Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
no tak to musela robiť so mnou...ja som nechcela jesť vôbec nič..... 😕
aspoň vieme, po kom to dítě je 😀 Maroš má ešte dovolenku?
nie už je PN....ale od budúceho týždňa by mal ísť už do roboty...
krásny záver filmu....... 😒
aj vy máte tak brutálne spomalený celý internet? 😠 😠 😠 😠 😠 😠
áno, už mi lezie na nervy 😠 😠 😠
Lea až teraz zaspala, teda ešte nie celkom, leží v postieľke a hrá sa s hniezdom, no aspoň sa zajtra vyspím, predpokladám, že bude spať až do desiatej s jedným zobudením na jedlo 😉
Ja nemam spomaleny internet ale kona,ide to niekedy dost na nervy 🙂
Inak Ahojte,my sme hore od 5:30 ale sla som vcera spat uz o 21h tak som aspon vyspata dokonale,Sarika bola hore o polnoci a az teraz o 5:30.
Mne vcera Sarika spapala dost vela 125g,jednu malu flasticku. A spala doobeda hodinu a pol a poobede ani neviem viac ako hodinu a pol urcite,lebo ked sme odchadzali do Presova tak este spala 🙂 Strazil nam ju moj otec,tak sme zobrali Davidka a sli na maly vyletik.
Tak Vam prajem krasny den,potom sa ozvem...snad pojde kon 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Aaaaaa je to tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Sarike vysiel PRVY ZUBOK 🙂
😀 😀 😀 😅 😀 😀 🙂 🙂 🙂 🙂
kamilecka...blahoželám 🙂 🙂 🙂 odfoť si to na pamiatku
Kamilecka, kde na výletiku ste v PO boli?
Zuzka my chodime len do Maxu 🙂 boli sme v Reserved. CHodime dost casto do Presova
ja do maxu nie tak často... 😒
ahojte..sto rokov som tu nebola...chybli ste nám....staale čosi,tak nie je vela času...
ahojte 🙂 kamilečka blahoželanie k zúbku 😉
zuzi- ten film pekná haluz, čo?
veronika... 😀 hej, blbosť to bola, ale aspoň som si poriadne natiahla chrbát na sedačke...už to chudák potreboval, tu od toho PC ma poriadne bolí 😝
aj ty si pozerala?
voski... 😕 no konečne, kde sa túlaš?
veronika, koľko je dnes u vás stupňov? My tu máme -20 😕
Zuzka no ak niekedy pojdeme tak ti mozem napisat 🙂 a dojdes 🙂
Mne ukazuje teplomer -8
Aky film kocky? A dakujeme 🙂
kamilecka...ok 😉
film : "Prežila som peklo"
aj ja som pozerala...
Ja som vcera sla spat o 21 😀 s detmi hihihi
A o com to bolo?
zuzi- nevie, lebo nemáme teplomer... ale keď som ráno vetrala v izbách a po 10- tich minútach som šla zavrieť okno, kosa teda poriadna, brrrrr 😝
kamilečka- film o únosoch ľudí na orgány v Juhoafrickej republike... akože sila, ale natočené to bolo nedobre.
ahojte, ja vás čítam, len nestíham nič písať... 😠 Hanka už nespí polhodinku ale 20 minút ☹ ja už naozaj neviem, čo mám robiť, včera som ju nechala večer trocha plakať, lebo ona potom lepšie spí, ale bola som pri nej...len som nedala cicku, no a potiahla dve hodiny 😉 ale celkovo potom sa menej budila v noci len asi 5 krát 😝 . Vidíte aké je všetko relatívne. Čo je pre niekoho veľa, to je pre niekoho super...len prečo to musím byť práve ja. 😢
Kami, blahoželám k 1. zúbku 🙂 🙂 🙂
A ktorý to je? Asi spodná jednotka, že?
My ideme dnes do Maxu, ale len do hypernovy, že behať po obchodoch a kúpiť niečo na seba už nepoznám...ale už to potrebujem, stále chodím v tom istom ☹
No nič, takže pekný deň vám želám 🙂
emi, aj ja stále behám v tom istom, ale veď čo..., na tú prechádzku s kočíkom mi netreba stále iné...a v lete už budem kočka 🙂 možno... 😒 chcela by som schudnúť 4 kg, čo nie je až tak veľa, ale zo mňa to nejak neleze
spevi, ani ja som doteraz nič nepotrebovala, veď aj tak na seba šupnem bundu, ale teraz stále chodím po doktoroch a na rehabilitácie a to už nie je bohviečo 😀
No a aj ja sa chystám do leta schudnúť, len ešte sa mi moc nechce, ale už mám vyskúšané, že stačí, keď budem menej žrať a večer už vôbec, max ovocie...v septembri som tak schudla za mesiac 7 kg, ale potom som zistila, že som tehotná, tak už som to neriešila, vedela som, že v tehotenstve aj tak priberiem 😝 Tak dúfam, že aj teraz to bude také úspešné a relatívne jednoduché 😉 No ale ja potrebujem zhodiť aspoň 10 kg 😠 😒 😖 😲
no mne chudnutie našťastie problém nerobí, keďže nič nejem... 😀 😀 😀
inak ahojte
a kami pripájam sa ku gratulácii....
alca, čau...a ty žiješ zo vzduchu???
asi tak....ja žijem z koštovania toho čo uvarím hehe....a dojedám po malej kašičky a tak.....ale samozrejme, že sem tam niečo zjem, napr. teraz ešte len raňajkujem a na večeru budem mať obed....

inak, to je zaujímavá metóda, ako to mohlo tú tvoju mamu napadnúť 😲 😲 😲