icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
29. jan 2010

klobúk dole emanka, aký ty máš len prehľad......určite nemáš čo robiť a stále čítaš tých 138 strán dokola, alebo si všetko zapisuješ, aby si bola potom za machra..... 😝 teda okrem cvičenia z Leuškou.

zuzka určite sa ti Šimonko do týždňa začne vzpierať na ručičky.... 🙂 a nikam nebudeš musieť chodiť......

čo sa týka tej hlavičky tak kamoška mi má dať názov nejakej mastičky (a dokonca zadarmo emanka 😀 😝 )tak vyskúšam a potom dám vedieť či zabrala.

inak už by sme mali dať vyhlásiť pátranie po kláre, lebo sa mi to nejak nezdá. 😒

zuzkaku
29. jan 2010

alca... 🙂 ahoj...no konečne ja a ty v reálnom čase... 😀

emanka
29. jan 2010

alca 😀 😀 to vôbec nie je pravda, že si to stále čítam 😝 ja si len pamätám...
Zuzka na predchádzajúcej strane písala názov toho olejčeka...

Inak, fakt, čo môže byť s tou Klárou? Nepamätám si, čo bolo s tým malým naposledy? Viem o tých líčkach červených a že sa vykrúca pri papaní...a tuším si myslela, že idú zuby, možno fakt idú len zuby a malý má horúčky, alebo je uplakaný a nemá na nás čas....

Zuzi, akože začína východ o 2 týždne? Veď teraz, druhého už ste mali ísť do Tatier, či to nie cez prázdniny?

zuzkaku
29. jan 2010

emanka...mali sme ísť-teda pôjdeme 5.2. v piatok, vypýtam Tomáša zo školy, ale prázdniny začínajú až 15.2. 😉

emanka
29. jan 2010

ahaaa 😉

zuzkaku
29. jan 2010

😉 😉 😉 čo robíš?

emanka
29. jan 2010

Inak, zabudla som vám napísať, že Lea už mi vie povedať mama, teda mam 😲 Ale len keď cvičíme, alebo keď jej sople vyťahujem, proste, keď jej robím zle, tak pomedzi plač kričí mam, mam....neviem, či sa mám tešiť, alebo byť smutná 😕

emanka
29. jan 2010

čo ja robím???
veď sedím na gauči a píšem si s tebou 😀
a ty?????? 😀

zuzkaku
29. jan 2010

Lea zlatá je, o chvíľu bude kričať mama stále, keď jej to už takto pekne ide 😉
ja robím to isté... 😀 myslela som, či nemáš niečo napr. prádlo povešať, požehliť alebo manžela pozlostiť... 😝

alca85
29. jan 2010

no už som tu......
dnes spíme u mojich rodičov, bo Maroš ide od rána lyžovať, niekam do Čičman. Som zvedavá či sa tam dostanú, pri tom aké počasie hlásia na zajtra...

no emanka ja by som sa netešila, teraz ti bude hovoriť mama len keď jej budeš robiť zle..... 😔 😕

emanka
29. jan 2010

Zuzi, dnes už som "manžela" pozlostila, teda on mňa....chápete to? Dovedie sem psov, že nech sa Lea poteší, vonku snehu po pás, mokré laby, Agáta ešte aj plzne strašne a on ich dá na Lein koberec 😲 😝 Tak som mu hneď povedala, že nech ich dá preč, že či je normálny...boli tu síce už asi 2x, ale len na chvíľu a vždy akurát predtým, ako sme išli upratovať....no skoro ma porazilo a ešte mi povedal, že som jak tá moja sestra(ona je strašne čistotná) a že on si tu bude robiť, čo chce!!! No zabila by som ho... 😠 😠 😠
Dnes som neprala, takže vešať chvalabohu nemám čo a žehlím už minimálne, iba pár vecí...

