icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
22. jan 2010

to je dobré, že tú kôrku len ocucáva, naša lea si hneď "odkusla" riadny kusisko a začala sa drhnúť 😝 no a robí to doteraz, ale už jej nedávam kôrku, už jej dávam chlebík - stred a už to vie pekne papať, tak sa teším, že sa už nedusí...
lea mala mrkvu, zemiak, morčacie mäso....a teraz mala jogurt s marhuľovou výživou, tak čakám, kým jej to strávi a pôjdeme cvičiť ☹ ☹ ☹

Zuzi, ako to zvládal Vlado, keď bol na materskej? Asi mu aj babky pomáhali, že? To je fakt obdivuhodné, že neskončil na psychiatrii, lebo chlapi sú máčalky 😀 Aj vstával v noci k Tomáškovi?

zuzkaku
22. jan 2010

Emanka... 🙂 Vlado sa o drobca staral striedavo s mojou mamkou a poobede som už bola doma zo školy ja tak som ho mala ja...on ho väčšinou brával von na prechádzky a ku kamarátkam ktoré mali rovnako staré bábätka...on je taká papuľa, rád sa vykecáva... 😀 ale zvládol to ok...v noci vstával aj on aj ja, ja som ho hojdala na rukách, aby sa celkom nezobudil a on zatiaľ zarábal mlieko...Tomi vstával presne každé 2 hodiny ako budík...bol také nespokojné decuľo...teraz sa to našťastie upravilo a je veľmi zlatý, skôr citlivý... 😉

tak len cvičte, aby sa to všetko upravilo a aby Lea lozila čím skôr po dome 😉 😉 😉 máte nový cvik, že? Je ťažší ako ten predchádzajúci? Cvičítre obe cviky?

dzio2
22. jan 2010

no ahojky mala zaspala tak som tu naskok dcere som nakazala citat casopis kym aspon nieco napisem 😀 potom musim ist dolozit do kotla nech nam nevihasne lebo manzela nemam doma sluzi vlasti je na 24 chudak, neznasam ked mam byt cez noc bez neho , ten krem musim kupit dufam ze ho zozeniem, lebo tie kefky som nezohnala na tie dasienka 😒

spevacka
22. jan 2010

ahojte, je podľa vás v poriadku, keď dr.povie, že 6 mesačnému kiwi? 😢 choré podľa mňa. Inak aby ste vedeli, moja švagriná má geniálne dieťa, už od narodenia pinzetový úchop... 😕 😅 🙄

dzio2
22. jan 2010

kiwi urcite nie je to silny alergen bacha nato tak isto aj jahoda spevacka nechapem co je pinzetovy uchop

emanka
22. jan 2010

Zuzi, cvičíme jeden, ale ja cvičím aj druhý, tiež nový...pôvodne sme ho mali cvičiť, ale keď videla sestrička, jak lea reve, tak povedala, že máme iba jeden, ale ja hocvičím, lebo keď reve, tak cvičí, keď nereve, tak iba leží a odtrpí si to...no a musí pri tom cvičiť, zapájať tie svaly...
spevie, kiwi nie, citrusové plody by sa mali dávať až od roka...dr povedia hocičo...

Pozerám na Leu a naučila sa plaziť, ale dozadu, ako rak 😀

emanka
22. jan 2010

ozaj, pinzetový úchop majú deti v 8. mesiaci...v tom je lea ukážková, už chytá s ukazovákom a s palcom a do všetkého strká ukazovákom, smiešne to je, dám jej ruku a ona iba s tým prstom do nej, tiež do hračky a tak.. 🙂

emanka
22. jan 2010

dzio, ten krém majú v každej drogérii, asi aj v lekárni a tiež v hypermarketoch a supermarketoch..

dzio2
22. jan 2010

jajjjjjjjjjjj 😉 uz chapem

emanka
22. jan 2010

výborne, dzio 🙂
my ideme teraz cvičiť, takže prídem o chvíľu 😝

dzio2
22. jan 2010

no najblisi supermarket mam 35KM od bydliska a najblisiu drogerku 15KM take, dedinske obchodi to ani neratam tam nic nieje 😀 ale take mame vela 😀

dzio2
22. jan 2010

zase je to pomale uz ma to stve 😠

zuzkaku
22. jan 2010

emanka... tak vydržte aj ten plač, aj keď si viem predstaviť, že to vôbec nieje ľahké, stojí to za tú námahu...a blahoželám k zadoplazeniu 😀 😀 podarená je...

