocie, od uk. 8. mesiaca jogurt....všetko dávam po mesiaci....ty musíš vidieť na Hanke, že už je pripravená na mäsko, ak už vyskúšala všetkú zeleninu, tak kľudne môžeš dať už mäsko...to je môj názor, Veronika má iný, musíš sa rozhodnúť 😀

ozaj, Veronika, ja som tak včera našla v košíku 2 citróny 😀 no ale do obchodu sa mi nechcelo, tak som dala výživu 😉

No a ešte k našej Zuzanke...čo ťa to napadlo dať malému šťavu z 3 druhov ovocia???? Keď už, tak z jedného...z hentých troch by som dala jablkovú šťavu, citrusy môže dieťa až od 1. roka...vidíš, zas nevieš, z čoho je vyhádzaný...kedy sa poučíš? 😲 😀

spevacka
20. jan 2010

blazka, ty si hotový Vtipnejší vyhráva 😀

emanka
20. jan 2010

ozaj, alca, ako si dopadla u kaderníčky?

emanka
20. jan 2010

klára a budeš zajtra ešte skúšať mrkvičku? on si za chvíľku zvykne, uvidíš 😉

voskovka
20. jan 2010

ahojte..lásočky a lasočatká...
adamko je lepši,ale uvidime aka bude noc.. ☹ mna bolia zuby....zaplombovany zub...asi bude zapal na koreni...

klara_klara
autor
20. jan 2010

emanka no dufam zajtra bude zasa mrkva...inak sa mi nepaci ze maly ma nejake zvlastne zacervenale lica...uz vcera sa mi zdalo ze ich ma akesi ruzove ale dnes cervene, neviem co to moze byt ☹ ☹ ☹

spevacka
20. jan 2010

emanka, ak som správne pochopila tak pri ukončenom 6.mes. si už dávala dve jedlá? Kašu aj zeleninku?

alca85
20. jan 2010

ahojte...mne dr. povedala, že kľudne môžem dávať zemiak potom mrkvu a môžem dávať aj tú ryžovú kašu jeden deň a druhý deň krupičnú kašu..

u kaderníčky som dopadla dobre....už je zo mňa čistá blondína 😀 aj keď melír tam zostal.

emanka
20. jan 2010

spevi, áno a začala som s mäsom...keď mala 5 mes.-zelenina, 5,5-kaša, 6 mes.-mäso...
klára a má iba líčka také červené? Na telíčku nič nemá?
alca, ono je jedno, či sa začne so zemiakom alebo s mrkvou, takže dr. má pravdu...a tá krupičná kaša je na tebe, niekto ju dáva až od 9. mesiaca, niekto až od roku...a v čom to máš robiť? v UM?

alca85
20. jan 2010

vidíš to nepovedala, ale sotva v kravskom 😒

emanka
20. jan 2010

veď to, a príde mi zbytočné robiť najskôr Um a potom ho ešte variť a dať do neho krupicu...nie som si istá(Veronika bude vedieť), ale sa mi zdá, že krupičná kaša obsahuje lepok...to už môžeš kúpiť nutrillon kašu s lepkom...nie je síce lacná, ale v konečnom dôsledku ťa to výjde rovnako ako keby si robila UM+krupicu...

a kaderníčka ti dávala iba melír, že? A teraz už to máš premelírované, takže preto si úplná blondínka?

zuzkaku
20. jan 2010

ahojteee

emanka
20. jan 2010

spevi, ešte chcem pripomenúť, že sme na UM, takže sme začínali s príkrmom už v 5. mesiaci...

emanka
20. jan 2010

zuzanka, neni možné, že sme sa tu stretli v reálnom čase!!!