Ali, vy nejak často chodíte k tým vaším rodičom...a s kým ide lyžovať? S otcom? A berieš si aj notebook?

zuzkaku
29. jan 2010

alci...a ty nejdeš lyžovať? Veď o malú bude dobre postarané, či nie?

emanka
29. jan 2010

Alca, aké hlásia počasie? Nepozerala som...
U nás 2 dni a 2 noci v kuse snežilo, potom chvíľu nesnežilo a zas sneží 😲

zuzkaku
29. jan 2010

páááni no u nás je začarovaná krajina, alebo kraj...tu vôbec niet snehu, ani kvapka... 😝

zuzkaku
29. jan 2010

emanka, no asi aj mňa by z toho, mám síce rada poriadok, ale zas až tak to nepreháňam, ale čo sa týka vecí pre šimona...na to som alergická...musí byť všetko čisté... 😝

emanka
29. jan 2010

Zuzi, to vážne? No my tu máme veľaaaa snehu, Maťo stále iba odhŕňa 😝 😀
Ale také pekné to je, okolo domov kopu poodhŕňaného snehu, na cestách tiež, na stromoch, strechách...už dlho sme nemali toľkoto snehu 🙂

zuzkaku
29. jan 2010

videla som v spravách, ticho závidím...my sme tu už takú zimu dlho nemali a tento rok ešte vôbec...

emanka
29. jan 2010

na Leine veci som aj ja alergická...alca behá kade-tade a asi aj na FB 😠

zuzkaku
29. jan 2010

baby, včera sa jedna mamina snažila založiť v bábätkách novú tému s názvom bábätká od 3-6 mesiacov...a danu ju zamkla...ona sa potom sťažovala v otázkach pre adminy, že prečo ju zamkla, keď je tu téma mamičky bábätiek od 5mesiacov do 1 roka...som sa bála, aby nás tiež nezrušili, alebo niečo... 😕

alca85
29. jan 2010

ide s mojím bratom, ja nejdem bojím sa, že by som si zlomila nohu, ruku a tak....teraz by sa to moc nehodilo.

zuzka to nemyslíš vážne, že nemáte sneh....neverím....veď ten je všade.....a si si istá že žiješ na Slovensku?

nie neberiem notebook, veď aj teraz som u našich a nepotrbujem ho 😀

no ja mám psíkov veľmi rada, ale odkedy mám malú tak som háklivejšia....dovtedy mi nevadilo aj keď somnou hafan spal v posteli.

na zajtra hlásia snežiť, snežiť a snežiť a kalamity... 😖

alca85
29. jan 2010

nebehám, uspávala som malú.... 😝

emanka
29. jan 2010

Aj ja som videla tú tému....ale neviem, čo urobíme, keď budú mať naše deti už 1 rok, my s Veroniku by sme mali vypadnúť odtiaľto prvé 😝
Vieš, každý mesiac pribúdajú 5-mesačné bábätká a chceli by sem ísť, ale možno im je to blbé, aj Klára, keď zakladala túto tému, tak písala adminkám, že je ťažké sa začleniť do nejakej existujúcej témy...takže tak, či tak budeme musieť potom vymyslieť nejaký názov novej témy...napr. dievčatá od Kláry, alebo nejakú takú hovadinu, alebo len deti od jedného roka...neviem

alca85
29. jan 2010

my máme väčšie časové rozpätie....na tri mesiace sa téme neoplatí zakladať 😀

alca85
29. jan 2010

téme, no jak magyar

alca85
29. jan 2010

dievčatá od Kláry, to znie zaujímavo.....

emanka
29. jan 2010

no ale neviem, či by to bolo dobré, že dievčatá od Kláry, lebo potom by sa už asi nikto nepripojil a zostali by sme iba my, skalné 😀 nehovorím, že niekoho potrebujem, ale možno sa niekedy taká možnosť zíde, či nie?

zuzkaku
29. jan 2010

alci...hodím ťa do jazykového okienka... 😀 😀 😀

no admina tam písala, že táto téma je len preto, lebo je pokračovaním nejakej inej... 😉

emanka, keď sa presuniete vy s veronikou, idem aj ja!!!... 😵

emanka
29. jan 2010

táto téma nie je pokračovaním nejakej inej...len Klára predtým založila asi 2 témy a tie jej hneď zamkli, jedna sa volala 5-mesačné bábätká a oni jej napísali, že za mesiac založí tému 6-mesačné bábätká a potom 7-mesačné, takže takto nejak to dobojovali, ale ani to nie je riešenie...
Zuzi, jasné, že ideš s namiiii!!! 😀

alca85
29. jan 2010

a ja?

blazka24
29. jan 2010

no baby pekne tak chcete zdrhnúť ja nestíham vás čítať ...........

v čičmanoch som bola je tam krásne len lyžovať neviem 😀
to mam hovorí presne Riško aj mne keď plače alebo mu vyberám soplíky alebo ho obliekam a on ručí ako tur - teda pekne bude ma oslovovať mama len keď bude naštvaný????

bueeeeeeee so mnou tu nikto neráta, asi sa zoberiem do jamy levovej 😔