Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ja som tiež rozmýšľala nad tým monitorom dychu, ja som sa toho tiež strašne bála, no ani my sme nekúpili...ja som bola dobrý monitor, stále som sa budila a žmúrila na postieľku, či Lea dýcha 😝
Ozaj, raz som vydražila vysávač, ani neviem prečo, lebo sme mali dobrý, stál iba 700 sk, čoho nekúpiš? No a Maťo mi ho skoro oplieskal o hlavu, mal slabý výkon a celý sa po týždni polámal(hadica), no a keďže v tehotenstve vysával iba Maťo, tak mal pekné nervy 😀 😀 😀
jéééj emanka, ozaj, prepáč...hneď aktualizujem stav....takže ide sa 5-7. 2. na dvoch autách a z Kapušian do T. Štrby je 105 km...berieme si nejaké mäsko a MM bude variť kotlíkový guľáš (na sporáku)...Máme v pláne vyliezť na Štrbské Pleso, najprv autami a potom tam pochodiť s kočiarmi ak sa bude dať...(jedni čo s nami idú majú 4 mesačné bábo)...zohriať sa pôjdeme každé 2 hodinky do nejakej koliby na teplý čajík-a aj kvôli drobcom aby nám nepremrzli....ufff, ešte niečo? 🙂
Zuzi, dík za vyčerpávajúcu odpoveď 😉
Takže, to ťa tu týždeň "neuvidíme"??? Preboha, zvládneme to???
A čo tam budeš dávať malému? Či kúpiš poháriky? A vy budete mať celé podkrovie pre seba? Tam bude aj kuchyňa a kúpeľňa s wc?
Bože, že SIDS, to musí byť úplne strašné, také nečakané...brrrr ☹ ☹ ☹
malo by byť celé podkrovie naše, je to s kúpeľňou aj WC a tiež kuchynka...hodila by som sem link, ale admin. by mi ho zmazali, tak nič...Nebudeme tam týždeň to by som asi nevydržala ideme na 3 dni... 😉 Drobcovi beriem poháriky a ovocie nejaké hádam kúpim...jablká a banány myslím...
No SIDS...brrrrrrr, nech zďaleka obchádza všetky deti na svete...
baby MM ma volá spať 😕 😕 neviem prečo 😝 , ale idem...majte sa pekne... 🙂
dievčatá nestrašte takýmito témami, viem že sú súčasťou života ale nem dobrá téma.........
monitor dychu som mala len v pôrodnici a to som aj tak stále zažínala lampu a šteklila krpca na ruke či dýcha, keď to začalo pišťať celá chodba hore nohami 😀
malý nie a nie spať - kuká na mňa že či žartujem a ja som ho doteraz čičíkovala.............
baby uvažujem o šatke na nosenie krpca, vy máte alebo nie?
Zuzka, ty takto poslúchaš manžela??? 😲 😲 😲 no asi chce sex, čo iné v túto neskorú hodinu 😉
Blažka, alca a aj Klára majú šatky...ja mám klokanku, ale malá tam bola asi 3x...
emanka tak neviem, našla som šatku, klokanku máme aj my ale krpec nie anie v nej sedieť - srdí sa a čertí a čo je najhoršie len raz som s ním v tom varila, skoro mi strčil prsty do hrnca s vriacou vodou tak som to zavrhla, neviem či tú šatku na leto nevezmem, zase mi starý vynadá že kupujem sprostosti - asi tak ako odsávačku hlienov na vysávač, malý skoro chytil kolabs keĎ počul ten zvuk a videl tú odsávačku 😒
FB nejde ma trhá pri kompe, toto je deň 😠
Bože... čítam... najprv také smutné veci, ale posledný blažkin príspevok ma zase rozosmial 😀
A nebude už moc veľký na šatku v lete? To už bude mať skoro rok, no neviem, či nebude moc ťažký...ja mám tú odsávačku na vysávač a ja som s ňou spokojná, síce malá vždy chytí hysáky, ale inak v pohode...je to rýchle a bezbolestné 😉
Ani mne nejde FB, ja že to iba mne blbne, už som chcela vyhodiť notebook von oknom!!!
veronika ale vážne? starý sa ma spýtal či to má vytiahnuť sople alebo mozog z hlavy, krpec vypadal ako pred infarktom tak teraz si môžem ťahať sople len ja s tým, kruci a tak sa bojím že to dopadne aj so šatkou, asi ju potom budem nosiť ako čelenku alebo opasok 😒
😀 😀 😀 blazka...a nepoznáš niekoho, kto má šatku? Že by ti ju požičal na pár dní, nech si to vyskúšaš...
