Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
speváčka tak to môžu byť zuby, my sme to mali tiež, prskal, soplíky a ja hned utekala do lekárne pre homeo a nakoniec som zistila že to zuby 😀
emanka ja som nitriansky kraj a veru toto ani srnka netuší kedy sú prázdniny, na toto nemám dobré spomienky keď som chodila ešte do práce, stála som jak trúba na zastávke, bolo mi zima a volám kolegyni čo má deti že či sú tie sk.rvené prázdniny a ona sa rehotala že jasan, že už mi dá dopredu vedieť kedy nemám chodiť na školský bus 😝
Tak blazka, to sa aj mne stávalo a pomerne často 😝 😀
tak malý je najedený ale keďže poctivo cvičí, čakám kedy sa došabluje 😀
prsty jej tam pchám každý deň a zatiaľ nič...dnes som uklohnila halušky Matúšovi, taký bol vďačný 😀 teraz chcem dať Hanke trocha jablk.pyré s ryž.kašou
spevi ale zúbky môžu ísť aj dlhšie
no veď ja viem, najprv slinila ako bulteriér, teraz to nespanie + teplota...ale inak vyzerá byť v pohode...nemrnčí ani nič
dnes dávali vysvedčko? spevi, aké bolo?
hihi, super, p.učiteľka povedala, že môže ísť do školy... 😀
my máme odklad, kvôli krepej ruke-nechcel mi písať, jemná motorika na úrovni 4-ročného 😢 teraz je už ok, keby sa dalo ísť teraz do školy, môže nastúpiť. Jemu ten polrok akurát chýbal, lebo je letný.
ahojte, už sa to chystám spýtať asi týždeň, ale vždy zabudnem......majú vaše dietky také tie žlté lupiny? ak áno ako sa toho zbavujete?
jaj blazka a blahoželám k 6.mesiačikom... 😉
ahojte... 🙂 konečne som vás dočítala
spevi....Tomáško má nohu č. 31...prečo? A Matúš?
emanka...neposlal nás dr. na neurológiu, hneď na rehabku a objednala som ho na 8.2., lebo budúci týždeň sa ešte budeme doliečovať...sestrička, s ktorou som telefonovala odo mňa pýtala tú správu z pôrodnice, aby som priniesla so sebou
spevi...nuž ja už nie som taký optimista a myslím si, že na Hanku skôr niečo lezie...my sme predvčerom tiež začínali kýchať a sopliť a včera večer sa ukázalo uško a v noci horúčka - všetko pomaly postupne... 😖 ( k tomu všetkému má ešte celú pusu vyhadzanú, má soor) 🙄 (na pos..tého aj budár spadne)
alca, áno, majú, ale nie dlho...my sme to mali asi 2 mesiace a vraj je na to nejaký olejček, ktorý pomáha zbaviť sa toho, moja švagriná to používala, ak ti nikto neporadí a budeš chcieť, tak za mierny poplatok ti zistím názov 😀
Inak, zas tu nikto nie je????
Zuzka má asi veľa roboty so Šimonkom, Hanka asi nespí, keďže dnes si dosť pospala 😉 , Blažka tá asi nervačí s Riškom, Klára tá už je týždeň stratená, Stlu má chrípku, Dzio má tuším chorú malú a Veronika neviem, čo robí, lebo Laura o takomto čase už spinkáva 😉
Zabudla som na niekoho?
My ešte nespíme, pred chvíľou sme sa dokúpali, teraz tu lea leží na koberci a cúva 😉
alci...presne to isté má aj Šimon ( u nás na východe sa tomu hovorí "cemene")
Pediater nám na to predpísal siliciový olej, potierala som mu tým hlavičku a potom večer som všetko ostrejšou kefou vyčesávala.
Ale vyskúšala som mu aj hlavičku večer po kúpaní natrieť mastným krémom ( excipialom) a potom ráno som mu to len tak nechtom pomaly "zoškrabovala" z hlavičky von...je to poriadna pliaga, fuj...
