Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
Zuzka, ďakujeme 🙂 pekne si to napísala...
Baby, aj ja vám želám všetko len to najlepšie v novom roku...hlavne to zdravie nám a aj naším krásnym detičkám 🙂
Zuzi, užite si to!!!
Babullka, tie návštevy nezávidím....ja som 2 návštevy odvolala, lebo malá je chorá a že aby neochoreli ich deti 😉
Veronika, ja si neviem predstaviť, že by malá teraz dokázala zjesť ovsené vločky...teda neviem, možno v tej vriacej vode sa nejak rozpustia, ale asi nie úplne...kúpim, urobím, uvidím 😉
A kde ste ostatné baby, čo ste sem chodili? To máte toľko roboty???
halo, halo...hlasim sa...koniec navstev uz sme doma a veselo cakame na novy rok 😉 😉 😉 malinky od cakania zaspal a manzela to tiez zmohlo tak mamina ma chvilku pre seba 😉 😉 😉
Prajem vsetkym vela zdravia, stastia a uspechov v roku 2010 a nech su nase deticky krasne, vesele a sikovne.
Este osobne pozdravujem babulku1, ktora stala pri mne pri zalozeni temy a aj ostatne baby co temu podporovali 😉 😉 😉 a samozrejme aj vas co ste sa pridali...nech je nam tu dobre a nech sa tu podporime v nasom novom zamestnani.... 😀 😀 😀 😀 teraz ma napadlo fakt, ze ste moje nove kolegynky 😀 😀 😀 😀
Pri pripitku budem aj na vas mysliet 😉 😉 😉 Drzme sa.
jej, Klára má novú fotku 🙂
nás ešte len návštevy čakajú, teda pár ich máme za sebou, ale ešte prídu známi a cez týždeň príde k nám neter na prázdniny 🙂 to bude super, síce má len 7 rokov, ale vie sa pekne zahrať s Leušou a dať na ňu pozor...takže si trošku oddýchnem 😀
Ahojte ja len tak na skok...
klara-klara mas velmi peknu fotku 🙂 emi uz aj ty hod nieco 😀 😀 😀- inak tie ovsene vlocky som tiez este neskusala, tak uvidim co z toho vznikne...
Do roku 2010 vam vsetkym prajem vela vela stastia, zdravia a hlavne spokojne deticky 😉
Dnes si to este poriadne uzime a tesim sa na vas aj v novom roku. Ako budu nase deturence rast, urcite si budeme mat este vela co povedat 🙂 Ahojte
klara ta fotka je fakt super 🙂 aj ja prajem vsetko dobre v novom roku vsetkym mamickam a aj babatkam 😀
A mame tu Novy rok 2010 🙂 Hadam bude este o trochu lepsi ako ten predosly 🙂
My sme boli sami doma, o polnoci som si dala glg sampusu a isla som spat. Bola tu strasna hmla, nebolo vidno skoro ziadny ohnostroj. A vy ako? No asi sa lucim, mala place a ideme obedovat. 🙂
ahojte...všetko naj 2010 a pampušikom vela zdravička... 😵
Vinšujem vám šťastlivý Nový rok, žeby ste mali šťastný krok, doma lásku, svornosť a všetkého hojnosť. 😀
juuuj, baby, my máme stále nádchu ☹ a neviem, či nám nepôjdu ďalšie zuby, možno aj z toho má nádchu...nejaká je mrchavá, buď z nádchy, alebo zo zubov, alebo sa nudí 😖 šľak ma tráfa 😝
emanka aj my mame nadchu 😖 ...inak moj maly sa vcera v noci rozplakal lebo sa mu nedalo poriadne pretocit nabok tak ako chcel on spinkat...tak som musela dat ja tak,potom pekne zabuval a spinkal tak na boku az do rana 😀
babullka a ako to malý znáša?
tie deti sú pekné "masky", nevie sa dať na bok, tak sa rozplače 😀
inak, dnes som túto tému ledva našla, bola až na konci druhej strany 😠
Zuzka, ty čo ešte silvestruješ? 😀
ahojte ...tak dufam ze u mna nebude platit jak na novy rok tak po cely rok...lebo som chora, kaslem no sila....to urcite s tych navstev kazdeho pobozkat, ruku podat a k tomu u kazdeho inak prehriate miestnosti... 😝 😝 😝 chudacik maly aj on akosi kycha...a vy ako pozeram ze deticky mate tiez nachladnute...ale ked je aj toto svinske pocasie... 😝 😝 😝 nech je uz leto 😉 😉 😉
Ahoooojte babenky...konečne som tu...Silvester dopadol dobre, len malý sa mi presne o polnoci zobudil asi na tie delobuchy za oknom...
Nový rok sme začali nie veľmi šťastne- malý mi ochorel, včera sme s ním boli na pohotovosti...chúďa malé má horúčky, plný nos a dosť silno kašle ☹ K tomu všetkému je celý vysypaný a má po telíčku plno ekzémov, ktoré ho svrbia...Hroznééééé....chcem už aby deti boli zdravé- najprv Tomi teraz Šimon... ☹
júúúj emanka tiež teraz nemám veľa času na net....tak ako ty predtým....
ale, len čo sa vyliečíme hneď ma tu máte späť 🙂
tak ako klara napísala...kolegyne moje zatiaľ sa tu pekne majte....pa
ahojte....jej aká téma pridávam sa aj ja 🙂
perla ahoj 🙂 🙂 🙂 Emanka maly to znasa celkom fajn,akurat neznasa ked sa mu "sparam" v nosteku ci uz palickami alebo odsavackou...to place ako sialeny.....
prosim vas moja lili vobec nechce byt na brusku strasne sa puci place rucky stale da pozdlz tela a ked ju usmernujem ze jej stale napravym rucky tak nevidrzi dlho a prilahne si nostek a je lenivatu hlavku zdvihnut vcera som ju dala zase na brusko a strasne pritom plakala tak som ju vzala na ruky a uplne sa triasla ako keby sa bala ,inac hlavku krasne drzi ked ju mame na rucickach prosim vas neviete poradit?aj jej skusam davat prednu hracky cumlik neako ju motivovat a nic
Ahojte babule....beriete do témy ešte nové maminy? veľmi rada by som si písala, lebo nemám s kým pokecať, ak teda nevadí, že 5 mesiacov budeme mať až o týždeň, ale vôbec nezaostávame za staršími bábenkami....
