Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
asi sme tu už len my dve 😉 všetci už spia...
zuzka aj ja už idem, lebo som hore od 6-tej, je 22.00, ešte umyť sa, zajtra ráno sa prihlásim. Všetkým peknú noc 🙂
pa 🙂
pa pa zuzi, ale muselo to byť ťažké obdobie, nezávidím ☹
nuz maly volal...ale asi aj ja uz idem...aj zajtra je den...dobru noc vsetkym 😉 😉 😉
som tu len tak jedným očkom, lebo malá stále plače, zas nemôže zaspať, ale už kašlem na to a nechám ju plakať...ja na MD zostávam dokonca....už nesneží ani tu.....pri Blave...
tak teda dobrú a ničím nerušenú noc..... 😔
ahojky najkrajsie maminy na modrom konikovy 😉 😀 ako vam zavidim , tak by som si zvami rada vecer popisala , no smola mame pokazeny notebok a dcera je vecer na PSicku tak ma ani nepusti 😀 k pocitacu, a cez den nestiham , teraz lili hajka tak som odskocila, no vcera sme sli na vyteri z pusinky koli tomu co mala teploty a co sa vyhadzala , ale uz je ok , len sme strasne zmrzli rano , unas bolo -12 o 7hod rano a mam to peso az 3km popri hlavnej ceste , no katastrofa sami kamion nebolo sa ani kde uhnut lebo sami snech, a chodniky zapadane 😒 😠 ale idem sa aj pochvalit vcera vecer sme objavili zubok 🙂 🙂 🙂 🙂 dole len ju boli pusinka koli tomu, tak sa tesim stoho zubceka tak vam zelam pekny den skusim sa tu este objavit emanka prosim ta ako si spokojna stym kremom na tu zimu?JA mam krem ale kamilkovy detsky, myslite ze ten krem ochrani tu tvaricku proti tej zime lepsie co mas ty emanka, vcom je iny ? pa
dzio- no nezávdím, kráčať 3 km v takej zime a ešte popri ceste... blahoželám k zúbku 🙂 ... na tváričku je kamilkový destský asi príliš ľahký, radšej nejaký ,,ťažší,, mastnejší- ten čo spomínala emanka je práve na tie mrazy a vietor určený... 😉
alca- no toto! To bol môj druhý konflikt tu na MK, vraj dieťa NESMIE NIKDY plakať, lebo bude mať poškodený mozog! To bolo silné kafé aj na mňa, také vyjadrenie... Ale nie... no dúfam, že Natálka sa potom už upokojila 🙂
dnes tu nebudem, mm ma voľno, veľa práce mám, poobede ideme pozrieť do nemocnice krstniatko, vonku je celkom pekne, tak asi sa prejdeme pešo- budeme mať 2 v 1- aj návšteva aj prechádzka. Pekný deň 🙂
ahojte, hlásim sa do služby, kôň je už nakŕmený aj kopýtka má vyčistené...no nebudete veriť, čo sa mi snívalo, že som si prenajala koňa, riadneho koňa, veľkého živého a šla som na ňom na akési slávnosti do nejakej dediny a tam bol nejaký program, tak som ho uviazala a sledovala program a odrazu som zbadala, že nejakí ľudia si pri odvádzaní svojho koňa počínali tak neopatrne, že sa aj ten môj požičaný utrhol a ušiel kdesi medzi ľudí a že som ho nemohla nájsť nikde a hrozilo mi, že budem musieť za neho zaplatiť 300 000 sk... 😀 😀 😀 potom som tých ľudí obháňala, čo to mali na svedomí, no hrúza...
