Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
no teda veronika 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ty sa ale nezdáš...a kde to bolo chcem aj ja čítať 😀
klara neviem či to bolo od mrazu....lebo ako som už písala aj moja to mala a vonku sme neboli (tiež som rozmýšľala, že z čoho to môže mať), no potom to zmizlo...ja malú inak natieram krémom od sebamedu, ale nie je písaný proti chladu a vetru...
jej aké pekné číslo stránky máme, že 111 😉
zuzi to je jedno... asi som na MK ešte príliš krátko, aby som pochopila, že existujú témy do ktorých nie je dobré sa zapájať... už si budem dávať väčši pozor 😎
emanka- že blundchen 😀 inak používa niektorá z vás Seba med? Zaujímala by ma tá pena do kúpeľa, či sa potom musí dieťa opláchnuť čistou vodou?
áno tam to bolo......homo..... 🙂 stojím za tvojím názorom 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉
Ďakujem, že sa tešíte Leuškiným pokrokom 🙂
Klára, ja mám dobré skúsenosti s dražbami na MMB...
zuzka, ja by som bola taká rada, keby svokra chcela tráviť viac času s Leušou, no ale každý chce, čo nemá, ale mala by si Vlada poslúchnuť 🙂
Veronika, tvoja mama samé dobroty vyvára...včera palacinky, dnes šišky...závidííím 🙂
emanka všetci za jedného, jeden za všetkých....... 🙂
seba med som používala dokiaľ sa nám neobjavil ekzém...ale telové mliečko, bola som s ním veľmi spokojná... 😉 s penou nemám skúsenosti...
alca a ako to vyzeralo? ja teda okrem toho mrazu neviem prist na to co to moze byt 😠
klara- pravda, z očí do očí sa lepšie vysvetľuje, takto cez net nevidíme ani ako sa dotyčný tvári a tak vznikajú zbytočné konflikty 😝
mám aj penu do kúpeľa od sebamedu a neoplachujem ju potom ešte čistou vodou....no veď kam by sme prišli....
emi... ☹ ja viem...mne by sa to tiež nepáčilo ( keby som bola na jej mieste...)
emanka a ako to tam funguje tie drazby?
A ako sa to píše, Veronika? Blumchen, že?
bola som pozrieť na tie dražby...je to tam celkom zaujímavé...ďalší požierač času... 😖
bolo to také červené ako keby zvráskavené a lesklé...už neviem ako by som to opísala, ale asi tak nejak
veronika...to je fakt, ked to clovek vysvetluje ma aj iny ton hlasu...ja pouzivam arogantny a ten je najlepsi 😀 😀 😀 😀
zuzi ktovie aka bola tvoja svokra k svojej svokre...mozno sa jej to len vracia spat 😉
zuzka aj tak ďakujem, možno vyskúšam aj to otelové mlieko 😉
alca ďakujeeeeeem 😎 si zlatá, poteší, aj keď viem, že si to nečítala... 😀
emanka ty máš akú pamäť!!!!
zas jedno cez druhé... 😀
alca no presne je to take zvraskavene a leskle a teraz sa mi zda ze to vytvara take poraskane ciarocky ako pletivo na plote...natrela som mu to olivovym olejom
veronika čííííííííítala, ale už si nepamätám čo... 😀 😀 😀
Klára, tam si vyberieš, o čo máš záujem a je tam vyvolávacia cena napr. 1 euro a minimálne prihodenie napr.0,20, ty buď potvrdíš tých 20 centov, alebo dáš viac, ale to je zbytočné, lebo vyhráva ten, kto prihodí posledný...ak v poslednej minúte(tuším, už som tam dlho nebola) niekto priloží, tak sa predlžuje čas o minútu, ak zas niekto priloží, tak zas sa predlžuje...no a niekto to už potom vzdá, lebo tam naskočí už veľa peňazí a posledný vyhráva....ten, komu to patrí, ti napíše, dá č.ú. a tak...
emanka nie bubchen? A vieš že teraz si niesom istá?... 😒
alca dobrý opis- tak nejako to vyzerá klara 😉
klara- to je ozaj najlepšie, aspon vzbudíš rešpekt pred opačnou stranou- to ja zas presne naopak, neviem sa tváriť prísne, ja som taký smejo 🙂
klara tak asi je to to isté a ja som si istá, že som s malou nebola vonku...ja som si myslela, že bol moc vykúrený byt....
inak neviem uz kto tu koji ale nemate problem so zabudanim...mne uz s tych hormonov asi sibe bo som v strede nejakej temy a zabudnem co som vlastne chcela povedat...a to sa mi stava dost casto... 😕 😕 😕
klara ale jasné, ja neviem čo bolo pred 5timi minútami.....ale ja to už mám dlhodobo.... 😀
Klára, Zuzkina svokra je dobrá, len Zuzke vadí, že stále bozkáva Šimonka...no a teraz som ťa bonzla 😀 no ale povedzte, je tá Zuzka normálna?
ideme papať, tak pápá...
klara- možno to bude únavou... tiež mávam také stavy...

hej veronika je hadavec...ale aj ja som len na to nemam nervy aj na koniku...radsej sa hadam zoci voci 😀 😀 😀