Veronika, kde si bola? Hmm?
blazka a vy ste prečo mali v pôrodnici monitor dychu? Riško mal nízku pôrodnú hmotnosť?
ja mám babyvak a nedala by som ho za nič .....ale ešte rozmýšľam aj nad nejakým ergo nosičom, to je určite pohodlnejšie na dlhšie trasy..
ahojte, banda spí..zatiaľ. matúš bol dnes baran baranivý celý večer, zdúval sa za somariny ach jaj...a keď sme šli zo škôlky, hovoril mi, že p.uč.sa ich dnes pýtala, že kto boli prví ľudia na zemi (myslela Adama a Evu) a že "iba ja som to vedel" (vraví mi hrdo moja ratolesť) ale nechal som si to pre seba 😝 no chápete? tak učit.sa niečo opýta, normálne dieťa kričí od radosti, že vie a on? tak som mu dávala školenie, že keď niečo vie viac ako iní, tak sa nemá za to hanbiť a tak...veď pôjde do školy a tam? a že, keby dostal jednotku, tak by to bol povedal 😅
emanka budem musieť oskalpovať kamošku, ale ona má menšie dudle tak neviem či sa do nej navlečiem 😀
alca bola som na platenej izbe a tam bol monitor dychu ................inak sme mali hmotnosť 3100 takže tam problémos nebol 😀
ach tie deti.....samá sranda.... 😀 😀 😀 , no čo sa vynašiel....
emanka tak ty si už čo to vydražila, som zvedavá, keď nám príde tá lampa, či čo to je....
speváčka, neni možné!!! Akurát som chcela napísať, že speváčka dorazí o pol jedenástej a my tu už zas nebudeme, no ale dnes si to stihla 😀
a včera sme mali duchársky večer. najprv sa asi o desiatej večer zrútilo v kúpeľni zo steny zrkadlo-rachooot taký, ale Hanka ešte nespala, Matúš sa zobudil, že čo sa deje a potom asi hodinu na to sa spustil zase z kúpeľne taký zvuk, ako keď autoalarm, ja pačúvam, že čo je a to Matúš si tam zabudol taký bublifuk na baterky čo vydáva aj zvuky...no a MM hovoril, že to sa zopakovalo ešte o hodinu 😠 😠 😠 som rozmýšľala, že akí duchovia 😀
Ahojte
Ja som sa tu niejako vobec nedostala,hruuuza 🙂 Dufam,ze sa mate vsetky super a deticky najsupernejsie 🙂
My mame monitor dychu,mali sme aj pri Davidkovi a to vtedy predavali len v blave v jedinom obchode,teraz to uz dostat vsade.
Aj my tahame sopliky vysavacom, Sarika bojuje dokonale.A Davidka ked sa opytam ze ci iddeme tahat sople tak radsej pekne fuka a ked ze uz fakt nejde tak so spilkou si dovoli. A Sarika zacala sa davat na styri,mam foto na FB,tak ak chcete tak mrknite
blazka do čoho sa chceš navliekať?!
speváčka máš inteligentného syna čo bojíš ešte prekaká všetkých v škole 😀
inak našla som šatku picolion - fakt neviem, som na vážkach aby som nedopadla ako s tou dražbou tu už spomínali, ja nemôžem na také stránky lebo by som kúpila aj komín na dom a to bývame v činžiaku 😨
😀 😀 😀 spevi, samé dobré zážitky...
blazka, veru, požičaj si, aspoň budeš vedieť, ale nie len na 2 hodiny, aj na 3 dni...
spevacka nestraš, sa bojíííím. Ešte že sa našlo logické vysvetlenie..... 😀
stihla emanka, stihla 😎
inak Onosení: My máme klokalnku Chicco You and me tuším tiež som ju vydražila a veeeľmi ju mámeradi. Už keď je Hanka taká nijaká, ocinko si ju tam dá,ona sa ústočkami zacvakne na ten predný ...oný... a tak sa nosia a keď jej už začnú ovísať rúčky, vieme, že je čas... 🙂
tiež som už veľa vecí vydražila na aukciách... viacmenej výhodne
jéééj kami zlatunká šikuľka...
aj Zuzka tuším dávala nejaké foto, že? No idem pozrieť či mne ide FB
kami, Sárika je tam úplne úžasnáááá 🙂 🙂 🙂 Šikovná je veľmi, za chvíľu bude loziť ako ďábel 😉
blazka dík za komplim. , on naozaj blbý neni ale zvláštny niekedy
inak že tie šatky majú dosť komplik.úväzy, ale veľmi chvália ERGO nosič...dá sa vygoogliť, je trocha drahší 😝
speváčka tak to takéto strašenie u vás, ja bych už ocikala posteľ ako dnes mne Riško 😀
alca skúsim si požičať ale tam je napísané že sú rôzne veľkosti tak sa chcem do tej šatky vpratať, klokanka čo mi požičala kamarátka je mi malá, mám veľké klokanky ktoré by mi mohla aj Gina Lolobrigida závidieť 🙄
emanka tak uvidím či požičia - máme rovnako staré deti, ale myslím že ten ergonomický nosiť by bol v lete vhodnejší na nosenie krpca ...........no ak zapotím sumu starému tak mi vytetuje euro na čelo 😀

SIDS