spevacka tvoj sen ,ist na konovy znamena-sama sa vrhnes do nebespecenstva ,utrhnut kona znamena-stratit cast majetku no nic moc , mam to zo snara babickineho tak sa vola
dzio, ďakujem za veštbu 😎 ja som sa len smiala, že sa mi o koňovo aj sníva...ale ten vo sne nebol modrý, ale hnedý a šla som na ňom naopak, to znamená, že som sedela tvárou k zadku a nie ku hlave 😀
nemas zac 🙂 no jazdit opacne na konovy to nedokaze kazdy 😀 😀 😀
hihi, kto vie ako by to vysvetlil nejaký psychológ...a kde ste všetky? my sme mali hroooznúúú noc a napriek tomu Hanka hodila zas len polhodinku šlofíka 😠 hádam na vychádzke sa podarí 😖
ja len udržujem tému, aby sme sa neocitli niekde na tretej strane...večer budem mať ťažký, sama s deťmi, MM na tenise ako každý piatok...a teraz tieto depresívne monológy 😠
s poľutovaním vám musím oznámiť, že máte dnes všetky okrem dzio A (absencia). My sme už doma z vychádzky 1,5 hod. 😀 sa podarilo. Ale je strašná zima, hoci teplomer ukazuje len mínus 1. Tak kde ste?neschovávajte sa...
-1? u nás ukazuje -5,5
tak my by sme ani von nemali ísť..... 🙂
konečne som sa sem po dvoch hodinách dostala!!!! idem vás prečítať...
no vidím, že ste nič moc toho nepopísali, ja som sem išla o druhej, keď malá zaspala a nedalo sa sem vôbec dostať, až teraz, takže spevi, žiadne áčka nemáme, lebo to je koňova chyba...
inak, dobrý sen 😀
dzio, dnes ráno som akurát rozmýšľala, že si tu dlho nebola...a aj stlu - kde si???
A ako hovorí Veronika, na chlad by mal byť ten krém fest mastný, my čo máme je nehorázne mastný, vždy jej dám iba trošičku a vždy si musím umyť ruky, lebo sa to nedá vydržať...a GRATULUJEM k 1. zúbku 🙂
Alca, v pohode môžeš ísť von, to, že sa nemá ísť von, keď je viac ako -5, platí pre novorodencov, vy von môžte a vraj dovtedy, dokým nezačne byť maminke zima...no ale mne je zima hneď ako vytiahnem päty z domu, tak potom neviem...stačí 20-30 minút...
no dobre, nikto tu nie je...
ahojte 😉
ahoj Prešovčanka 🙂
teda, prepáč, Kapušanka 🙂
spavi...dobrý sen...no a ten dodatok k tomu, že otočená ku koňovmu zadku nemá chybu... 😀
ja som sa dnes utrhla z reťaze a behala som po meste so sestrou...robili sme také "menšie" nákupy...minula so len 60 eur ( muž mi za to dá...)....kúpila som si pekné rifličky a synom po pančuškách...atď... 🙂 nuž ale mám dobrý pocit...nie z utratených peňazí, ale z oblečka 😉
Inak aj u nás hrozná kosa...brrr...
Videla som po meste behať kopec mamičiek s kočiarikmi a niektoré mali na kočiari pláštenku...asi proti mrazu...aj mňa to už napadlo, aspoň vidím, že nemám sama také nápady... 😀
emanka...že Kapušanka... 😀 No ako sa máte? Aká bola noc? Šimon vstal LEN 2 krát....jupíííí, teším sa ...ale od 2:00 spal so mnou v posteli...
zuzi, aj ja dávam pláštenku, keď fúka vietor, aj keď je veľká kosa, aspoň to izoluje a je tam teplejšie 🙂
my sme mali dobrú noc, bola síce o troch hore, dala si mliečko, chvíľu sa pohrala a potom spinkala do ôsmej, zas si dala mliečko, pohrala sa a potom si ešte zdriemla hodinku - do jedenástej...no to je super, že Šimonko lepšie spinká, len aby mu to vydržalo...
A čo mal na obed?
na obed ho kŕmila mamka...teda babka...mal zemiak s brokolicou a mliečkom 😉
mamka mu dnes skúsila dať do rúčky kôrku z chleba, vraj si ju celú ocucával a nechcel pustiť...no...vravela som jej ráno, že chcem postupne zaviesť už aj lepok do jeho stravy, a ona to poriešila za mňa... 😖 ale z toho ocucávania sa veľa nenajedol 😉
a čo dobré mala Lea? idem mu dať banán, o chvíľku som späť 😉

ja som študovala VŠ a nechcela som prerušiť denné štúdium, no a individuálne mi dekan nepodpísal...takže keď som skončila Tomi mal 1,5 roka a po 4 mesiacoch sa mi naskytla možnosť pracovať...tak som šla...doma bol Mm ale veľmi ppomáhala moja mamka... 😉