Alca jasne ze berieme 😵 Dzio2...moj maly ma 5 a pol mesiaca a doteraz neni rad na brusku vzdy sa po chvili rozplace,ale preto ze sa snazi pohnut do predu a nejde mu to...ale zato teraz zacal spinkat na boku 🙂 ...nam tiez nepomaha ani ked mu dam hracku.....a ani na brusko sa sam moc tocit nechce ..uz sa mu to podarilo....ale z jeho vahou 10kg...sa mu to dost tazko 😝
babulka no troska si ma ukludnila ,Matusko ma peknu vahu kolko vazil ked sa narodil?moja lili ma skoro 7kg a ked sa narodila tak vazila 3100g
babulka1 to vážne má už 10kg? a akú mal pôrodnú hmotnosť. moja má len necelých 6kg a to sa mi zdá byť celkom veľká..ale my sme tuším ďaleko pod priemerom, lebo čo čítam všetky bábenká sú oveľa ťažšie...naša sa pretáča na bruško presne od 4 mesiacov. Prvé 3 dni som nič iné nerobila len ju prevracala naspäť, pretože po chvíli začala hneď nervačiť. Teraz keď je na brušku tak sa dáva na kolienka a otáča sa okolo vlastnej osi.
no maly mal 4005g ked sa narodil ale to som ho tyzden prenasala.,teraz ma fakt 10 vcera som ho vazila.........ja to nase pretacanie na brusko uz ani neriesim,on tak proste nechce byt...dokaze uz samostatne sedkat tak to mu asi staci.....a na brusku sa mu proste nepaci....ked sa chce otacat tak sa otoci tak ze sa zapre nozickami nadvihne ritku a posuva sa 😝
pekná váha...a rodila si spontánne alebo cisárskym....moja mala 3610g a to som rodila týždeň pred termínom. odvtedy pribrala len nejaké 3 kilá, asi dosť málo...ale nadruhej strane ona nevydrží chvíľu kľudne ležať, stále musí byť v pohybe (tak to bolo aj počas tehu, v kuse mi tam vystrájala)..
alca rodila som spontanne ..ale bol to des...14 hodin a myslela som ze to nezvladnem...nebyt toho ze tam mam cely cas manzela...tak neviem....hrozne mi pomohol
fúúú to muselo byť hrozné...aj ja som mala mm pri sebe a som rada, že sme sa tak rozhodli, je to neuveriteľná psychická podpora...
Dzio2 a ty len kojíš alebo ste na UM?
caute baby tak my kychame o 100 6. Co robite ked vam babo kycha? Nekasle len kycha...sopliky nema...dufam ze len tie teplotne zmeny to sposobili.
inak my vazime len 7 kg a lekarka tvrdi ze je to super...a kojime sa.
joj, ked vas tak citam tak ja mam riadneho chrusta doma. 🙂 Moja ma este len teraz horko tazko 7kg, mozno este nieco malinko pod 7. narodila sa 3300g. Ale zo zaciatku sme mali problem s priberanim. 🙂
čaute....no my sme sa narodili 4400g a 52cm...teraz mame cez 8kg a 68cm naposledy....nekojím, ale pijeme bezlaktozové mlieko, lebo sme mali intoleranciu laktozy....a od stredy prikrmujeme....kasička jej chutí, mrkvička ani za nič na svete...... rodila som cisarskym, lebo mam uzku panvu a takého valibuka by som nevytlačila za nič na svete...môj pôrod bol v pohode...prisla som s tým, že mam zlé výsledky krvi den po termíne do nemocnice a doktor mi hovorí že rodím....ale ja som nič necítila dalších 11 hodín až potom mi začali kontry...ale to ma už brali na operačku....
klara - to ste dobrí....ked len kojís.....nasa kýcha od narodenia....pritom aj kasle ale to som vysmírovala že len ked príde zvonku....
my už riadne sedíme takmer bez opory...pretáčame sa na brusko už asi 3 týždne, najnovsie nie a nie sadnút rovno na nohy....vsetko ju fascinuje, moje vlasy, tváre, vsetko sleduje...rozpráva stále si brboce niečo a ked sa vidí v zrkadle tak sa sama so sebou rozpráva....vkuse niečo žvachle, obhrýza a tak.....
ahoj perla...teda malinka bola riadna baba 😉 nas mal len 3400 g 😉

ahojte všetci...dnes sme už u naších a som tu teraz už naposledy v starom roku...želám vám všetkým, aby bol nový rok 2010 ešte o čosi lepší a krajší ako tento starý, detičkám želám veľa veľa zdravia, ak budú naše deti šťastné a spokojné, budeme aj my.... 😉 😉 😉 Takže si to dnes v starom roku naposledy dobre užijte a oslávte ten nový Pekný dník všetkým 🙂