Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
kami, my sme trošinku mladší od vás, ale Hanka tu už nacvičuje asi týždeň, že zdvíha riťulu, len ešte na to neprišla, že treba nožky podsunúť, ale v podstate sa po podlahe dokrúti, kde potrebuje...
kami, to tie dievky sú naozja šikovnejšie 😀
juj, baby, ani nehovorte, normálne závidím, že máte také šikovné tie deťúrence 😒 A hlavne zdravé...ale nie, jasné, že vám to prajem... 😉
hneď som tu, neodchádzajte!!!
tak našla som konečne doboškovú tortu ako kcem - malý bude mať v piatok pol roka tak idem piecť a v nedeľu sa nadlábneme 😀
blazka dnes vedie..... 😀 😀 😀
a de stete it?
No parada 🙂 jake chute robite, ja mam v chladnicke parizsky rez a dobosku a ladovu tortu 🙂 ale esteze som leniva a sa mi nechce postavit hihihihihih
No veru si sikovnejsie ako chalani. Davidko mi zacal chodit na 11 mesiacov,tak som veeeeelmi zvedava kedy to chyti Sariku 🙂 a budem nahanat kade tade.
Aj Sarika takto nacvicovala presne tak pred 2 tyzdnami a uz sa zacala na styri davat,ale sranda je ze ked je na styroch tak sa tak kolise 😀
Emanka ved tvoja je urcite tiez velmi sikovna ..... 🙂
Natálka sa dáva na kolienka a dvíha zadok tiež už asi 2 týždne, len hlavu pri tom vždy zaborí do podložky ako pštros.....
no kami, tak sa kolíše riťuškou zboka nabok? že vraj to tak má byť...ja sa už tiež na to teším, lebo Matúš mi neliezol, ale ona si bude 😉
No ja sa chystám už hodinu ísť večerať, ale zas som sa tu zasekla, tak neviem, či z toho niečo bude 😒
Alca, ozaj, som sa ťa zabudla opýtať, že ako cvičíš? Brušáky a tak? A každý deň?
Ja by som si dala veterník 😝
neni možné......Natálka po dlhom čase zaspala v postieľke a dokonca sama a bez plaču..... 😀
Hej ale citala som ze lozenie nieje povinne,niektore deti to preskocia 🙂
dievčatá je tu stránka trapasy, skoro som sa potento keď čítam tie zážitky .............. ak máte náhodou zlú náladu tak treba tam vybehnúť - malý mi zaspáva a ja sa tu natriasam jak bočik na štelázke 😀
blazka to bolo dobréééééééé 😀 😀 😀 😀 😀
Kami, šikovná je, o tom pokoj, len škoda, že má tie nožičky také slabé ☹
Deti sa na štyroch hompáľajú dopredu-dozadu a nie z boka na bok 😉
Alca, super, vidíš, aj Natálka možno dostala už rozum 😉
alca, supeer, ja si dávam tmavú čokoládu teraz
blazka, aj ja som tam už mrkla, ráno to poradila speváčka 🙂
emanka, ja som niekde čítala že doboku... 😕
blazka, dnes som to čítala, tie trapasy...skoro som sa pototo 😀
spevi, moji synovci sa hompálali dopredu- dozadu...a aj som to čítala, ale je možné, že každý to robí inak 😉
Inak, 1-2 stránky dozadu som dala ten link o tom lepku...
aj ja som dnes pojedla plno koláčkov.....
no mám také niečo, že body trimer a stým posilujem stehenné a prsné svaly a potom ešte brušáky....u svokry mám ešte stepper, ale na tom necvičím, strašne ma z toho bolia boky, ale nemyslím tak ako pri svalovici, to je taká čudná bolesť....vždy mi to robilo problémy aj pri tancovaní...
Ano hompala sa dopredu a dozadu,ako niejaky havko 🙂
Mamicky zlate.... tak ako som prisla tak aj idem,idem do sprchy a spat,mam dost a rano skoro vstavaaaaaam 6:30, davidka nosim ja do skolky...Dobruuuu noc,co dobru ..... skveeeluuuuuu noc, pa paaa
alca tak to nie sú boky ale klby nie? taká tupá bolesť
na tej stránke trapasy sa asi pocikám, no dobre, pridala som dva aj ja, človek ma veľa zážitkov no čo už hlavne že sme zdraví........
už prišiel mm domov, je nejaký zdutý asi ho niečím ovalím a pôjdeme spať 😝
kami, aj tebe dobrú noc 🙂
som sa teraz nasmiala na tých trapasoch 😀 😀 😀
ja už musím tiež končiť, Maťo chce ísť na net a ja sa asi pôjdem konečne navečerať...som zvedavá, kto bude tie kilá dávať dole 😠
Alca, držím palce, nech ti to cvičenie dlho vydrží 🙂 🙂 🙂
blazka môže byť, že kĺby......
tak aj ja sa lúčim......majte sa krásne a prajem vám noc plnú oddychu..... 🙂
dobre dievčatká tak vám prajem dobrú nôcku, ja dočítam tie trapasy, už ma hlava bolí z toľkého smiechu ale snáď sa vyčistím po toľkom Riškovom kriku -náš krpec si uprdol zakaždým keď sme s ním niekde boli - či to bola pošta, zasadačka na mestskom úrade, sociálka - proste bolo ho počuť aj keď ho nikto poriadne nevidel lebo sme boli maličký 😀
😀 😀 😀 blazka

My mame nosic red castle,zatial pouzity 3x,doma ani raz 🙂
Dakujeme 🙂 sa budeme cervenat...... 🙂 Ja nechapem kam sa tie deti ponahladju,Davidko sa zacal davat na styri v 8 mesiacoch
Tiez chodim na aukcie a MMB,niekedy tam aj ja davam veci,aby si drazili.