Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
alca dobrý nápad dnes som kávu mala len ráno - inak robila som rezne a ehm som omylom tam vysypala dosti korenia tak ešte mi to stojí v krku 😀
aukciách? nie a je to na mimobazáre?
alca určite to nie je viac ako 35 euro
jaaaj, tak to sa jej povypytujem, že čo ona nato... 😉
😀 mimibazár 😀
no mne dnes skoro zastavila v krku kosť z ryby......... 😨
kávičku ale bez kofeííííííínu........
35eur je akurát....lebo čo vidím iné stoličky, tak mi až rozum stojí pri tých cenách... 😝
ja som kúpila veľa vecí na mimiakcii, teda vydražila...je to adrenalín....mám pomalého koňa, akurát teraz, keď malá spí ☹
blažka pekná stolička 🙂
caute...emanka aj moj kon je pomaly ☹ ☹ ☹ do slaka akurat teraz ked mam cas 😠 😠 😠
na kontrole sme dopadli dobre, povedala, že je to na dobrej ceste 🙂 no a dala nám nový cvik, malá straaašneee revalaaa, tiekli jej sliny, sopel a ešte aj slzy, všetko dokopy 😝 svokra stále iba chodila so servítkom a stále lamentovala, ona nemôže dýchyť, bože, ako plače, prestaňte už...konečná, povedala som Maťovi, že už ju tam nechcem, potrebujem sa tie cviky poriadne naučiť a nemôžem malú ľutovať...
emanka... ☹ ale inak dobre, že je to na dobrej ceste 🙂 o mesiac už možno bude loziť po štyroch 😉
to predtým malo byť na mimiaukcii 🙂
čaute Veronika s Klárou...
Veronika, nejak dlho ste boli vonku, či boli ste aj u vašich?
Klára, už si kúpila ten krém na tváričku? 🙂
emanka tak to si viem veľmi dobre predstaviť moju svokru.....tá panikárila už len keď som malej odsávala soplíky...ale super, že sa to zlepšuje... 🙂
dievčatá nielen koň ale aj FB skoro ma vytrhlo od zlosti a už sa malý prebudil tak ideme zadok do vodičky omočiť a ak sa zadarí tak dobehnem........
ešte raz díky za povšimnutie fotečiek 😀
Veronika, to dúfam, v podstate ten cvik, čo máme a dostaneme aj ďalší, tak sú na reflexné lozenie, neviem síce, či to bude už za mesiac, ale to by bolo super 🙂
blazka rado sa stalo.... 🙂 🙂 🙂
emanka budééé, všetko budééé.....
emanka este nie v sobotu kupim...este raz mi sem dajte ten nazov lebo kym to otocim dopredu ma tu porazi od spomalenia 😠
inak ja som taka psrosta...spalim decku lica od mrazu...som ja ale matka 😠 😠 😠 😠
ozaj, k tým stoličkám, ja mám takú umelú, od sestry, pred tromi rokmi stála 3 000,- samozrejme sk 😉 a je super, je polohovateľná, myslím, že až 3 polohy sú tam...
inak mate dobre skusenosti s mimibazarom, drazenie tam prebieha v pohode? ja to moc nepoznam ale uz som tam kukala
nooo emanka doobeda som sa hádala v inej téme, potom sme šli von, samozrejme k našim, mamka robila šišky s džemom, potom rychlo domov... klasika 🙂
neboj, bude liezť, Miška už v 9. mesiacoch liezla a to som ju tiež musela učiť 😉 potom budeme už len spomínať, aký bol kľud, keď len tak ležali v postielke 😀
emanka...to je super, som veľmi rada, že sa to zlepšuje...no aspoň vidíš, že si to s malou cvičila správne a má to ten efekt, aký to má mať 😉 no a čo sa svokry týka... 😝
ináč dnes mi vlado "čistil žalúdok" ohľadom mojej svokry...že sa mu nepáči ako sa k nej správam a nechcem jej dávať deti...atď...no musím to trochu zmeniť, lebo v niečom mal aj pravdu..ale keď ja nemožeeeeeem...
veronika tipujem ze si sa hadala v ockovani, trafila som 😉 😉 😉
na tú dražbu som sa nikdy nebola pozrieť... neviem, či by som na to mala nervy 😒
veronika ty sa tuším všade len hádaš.....tuším aj včera si sa niekde hádala 😲 😲 😲 😲 😲 som ťa čítala, ale už sa nepamätám kde to bolo....
klara mimo 😀
alca, dík za povzbudenie 😀
klára, ja mám Nivea Wind and Wetter, tam to bude napísané, že je to proti chladu a vetru 😉 a Kamilecka už neviem, čo to mala, jaj, ten blundchen-také voľačo, v podstate je asi jedno, akú kúpiš značku, hlavne nech je to na ten chlad a vietor 😉
No a to sa môže stať hocikomu, ja som tiež len náhodou natrafila na ten krém, tak som ho kúpila, myslím, že ešte v septembri, pre istotu....a niekedy jej ho zabudnem dať, ale ešte sa jej líčka nespálili 🙂
😀 veronika, kde si sa to hádala? 😀 ty si ale taká "hadica" 😀 😀 😀
alca, že všade... nooo zatial iba 2 krát 😖
Veronika rieši teraz homosexualitu 😀
aaaaaale...no my čo ťa tu poznáme, vieme, že to v podstate myslíš dobre...no ale niektorým mamičkám rozum do hlavy nenaleješ... 😖

šimon mi akosi nemôže zaspať...leží v spálni v postieľke už asi pol hodiny a stále si čosi mrmle popod nos, druhýkrát zaspí hneď za pár minút... 😕 😕 😕