icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zuzkaku
20. jan 2010

aaaaaalci, mne nevadí, ja prečítam aj tak... 😀
kamilečka...len príď aspoň nebudem sama

zuzkaku
20. jan 2010

nie, nie, víno nepijem...to kde si na to prišla?

zuzkaku
20. jan 2010

dnes sa mi skoro podarilo predať starý kočík - ráno...no a teraz večer, čítam mail, že nič z toho...dokelu, už som si myslela, že sa ho zbavím....nechce niekto za 50 eur???

kamilecka
20. jan 2010

Zuzka aky kocik predavas? Rada by som prisla ale nemozem deti nechat same 🙂

alca85
20. jan 2010

baby prúser,ja neviem kde mám tie papiere na rodičovský príspevok 😕 ....už je asi na čase začať to vybavovať....vy ste si to kedy vybavovali?

kamilecka
20. jan 2010

Alca vybavovala som medzi sviatkami 🙂 teda, este teraz v january som bola nieco podpisovat,takze pohodicka.

alca85
20. jan 2010

aha to mne oči neslúžia......to je čierne pivko a ja čítam červené vínko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

alca85
20. jan 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzkaku
20. jan 2010

alci... 😀 😀 😀
ja som vybavovala min. týždeň v stredu...vystála som sa tam v rade takmer 2 hodiny... 😝

baby, kedy bude chodiť na účet rodičovský príspevok? Mne ešte nevyplatili za december...

kamilecka
20. jan 2010

Zuzka mne uz prislo za december..... napis co vy dokazete,ake mate pokroky.....

zuzkaku
20. jan 2010

už sa pretáča na bruško - naspäť ešte nevie...a papká zeleninku aj mäsko a 2 príkrm ovocie, zatiaľ len jablko a hrušku... no a čo vy? Ešte si mi nenapísala kedy presne sa ti narodil...

kamilecka
20. jan 2010

Zuzka uz som pisala kedy sa Sarah narodila 🙂 skus mrknut o stranku dozadu

zuzkaku
20. jan 2010

my už máme nový a tento je ešte celkom dobrý tak som ho chcela predať aspoň za takú symb. sumu... 😉

zuzkaku
20. jan 2010

kamilka...nechce sa mi... 😒

kamilecka
20. jan 2010

Zuzka a kedy papate ovocie,my sa zatial snazime, podla navodu, vyskusat co najviac zeleninky,potom k tomu pridat masko a tak nahradit cely obed namiesto mliecka

kamilecka
20. jan 2010

zuzka na 103 strane dole som pisala vsetko 😉

alca85
20. jan 2010

ten rodičovský príspevok sa vybavuje až keď dosiahne 6 mesiacov alebo ešte pred tým?......už som našla papiere..

emanka
20. jan 2010

9.7.2000 - narodenie Sarah

zuzkaku
20. jan 2010

jeej kami, už som to našla v tvojom albumiku...krásne máš detičky...aj fotky máš super, kto ti ich robil? Prečo máš na každej napísané kami?
ovocie jeme na olovrant, okolo 16:00 a papkáme ho ešte len 8 dní... 😉

alca85
20. jan 2010

emanka 2000?

kamilecka
20. jan 2010

alca to mas jedno,mozes aj teraz,ja som vybavovala par dni pred 6 mesiacom,teda ak tento mesiac dostanes poslednu matersku tak mozes ist hned,aby si dalsi mesiac dostala rodicovsky

emanka
20. jan 2010

2009 😀 😀 😀

zuzkaku
20. jan 2010

emanka, dík, si zlatá... 😉 ty máš ale prehľad o každom v tejto téme... 😉
alci, ja som sa na úrade presne na to pýtala a povedali mi, že v ten mesiac kedy ti končí materská máš prísť sa nahlásiť na RD...

emanka
20. jan 2010

ja som si dnes vybavila, nech mi chodí rodičovský na účet, kedy to chodí, neviete?

kamilecka
20. jan 2010

Zuzka dik,sama fotim, sama upravujem fotky a mam tam znacku preto,lebo som mala zle skusenosti s mojimi fotkami mojich deticiek. Raz mi napisala jedna mamicka ze moje fotky videla na azete v albume niejakeho dievcata s oznacenim moje dietatko

veronikapp
20. jan 2010

ahojte 🙂

zuzkaku
20. jan 2010

no teda...už som o niečom takom ako je zneužívanie fotiek detí počula... 😠
emanka, aj ja by som rada vedela...mne za min.mesiac neprišiel...budem zajtra volať na úrad, nech si tam spravia poriadok v papieroch... 😠

zuzkaku
20. jan 2010

veronika ahoj 🙂

emanka
20. jan 2010

zuzi a chodí ti to na účet alebo domov? alebo teraz to má byť prvý krát?