Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
klara viem čo to je, Laura to raz mala, som jej na to dala gencián... fuuuj všetko bolo modré 😝 ale u dospelých je určite niečo lepšie...
alca to co je kajeputova silica?
klara skúsila som dať do vyhľadávača v googly a vyskočilo tam toho toľko, že máš z toho čo vyberať 😕
uz som kukla aj ja 😉
alca mavas to aj ty casto?
a ja viem? ale je to na afty opary....a na hocičo iné....
nie asi raz za rok...... 🙂 🙂 🙂
baby ja som tu len ma práve nič normálne nenapadá
zuzi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nevadi
klara, čo fotky, skúšala si cez picnik?
včera prišla ku mne moja sestra a ukázala, že čo im dali v škole k obedu- taká tyčinka s konopnými semienkami, na obale normálne nakreslený marihuanový list 😀 som myslela, že odpadnem, to som ešte nevidela 😕
to ani ja...kde také predávajú? 😀 😀
veď kde sa o tom majú naučiť ak nie v škole? 🙂 🙂 🙂 🙂
zuzi netušiiiiiim, ale dnes sestra vravela, že bola veeeelmi chutná 😀
dnes ste sa tu bavili o tom, že čo rozprávajú vaše detičky... Laura celý deň robí ts-ts-ts sem tam niečo ako va- ve a zase ts-ts-ts
zuzi hej uz som nejake robila...je to fajn program len skoda ze to nejlepsie je spoplatnene...
veronika ved aj cokolada sa da taka kupit tiez je marihuanovy list navrchu na obale...kupis aj v tescu...
baby, máte veľa snehu? No tento rok zima so snehom Kapušany obišla veeelikánskym krokom 😝
baby som sa pýtala klary, že kedy ostáva doma na MD, ale asi to je zase tajomstvo? A vy ostatné dokedy?
klara 😉 teším sa...ja som s tým programom veľmi spokojná...hodíš potom niečo aj do albumu tu? Rada by som videla výsledok snaženia 😉
veronika...určite chcem ostať doma prvé 2 roky, potom sa uvidí...môj manžel ma chce vystriedať... 😝 sa na tom doma naťahujeme, že kto ostane...
veronika ja ostavam dokonca...uz som rozhodnuta... 😉
zuzi dam neboj
zuzi to vážne? No sranda, ten môj ani keby bola lepšie platená...
😀 😀 😀
veronika nakukla som trošku do tej témy kde si sa predtým s nimi naťahovala...čo je tá mywiel...?
co to daˇfotky cez picnik?
klara- super, som na tom rovnako... pri Miške som išla naspäť do práce po 2 rokoch a dodnes to ĺutujem... ☹
alci...si tu ešte?
zuzi netuším, ale radšej nič nepíšem, ktovie kto každý to tu číta... 😝
no aj ja veľmi ľutujem ,že s Tomim som bola len 4 mesiace...aj to nie prvé, ale až keď mal 1,5 roka... ☹
😝 jasné...veď myslím si, že si obe myslíme, že? 😀
inak ani my nemáme nejak veĺa snehu... asi iba v Blave sneží, Klara ako to tam vyzerá?
zuzka ako? A kto bol doma, manžel? Si budovala kariéru?

veronika je to bolestivy pupak v ustach a mam ich casto neviem sa ich zbavit...mozno by sa oplatilo zalozit sem temu o liecbe aft...