icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
25. jan 2010

šikovná blažka 😀

emanka
25. jan 2010

Ani Lea nemala problém s brokolicou, ani s karfiolom 😉

blazka24
25. jan 2010

emanka presne tak, ten podtlak zatvorenej fľaše to spôsobil ale s tým alobalom si bola tiež ako v Kutilovi 🙂

blazka24
25. jan 2010

tak mi sme mali karfiol až teraz som dala brokolicu, predtým bol kaleráb a tiež nič......... takže pohoda........
tak malý na seba zhodil všetko pyžamo, vankúš má na hlave čo má vpostieľke na ozdobu a dekou si zakrýva hlavu, už ho asi nič nebolí 😖

alca85
25. jan 2010

blazka, emanka no vy nemáta chybu 😀 😀 😀 , ale ten alobal vyhráva 😀 😀 😀

emanka
25. jan 2010

keď sa darí, tak sa darí 😀

zuzkaku
25. jan 2010

emanka...ty si hotový kaskadér...to ako ťa napadlo schovať sa za linku? Ja by som ušla z domu preč... 😀 😀 😀

blažka, tvoj humor nemá chybu...som sa tu smiala nahlas z tej tvojej reklamy na slaninu a MM, že čo mi je 😀 😀 😀
dzio..blahoželám k 1. zúbku 😉 super, o chvíľku vyjdú aj ďalšie
všetci sa tu už zúbkujete, len k nám tá zúbková víla nie a nie zavítať 😨

alci..teba som už dávno nečítala, kde sa to túlaš?? 🙂

po včerajšom úmornom hľadaní som našla ubytko na našu mini dovolenku... 😉 Je to síce privát v rodinnom dome, ale má vlastný vchod do podkrovia...je v Tatranskej Štrbe v peknom novom rodinnom domčeku. Pôjdeme tam 3 páry (možno), hlavne sa teším na tie kočíkové výlety po Tatrách 🙂...len dúfam, že nám to vyjde...už to máme rezervované...nechce sa niekto pridať?? 😉

alca85
25. jan 2010

ja ja ja ja ja ja.......cééééééééééééém kočíkové výlety....céééééééééééééééééém

zuzkaku
25. jan 2010

tak poď ja ťa beriem... 😉

veronikapp
25. jan 2010

alca 😀 inak zuzi, cestou sa stav v pp, aj ja sa pridám 😀 😵 😵

veronikapp
25. jan 2010

emi- ešte k tým cestovinám- dávam ich na obed, namiesto zemiaku, normálne pomixujem 😉

zuzkaku
25. jan 2010

veronika 😉 😉 😉 pre PP máme v pláne nedeľu, chceli by sme sa trošku potúlať po meste a dať si niekde dobrý a nie veľmi drahý obed, vieš niečo dobré poradiť?

blazka24
25. jan 2010

zuzkaku neteš sa na zúbkovanie, ja si už trhám vlastné - krpec ma zabije svojím aktívnym plačom, som rýchlo behla do sprchy kým chrápal lebo robiť reklamu na olomoucké syrečky nem musím 😒 tak a po kúpaní mi malý urobil nehoráznu radosť, skoro som skočila z linky - najskôr mi rozlial vodu ktorú som mala na umývanie krku a potom sa vycikal do postele, šak čože, dnes bude super spaníčko, aspoň som sa osprchovala keĎ už budem vstávať jak bezdomovec 😕

idem - kusadlo sa zobudilo, čakám kedy mi prehryzne tepnu, minule sa mi tak zakusol do pleca že som skoro umrela, muž sa rehotal a keď mu skoro rukou odtrhol hornú peru už sa nesmial - vypadal jak po útoku dravca 😀

veronikapp
25. jan 2010

zuzi- reštauráciu ti veľmi neporadím, keď tak pizzeriu- ale tam, samozrejme, varia aj normálne jedlá 😉 Len neviem či to tu môžem napísať, či to nie je reklama...

alca85
25. jan 2010

malý terminátor 😀 😀 😀

emanka
25. jan 2010

ahojte, tak sa tu hlásim, len kôň zas blbne 😠
Zuzi, to nepotrebovalo žiadne kaskadérstvo, keďže na byte sme mali linku do L, bolo to jednoduché...