Jeej Zuzi, ahoj 😉
Ako je malému? Už spinká? Je mrchavý?
emanka...ja som tu...deti už spia - aj šimon 😕
ako pekne si všetkých vymenovala, vidím, že máš dobrý prehľad... 😲 😲 😲 😀
Zabudla som na voskovku...aj tá tu už pár dní nebola 😕
emi...šimonovi dosť pomáha nurofen od bolesti, keď mu ho dám, je opäť krásne zlaté decuľo, no len trošííííčku mrzutejšie... 😉
no aspoň mu niečo pomáha, chudáčikovi, aspoň sa mu ulaví...a dr. vravel, že to nemal doliečené?
povedz...vidíš po toľkom cvičení s Leou nejaké výsledky? Je to lepšie? Normálne som vedľa z toho, čo nám povedia...Vlado mi dnes svoje povedal, vraj len vymýšľam aby som s ním mohla behať po lekároch, že on veru so mnou nikam nepôjde, lebo šimon je ešte malý a on to dobehne...tak som mu aj ja nakričala čo si o ńom myslím a o 5 minút sme sa už na seby usmievali...no talianske manželstvo... 😀
A ešte som zabudla na Kami 😉 Ale tá dorazí o 22.00 😉
náš lekár je taký introvert...ten nepovie nič ak nemusí, dnes som sa na diagnózu musela vypytovať : "má aj druhé uško zapálené...a čo hrdlo, tiež je červené...čo s tým uškom, je to veľmi zlé???"...no na nervy s ním 😠 nemal dnes náladu...
ale v lekárni robí taká milá pani a tá keď ma tam videla aj s receptom tak sa pýtala že čo my zas ... ona potom vravela, že to uško asi nemal doliečené...
no teda...na koho si ešte zabudla?? 😀 sme tu už všetci spomenutí? 😀
Zuzi, vidím, ale nie veľké, my cvičíme tuším len 3 týždne a to je málo, aj teraz leží na koberci a snaží sa dať kolienko pod seba, ako keby na 4, ale moc jej to nejde...trošku ho zohne, ale to je málinko, tie svaly má slabe ☹
Možno je to cvičením a možno je to tým, že ju dávam omnoho viac na zem, takže tak. Aj Maťo stále hovorí, že ona sa z toho dostane, ale zas ja to nechcem zanedbať, lebo ona síce začne chodiť, ale môže mať škaredú chôdzu a bolesti chrbtice v tridsiatich, možno aj nás tak bolia chrbáty, lebo sa s nami necvičilo a možno je to iba štýlom života 😕
to isté si myslím aj ja...je lepšie teraz akoby sa malo niečo zanedbať...tak len cvič....o týždeň sa pridáme aj my... 🙄
ja neznášam hentakých lekárov, aj môj gynekológ je taký...nič mi poriadne nepovedal a ja tehotná, vystrašená, som vždy zabudla, že čo som chcela, lekári by mali byť otvorení, zhovorčiví...bez ohľadu na náladu 😒
My keď sa s Maťom pohádame, tak on hneď, že všetko je v pohode a ja veľké nervy, nebavím sa s ním aj celý deň...a niekedy mi to vydrží aj 2 dni 😝
No ja dúfam, že sa nepridáte 😔
Zuzi, idem dať malú do postieľky a dám jej mliečko, potom prídem, ak tu budeš 😉 😉
no veď ani ja sa hneď len tak neusmievam, ak ide o niečo vážnejšie, alebo ak ma fakt poriadne s niečím nase.e...
pýtala si sa na prázdniny u vás...no neviem v akom poradí idú, ale o 2 týždne začína východ 😉
ok...možno tu ešte budem...tak o chvíľu pa... 😉

ale zas na druhej strane, možno preto spí dobre, že sa jej už prerezali, alebo prerezal....pozerala si do úst? Skúšala si prstom?