Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 kamilecka...
Veronika 😀 😀 😀
😀 😀 😀 ste sa zhodli s tym drotom v oku 😀
Teda Zuzka som chcela napisat 😀 😀 😀 idem ja povesat pradlo,bo pracka pipa ako diva a umyvacka je niejako ticho tak vypustim paru aspon 😀
aj ja tu už vypúšťam paru 😀 😀 😀
ste zdrhli?
Zuzka vesiaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 🙂
okkkkkkkkkkkkkkk 😉
jaj co to, same aaaa a kkkk, sa to tu nejako vyprazdnilo
veronika, dievčatá už spia?
baby a ko je to s ročným zúčtovaním? Keď som od augusta nezamestnaná, tak si musím nájsť účtovníčku?
Tu som,Zuzka ako ti spia deticky? Obe v jednej izbe?
zuzka no jasné, už od pol ôsmej. Inak nepýtal sa ma tu niekto niečo, pár strán dozadu? Lebo ja si síce vždy všetko prečitam, oázky registrujem, len kým dôjdem na koniec, zabudnem 😒
alca...áno 😒
Tomáš spí sám v izbe a Šimon v spálni pri nás 😉 a čo tvoje deti kamilečka?
veronika, neviem asi nie, len emanka radila myslím kamilke, aby sa aj teba popýtala na zavádzanie príkrmov... 😉
som v obraze dnes, čo?
jáj, som si spomenula, zabudla som alce zablahoželať k Natalkinmu pretáčaniu 😉
My mame 2 izbak,tak vela moznosti tu nieje 🙂
jaj veronika....emanka hovorila, že ty budeš možno niečo vedieť ohľadom krupičnej kaši, že ako je na tom s lepkom. Lebo mne dr. hovorila, že ju už malej môžem dávať.
a ja blahoželám Laure k 8 mesiacom 😉
ďakujeme Veeronika.......už sme konečne obojstrannííííííííí, ale o to väčší pozor na ňu musím dávať 🙂
zuzi ďakujeme 😉
alca, no veru, keď sa začne gúľať 😀
alci...to je ale aká šikuľka tvoja Natálka...obehuje nás jedna radosť... 😉
zuzi a Šimonko ako? On sa nepretáča?
baby ja končíííím, prišiel manžel, idem mu pomôcť s vykladaním nákupu...pa a dobrú nocku 😉
veronika čo ten lepok?
dobrú noc zuzka 🙂 ja sa tiež lúčim, idem umyť vlasy a spať... ahojte 🙂
zuzka dobrúúúúúúúúúú.....dnes si to dobre pretiahla 😀
zas som sa nič nedozvedela.....no pekne... ☹

No veru Veronika ma pravdu,potesi aj ta 100 navyse 🙂 ako hovori moj brat,lepsie ako drotom do oka 😀