Koľko km je z Kapušian do Popradu? A kedy tam presne idete?

alca85
25. jan 2010

veronika a načo by chodila do reštaurácie, keď tam má teba? No veď navar 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

veronikapp
25. jan 2010

alci pre 6 ľudí? No neblázni 😀 ani taký veľký stôl nemáme 😕

alca85
25. jan 2010

ale no nevyhováraj sa 😀 😀 😀

inak sranda sledovať tie aukcie na mimibazári.....už som aj ja dražila...

emanka
25. jan 2010

aj si niečo vydražila?
Ja som tam chodila takto presne pred rokom a úplne ma to pohltilo, dražila som ako žeravá 😀 Na koniec som vydražila Maťovi sandále Nike a zistila som, že ešte drahšie ako v obchode 😀 no a ešte plus poštovné, konečná 😎 Ale zas som tam veľmi lacno vydražila lehátko pre Leu, tiež body Nike, ponožky Nike pre Leu, potom nextové veci a pre seba kabelku Diesel za 7 eur...takže dá sa 😉 No ale niektoré veci katastrofa 😖

emanka
25. jan 2010

Bože, ja som taká sprostá, zas som si čítala tú tému Zemřelo mi dítě a to ma vždy tak rozlútostí, že revem ako blázon...a potom si predstavujem kadejaké sprostosti a myslím na to aj v noci, fuuuj ☹ Ja by som takú vec neprežila, to musí byť strašne, strašne ťažké, ani si to neviem úplne predstaviť...je mi fakt veľmi ľúto tých žien, čo to museli prežiť a stále prežívajú 😢 😢 😢

zuzkaku
25. jan 2010

veronika...neboj, my zjeme aj chlieb s masťou a cibuľou, to zvládneš... 😀 , ale nie, tú picerku skús..napíš len názov, len tak medzi riadkami, ono sa to stratí... 😉

emanka...mimiaukcie 😉 ty dnes boduješ....Maťo čo vravel na vydražené sandále?

alci...konečne s tebou v reálnom čase... 😉

blažka... 😀 😀 😀 😀

alca85
25. jan 2010

Marošovi som tam vydražila nejakú led lampu, lebo ju chcel, ale lezie mi tam na nervy to predlžovanie aukcii.....

ja mám hrôzostrašné predstavy aj bez toho aby som také témy čítala. Mojejj sesternici sa narodilo bábo týždeň po mne a keď malo mesiac chuďatko zomrelo.....ešte som od vtedy so sestranicou nebola, nakoľko sme celé tehu prežívali spolu a ona ešte neni pripravená vidieť moju malú. 😔

zuzkaku
25. jan 2010

emanka... ☹ radšej také témy nečítaj...viem podľa seba, že mi to potom nedá a ďalšie 3 dni na to myslím...smutné...
kolegyni takto zomrelo 6 ročné dieťa, keď mi o tom rozprávala plakali sme obidve... ☹

zuzkaku
25. jan 2010

alci...to mi je ľúto, musí to byť pre ňu chuderku hrozné...

emanka
25. jan 2010

Dievčatá, pre takéto prípady ako je názov reštaurácie slúži IP 😉
Maťovi sa sandále páčili, to, že boli drahšie ako v obchode, som mu radšej nepovedala...už aj tak mal na mňa nervy, lebo nám nefungoval zvonček, takže nám poštárka vždy nechala v schránke lístok, že máme balík, takže sme museli každý druhý deň chodiť na poštu 😀

A koľko je to km z Kapušian do Popradu? Už sa to pýtam druhýkrát... 😉
A ako idete? Autami? A kedy presne? Aj to sa pýtam druhýkrát... 😉

zuzkaku
25. jan 2010

alci, emanka, práve nahadzujem na FB fotky z tej včerajšej návštevy, ak chcete nakuknite potom 😉

alca85
25. jan 2010

to určite je......aj sme sa vtedy zľakli a hneď sme chceli malej kúpiť ten monitor dychu, ale nakoniec sme ho nekúpili 😢

emanka
25. jan 2010

jej, alca, to musí byť fakt pre ňu hrozné...a prečo zomrelo?

zuzi, pôjdeme pozrieť fotky, neboj 😉

alca85
25. jan 2010

nakuknem... 🙂