icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

klara_klara
autor
21. jan 2010

hej veronika je hadavec...ale aj ja som len na to nemam nervy aj na koniku...radsej sa hadam zoci voci 😀 😀 😀

zuzkaku
21. jan 2010

no teda veronika 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ty sa ale nezdáš...a kde to bolo chcem aj ja čítať 😀

alca85
21. jan 2010

klara neviem či to bolo od mrazu....lebo ako som už písala aj moja to mala a vonku sme neboli (tiež som rozmýšľala, že z čoho to môže mať), no potom to zmizlo...ja malú inak natieram krémom od sebamedu, ale nie je písaný proti chladu a vetru...

zuzkaku
21. jan 2010

jej aké pekné číslo stránky máme, že 111 😉

veronikapp
21. jan 2010

zuzi to je jedno... asi som na MK ešte príliš krátko, aby som pochopila, že existujú témy do ktorých nie je dobré sa zapájať... už si budem dávať väčši pozor 😎

emanka- že blundchen 😀 inak používa niektorá z vás Seba med? Zaujímala by ma tá pena do kúpeľa, či sa potom musí dieťa opláchnuť čistou vodou?

alca85
21. jan 2010

áno tam to bolo......homo..... 🙂 stojím za tvojím názorom 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉

emanka
21. jan 2010

Ďakujem, že sa tešíte Leuškiným pokrokom 🙂
Klára, ja mám dobré skúsenosti s dražbami na MMB...
zuzka, ja by som bola taká rada, keby svokra chcela tráviť viac času s Leušou, no ale každý chce, čo nemá, ale mala by si Vlada poslúchnuť 🙂
Veronika, tvoja mama samé dobroty vyvára...včera palacinky, dnes šišky...závidííím 🙂

alca85
21. jan 2010

emanka všetci za jedného, jeden za všetkých....... 🙂

zuzkaku
21. jan 2010

seba med som používala dokiaľ sa nám neobjavil ekzém...ale telové mliečko, bola som s ním veľmi spokojná... 😉 s penou nemám skúsenosti...

klara_klara
autor
21. jan 2010

alca a ako to vyzeralo? ja teda okrem toho mrazu neviem prist na to co to moze byt 😠

veronikapp
21. jan 2010

klara- pravda, z očí do očí sa lepšie vysvetľuje, takto cez net nevidíme ani ako sa dotyčný tvári a tak vznikajú zbytočné konflikty 😝

alca85
21. jan 2010

mám aj penu do kúpeľa od sebamedu a neoplachujem ju potom ešte čistou vodou....no veď kam by sme prišli....

zuzkaku
21. jan 2010

emi... ☹ ja viem...mne by sa to tiež nepáčilo ( keby som bola na jej mieste...)

klara_klara
autor
21. jan 2010

emanka a ako to tam funguje tie drazby?

emanka
21. jan 2010

A ako sa to píše, Veronika? Blumchen, že?

zuzkaku
21. jan 2010

bola som pozrieť na tie dražby...je to tam celkom zaujímavé...ďalší požierač času... 😖

alca85
21. jan 2010

bolo to také červené ako keby zvráskavené a lesklé...už neviem ako by som to opísala, ale asi tak nejak

klara_klara
autor
21. jan 2010

veronika...to je fakt, ked to clovek vysvetluje ma aj iny ton hlasu...ja pouzivam arogantny a ten je najlepsi 😀 😀 😀 😀

zuzi ktovie aka bola tvoja svokra k svojej svokre...mozno sa jej to len vracia spat 😉

veronikapp
21. jan 2010

zuzka aj tak ďakujem, možno vyskúšam aj to otelové mlieko 😉
alca ďakujeeeeeem 😎 si zlatá, poteší, aj keď viem, že si to nečítala... 😀
emanka ty máš akú pamäť!!!!

alca85
21. jan 2010

zas jedno cez druhé... 😀

klara_klara
autor
21. jan 2010

alca no presne je to take zvraskavene a leskle a teraz sa mi zda ze to vytvara take poraskane ciarocky ako pletivo na plote...natrela som mu to olivovym olejom

alca85
21. jan 2010

veronika čííííííííítala, ale už si nepamätám čo... 😀 😀 😀

emanka
21. jan 2010

Klára, tam si vyberieš, o čo máš záujem a je tam vyvolávacia cena napr. 1 euro a minimálne prihodenie napr.0,20, ty buď potvrdíš tých 20 centov, alebo dáš viac, ale to je zbytočné, lebo vyhráva ten, kto prihodí posledný...ak v poslednej minúte(tuším, už som tam dlho nebola) niekto priloží, tak sa predlžuje čas o minútu, ak zas niekto priloží, tak zas sa predlžuje...no a niekto to už potom vzdá, lebo tam naskočí už veľa peňazí a posledný vyhráva....ten, komu to patrí, ti napíše, dá č.ú. a tak...

veronikapp
21. jan 2010

emanka nie bubchen? A vieš že teraz si niesom istá?... 😒
alca dobrý opis- tak nejako to vyzerá klara 😉
klara- to je ozaj najlepšie, aspon vzbudíš rešpekt pred opačnou stranou- to ja zas presne naopak, neviem sa tváriť prísne, ja som taký smejo 🙂

alca85
21. jan 2010

klara tak asi je to to isté a ja som si istá, že som s malou nebola vonku...ja som si myslela, že bol moc vykúrený byt....

klara_klara
autor
21. jan 2010

inak neviem uz kto tu koji ale nemate problem so zabudanim...mne uz s tych hormonov asi sibe bo som v strede nejakej temy a zabudnem co som vlastne chcela povedat...a to sa mi stava dost casto... 😕 😕 😕

alca85
21. jan 2010

klara ale jasné, ja neviem čo bolo pred 5timi minútami.....ale ja to už mám dlhodobo.... 😀

emanka
21. jan 2010

Klára, Zuzkina svokra je dobrá, len Zuzke vadí, že stále bozkáva Šimonka...no a teraz som ťa bonzla 😀 no ale povedzte, je tá Zuzka normálna?

alca85
21. jan 2010

ideme papať, tak pápá...

veronikapp
21. jan 2010

klara- možno to bude únavou... tiež mávam také stavy...