zuzkaku
22. jan 2010

dzio...ja malému natieram líčka obyčajnou modrou indulonou...je super... 😉 ak ju máš doma, nič ti netreba kupovať 😉

dzio2
22. jan 2010

zuzkaku aha to tiez pravda, ja som na nej odchovana ,a aka som krasna , inac to je najcistejsi krem pre pokozku a najlepsi ja sama ju pouzivam inac som na mastne kremy ako je indulona modra, marina, nela gold, no co stara skola manzel aspon nemusi sa buchat po vrecku 😉 😅

zuzkaku
22. jan 2010

babulky...zdá sa mi, že šimonovi sa začína robuť v puse soor-žabka... 😒 máte niekto s tým skúsenosti?
veronika možno mi budeš vedieť poradiť...náš dr. mi ešte pri šimonovom narodení predpísal tú fialovú vodičku na soor, mám ju doma už 6 mesiacov, bude ešte dobrá nevieš? Ono to v puse asi aj bolí, čo? ☹

emanka
22. jan 2010

malá už aj spí, chvalabohu...
zuzi, aj my sme mali soor, keď bola malinká, ale netuším, či bude tá vodička ešte dobrá...oni to dávajú bez krabičky, bez letáku, nepovedia k tomu nič, tak odkiaľ to máme vedieť, že?
A vraj to bolí, ale lea keď to mala, tak sa netvárila ako keby ju to bolelo...

emanka
22. jan 2010

dzio, že marina 😀 😀 😀 to ešte vyrábajú?

spevacka
22. jan 2010

no baby, ja viem, že sú to alergény...len som chcela od vás podržať 😉 chrbát...
inak aj mandlový AB krém je dobrý, tiež taká social.klasika, ale mastný riadne...
inak my máme dnes výmesačník

zuzkaku
22. jan 2010

spevi...blahoželám 😉
a nastavuje svoj chrbát, aby som ťa podržala 😉

spevacka
22. jan 2010

díky zuzi, no Hanka pospala asi 20 min. a už cvičí na podložke, inak to som už viackrát počula, že detičky začnú loziť dozadu...sesternica MM má 15 mesačnú babuľku a tá len dozadu lozí, nikdy ano dopredu neliezla...

emanka
22. jan 2010

spevi, bože taká nevšímavosť, prepáč, samozrejme aj ja blahoželám k výmesačníku 🙂 🙂 🙂

veronikapp
22. jan 2010

ahojte, stihla som vás dočítať- speváčka blahoželám k výmesačníku 🙂
zuzi- soor alebo žabka je vlastne pleseň v ústach, pleseň väčšinou spôsobuje slaské... paradoxne naň pomáha práškový cukor 😀 to mi raz poradila sestrička od mojej doktorky a nám zabral už na druhý deň 😉 ak má Šimonko cumlík, tak daj naň len trošku cukru, on ako bude cmúlať, sa mu to roztiahne po celej pusinke. Po pár dňoch by to malo prejsť. Raz som to radila aj kamarátke, ona dávala len gencián, ale nepomáhal, tak skúsila a vraj tiež zabralo 😉

veronikapp
22. jan 2010

spevačka-že na koňovi otočená k zadku 😀 dobré... Dzio a to v snári nebolo? Že čo znamená taká obrátená poloha? 😀

veronikapp
22. jan 2010

dzio a čo robí tvoj muž? Keď 24-ka... 😝

zuzkaku
22. jan 2010

dík veronika...stačí obyčajný práškový cukor?? hroznový asi nie, čo? Ale aj tak ďakujem, hneď vyskúšam... 😉
A ako sa máte? Boli ste aj dnes von? Čo dobré dnes varila tvoja mamina?

veronikapp
22. jan 2010

zuzi- áno, obyčajný práškový cukor, normálne môžeš ,,ponoriť,, cumlík 😉
Dnes sme boli v nemocnici na návštevu, pôvodne sme chceli ísť pešo, ale bola taká zima, že sme sa rozhodli radšej pre auto 🙂 U maminy sme dnes neboli 😀 tak neviem čo dobré robila... A vy ste mali aký deń?

idem uložiť Lauru...

voskovka
22. jan 2010

ahojte..sexice...čo nove???ja dnes makam na detskej izbe tak moc času na net nie je..

dzio2
22. jan 2010

emanka este vyrabaju 😀 🙂 , veronikapp nebolo to v snari ta obratena poloha, ale niekedy je dobra taka poloha 😲 fuj ale som hnusna 😅 MM je vojak z povolania, no ten cukor fakt pomaha vlastna skusenost, babenky unas je teraz-18 aj psa som dala do kotolne tak sa klepal

zuzkaku
22. jan 2010

veronika...už som to tu písala, bola som pobehať po meste, nakúpila som super vecičky...a sa teším...len teraz večer som si všimla Šimonovu pusu a vidím, že sa mu začína robiť tá plieseň, zatiaľ len jazyk a jedno líčko, ale ono to rýchlo postupuje, pamätám ešte od Tomiho 😖 Ponatierala som mu tú pusu s genciánom pred spaním...ale keby ste videli aký je celý fialový...brrrr 😝 líčka, aj nos, len oči má tmavé... 😀 môj zlatý...Hneď som povyvárala fľaše aj cumlík...no a zajtra mu chcem všetky hračky vyumývať v jarovej vode...vraj to môže byť aj z javascript:addEmoticon('😝','vBody')nedostatočnej hygieny... 😝 , keď on všetko tak olizuje...