icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

kamilecka
20. jan 2010

Ahoj Veronika 🙂

zuzkaku
20. jan 2010

emanka...prvý krát mi malo prísť, dala som si vyplácať na účet...

kamilecka
20. jan 2010

Mne chodi rodicovsky aj materska mi chodila na ucet. a za december uz mam na ucte od minuleho tyzdna

emanka
20. jan 2010

kami a koľkáteho to chodí? vždy v rovnaký dátum?

zuzkaku
20. jan 2010

emanka, ty ešte neberieš RP?

veronikapp
20. jan 2010

co to co to , same peniaze, a o zvysenie rodicovskeho prispevku ste si uz davali ziadost? Ako sa to ma? Tusim som to uz raz zistovala, ale akosi nemam cas tam ist a zabudla som...

emanka
20. jan 2010

beriem, ale chodilo mi to domov, do Leopoldova, tak som si to dala dnes na účet...

kamilecka
20. jan 2010

15teho mi teraz prislo,matersku som dostavala po 16. Ale urcite to bude kazdy mesiac rovnake

zuzkaku
20. jan 2010

veronika, pôjdeš si pre 3 tlačivá, ktoré vyplníš a 1 z nich dáš potvrdiť v práci, no a všetky naspäť odovzdáš...to je všetko...
mimochodom, keď zvyšujú dôchodky, tak žiaden dôchodca nebehá po úradoch, ale my mamičky, nielenže máme kopec starosí s bábätkami, ešte aj musíme vybehať všetky úrady...no a nehovorím už o mamičkách, ktoré nemajú kde nechať svoje deti a musia ich vláčiť so sebou...videla som tam aj také... 😠

kamilecka
20. jan 2010

Emanka tak mozno ked si to zmenila len teraz tak ti este pride do Leopoldova a dalsi mesiac uz na ucet.

Ziadala som aj o zvyseny,len som podpisala niejaky papier a to bolo vsetko,mam teraz na konci tyzdna volat o rozhodnutie

zuzkaku
20. jan 2010

kamilečka, mne nekázali volať o rozhodnutie... 😕 a vyplňovala som 3 tlačivá z toho jeden potvrdiť v práci... 😕 😕 😕

veronikapp
20. jan 2010

zuzka coooo? Naco 3 tlaciva? Ved potvrdenie z prace tam uz predsa maju- prve na matersku, druhe na rodicovsky, tusim... To aj na zvysenie? Mne sa zdalo, ze tak ako pise kamilecka... tak ja uz neviem 😒

emanka
20. jan 2010

kami, povedali mi, že budúci mesiac už na účet 😉
baby, aj ja si mám vypýtať papier na to? Prečo mi to nepovedali, keď som tam dnes bola? A o koľko sa zvyšuje? Ja že to automaticky...

veronikapp
20. jan 2010

emanka no hej 😀 to vies, ze oni len tak automaticky daju 😀

kamilecka
20. jan 2010

Zuzka o ten zvyseny som pisala ze som vypisala jedno tlacivo a mam volat o rozhodnutie a o rodicovsky som vypisovala dve.
Mne ta zena na urade hovorila ze si mam zavolat ci prislo rozhodnutie aby som to prisla podpisat osobne ze len tak mam potom zarucene ze vo february mi uz poslu za januar zvyseny,lebo ze to je potom tahanica s papiermi posielat z uradu postou k tebe domov ...

emanka
20. jan 2010

no v lete mi zvýšili o 50 centov a iba mi domov prišlo rozhodnutie...o koľko?

zuzkaku
20. jan 2010

veď o tom hovorím... 😠 😠 😠 dôchodcom zvyšujú celoplošne...a mamičkám, kdeže! Musíš si to vybehať!
veronika vyplňovala som 3 (1.tlačivo o rodičovskom príspevku-odznova to isté 2. čestné prehlásenie, že nemám žiaden iný príjem 3. potvrdenie z práce, že som bola zamestnaná a že som vyčerpala dovolenku pred MD)

alca85
20. jan 2010

aké 3 tlačivá? ja mám len jedno...žiadosť o RP
ja si asi nemusím žiadať o zvýšený RP, keď ho mám dostávať od budúceho mesiaca, nie? už by mi mal prísť automaticky....alebo sa mýlim?

veronikapp
20. jan 2010

emanka okolo 100 eur? Ale nie kazdy ma narok na zvysenie, a je to iba do 2 rokov dietata.

emanka
20. jan 2010

po tretíkrát, o koľkooooo?

kamilecka
20. jan 2010

Emanka zvyseny rodicovsky co teraz je len od januara,to ked si poberala matersku,alebo si si platila do socialnej poistovni tak mas narok na zvysenu zo 160 na 260 ci kolko 😀

zuzkaku
20. jan 2010

alci, ty asi nemusíš... 😉

emanka
20. jan 2010

jaj, ďakujem, už vidím

kamilecka
20. jan 2010

A nieje to tak ze kazda ma ziadat zvyseny?

zuzkaku
20. jan 2010

malo by to byť (v korunách...ja rada rátam na naše ex-korunky) cca 7700

veronikapp
20. jan 2010

fuu zuzka, tak predsa tam vystojim dieru na tom urade... ☹
alca, neviem isto, ale hadam ano, ked to plati od teraz, od januara, tak ak zacinas poberat vo februari, tak asi automaticky pride zvyseny...

zuzkaku
20. jan 2010

🙄

zuzkaku
20. jan 2010

🙄 no ale povedzme si o čom to je? Veď to čo sme dostávali doteraz bola almužná a tých 7700 nieje nič moc...tiež taká almužnička...len o čosi lepšia... 🙄

veronikapp
20. jan 2010

aaale zuzi potesi, no nie? 😀

zuzkaku
20. jan 2010

lepšie ako s drôtom do oka...