Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
nechodí, nikde som ju práveže nevidela a tu nebola tuším od piatku...nepamätám si, či spomínala, že malý je zlý, viem iba, že mal tú tváričku červenú z mrazu a potom tuším o zuboch hovorila, že mu asi pôjdú....ale že by si nenašla ani chvíľočku, aby napísala, čo a ako? To je divné, že?
júj emanka...no dúfam, že budeš ok, možno je len dnes nejaká zmena počasia a takto na ňu reaguješ...
ja len dúfam, že to ušká nebudú, tiež som rozmýšľala, že akosi skoro by to bolo...zas ale 2 dni dozadu, kýchal a soplil a ono to spolu súvisí...no a tiež reagoval úplne rovnako ako vtedy v noci, z ničoho nič rev, nič ho nezaujímalo, dokonca ani to čo inokedy má rád a ešte som si všimla, že ke´d sa mu odgrclo, tak spustil taký rev - asi ho tie ušká zaboleli... ☹
no veď...ja si asi pletiem s tým, čo raz spomínala, že jej akosi zle pije mlieko, že nevie čo s ním je...no ja nemám tak dobrú pamäť ako ty... 😝 Ale škoda, že tu nieje, akosi sa nám v tejto téme vytrácajú maminy...ozaj dokedy táto téma môže fungovať? Všimla som si tu, že tu niektoré maminy zakladajú nové témy ako pokračovanie nejakých starých...
Jeziiiš, malinký, ono to musí byť strašne bolestivé...a mávajú to aj dospelí, nevieš? Ja čo viem, tak len takéto malé detičky...
ty ale keď tak rozmýšľam nad dnešným dňom a šimonom, tak je zaujímavé, že aj keď bol trošku mrzutejší ako inokedy (nechcel len tak ležať v postilke a hrať sa-ináč jeho obľúbená činnosť), vôbec by ma nebolo napadlo, že je to predzvesť nejakej choroby...zrazu len tak z ničoho nič, plač, potom poriadny rev a to už bolo podozrivé...no teda... 😖
ahojte 🙂
no zuzi tak čo to s tým Šimonkom...
veronika...ahoj, deti spia? 🙂
no ahoj Veronika 🙂
stále rozmýšľam, že čo by som vám napísala, ale nič ma nenapadá....snáď len aby ste boli vy i vaše detičky konečne zdravé......inak ako sa prejavuje nejaka alergia na potravinu?
alcaaaa, si 4000-a...gratulujeeeem 😀
Veronika určite naschvál nepísala, aby to zas ona neschytala, no a ja som čakala, že kto napíše, takže alcaaaa 😀
inak nad tou Klárou už dlho rozmýšľam, že čo sa mohlo stať....
ale nééééé to vážne? aj som sa pripravovala, že napíšem až vtedy, ale úúúúúúúúúúúplne som na to zabudla....
alca, ďakujeme, za to zdravie 😉
alergia na potravinu? Na to je nechtiac odborník Veronika 😒 ale býva to vyrážkami ...a o inom neviem 😝
ahoj alca... 😉 ďakujem, bola by som rada keby deti boli zdravé...veď kto nie...
aha už sú tu, aj ja...pomaly utíchla, chodí k nej ocinko...
no na robota treba nalepiť chlpy a dať mu zvukový čip, aby štekal...a bude psačí robot, to dnes behalo Matúšovi po hlave 😀 😀 😀
no bola som to skontrolovať a ozaj 4000a
no určite, dobre si tu už hodinu striehla a hneď si písala ako český žandár, len aby si to bola ty 😀 😀 😀
lebo mala dnes také 2 vyrážky na tváričke, ale kto sa v tom má vyznať, keď ona je stále vyhádzaná od slín. A také vyrážky už mala keď bola mladšia.
Spevi, Matúško je veľmi vynaliezavý, z neho bude raz nejaký slávny vedec...veď dobre to vymyslel, o takého robota sa netreba starať, nežere, nesere, neští a ešte aj stráži 😀 😲
no ja pomaly asi idem hladkať Hanku po líčku aby neplakala
emanka, ale veď jasnééééé 😝 😀
spevi... 😀 😀 😀 a ja že čo to za hádanku tu píšeš 😀
ja by som tiež hodila, čo mi dnes Tomáš šplechol, ale to sa tu nesluší... 😝 😝 😝 no zas ma zaskočil...(iba toľko prezradím, že to bolo pri kúpaní)
emanka, čo je to za tú hádanku s tou plavbou? Skúšala som to ale neide mi to...ináč dobréééé to je...
zuzka prezraď....
alca blahoželááám, no vidíš, dočkala si sa- 4000 😉
alergie na potraviny- asi ako píše emanka- výsyp 😒 alebo napríklad pri alergii na BKM /ak sa berie ako potravina/ môžu byť aj tráviace problémy- hnačka, bolesť brucha...
emanka- tú vojtovku asi pocvičím, ale len kým nepôjdem na kontrolu, tam poviem, že necem, fuj... ešte som raz dnes volala mame, vravela to doktorke a tá bola zhrozená, že načo, veď ona ju prezerala a Laura je úplne v pohode- a to je neurologička tak vie čo hovorí... a možno sa na to vykašlem...
😉 😉 😉 radšej nie...keď budeš mať niekedy syna, možno to zažiješ 😉
veronika ďakujem....
inak to by bola asi vysypaná po celom tele, že?
veronika...tak sa na to vykašli...netráp decko aj seba...
alca tak 2 vyrážky... niééééé, to nič nebude 😉 ale sleduj ďalej
alca...no ty si ale...2 vyrážky... 😀

ja neviem, pôjdem si dať ibalgin, len sa mi nechce vstať 😝 A celkovo som ako mechom buchnutá, dúfam, že nejde na mňa choroba, dnes som bola sprostá s mokrou hlavou vonku, mala som síce čapicu a boli to len 2 minúty, no ale čert nikdy nespí....
zuzi a môže sa ten zápal stredného ucha po takej chvíli objaviť znova? Stáva sa to? Možno to nebudú tie ušká, jaaj, vlastne, keď si mu dala kvapky, tak sa mu uľavilo...hmmm