icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
30. jan 2010

ahojte 🙂 pár zmien mám v pase, tak sa neľakajte, ja som to 😉
spevi- možno len nejaká viróza, daj nejaký vitamín C 😀 , uvidíš čo bude ďalej... ak to do pondelka bude bez zmeny, tak zavolaj doktorke, alebo rovno choď k nej 😒

blazka24
30. jan 2010

no neviem neviem či je teplota do 38 bez niečoho.......ja som malému po očkovaní ako náhle vyskočila na 38 dala polovicu čipky a chudáčik prestal plačkať........no každý to rieši inak ........

veronika a prečo nemáš foto v albume? a čo tie zmeny v pase?

spevi raz dorazím do levíc a budeš z toho mierne v čoku xixixi

emanka ak pôjdem k strýkovi ukázať krpca môžem sa nasáčkovať aj k tebe heheheh

a už máme s Riškom kde chodiť 😀 nebojde kartáček máme a zubnú pastu si len pučíme 😝

alca85
30. jan 2010

veronika prečo tie zmeny?

Baby Natálka by stále len skákala na nohách, myslíte, že ju to môžem nechať robiť?

blazka24
30. jan 2010

alca akože keď ju držíš tak sa snaží držať na nožičkách? ak áno aj mne to malý robí a ja sa ho snažím držať vyššie aby stále nedošliapaval - vraj sa tým ničí chrbtica, ale dedko sa teší že vie stáť, tak aj tak nič nenarobím 😒

alca85
30. jan 2010

Blazka a akú tortu si piekla? Do Nitry to nemám až tak ďaleko. 😉 ....Inak poznáš Poľný Kesov?

alca85
30. jan 2010

Hej keď ju držím na rukách a ja sedím....tak sa stále odráža.....najlepšie je, že keď zaspáva tak to robí tiež, teda keď pri nej ležím a mám pokrčené kolená, tak sa odo mňa odráža a pri jedení taktiež, ja už neviem ako ju mám zastaviť...stále je v pohybe.....hádam nebude hyperaktívna, to by ma porazilo....som si myslela, že sa vybláznila v bruchu a keď sa narodí bude kľudná, no ona v tom pokračuje 😒 😝

veronikapp
30. jan 2010

baby mne neurologička zakázala dávať stáť na nohy- nesprávny návyk, dieťa zvykne ,,špičkovat,, ničí sa chrbtica, všetko má svoj čas, poradie čo a kedy... a tak. No tak to už ani ja nerobím.

zmeny preto, lebo som v jednej téme spomenula rodinného príslušníka a ten sa urazil a rozhodol sa napísať mail mm... akokeby som ja nemala telefón... tak pre ,,pokoj v rodine,, budem načas bez fotky. 😉

blazka24
30. jan 2010

alca robila som dobošovú, akurát som na ňu dala čokoládku, ešte mi ju treba nechať vychladnúť, potom postrúhať čokoládku a dať po bokoch a uvidím ako bude vypadať.......inak poľný kesov jasan že poznám 😀

alca85
30. jan 2010

aj tam chodíte? Ja rozmýšľam, že by sme si tam tento rok urobili takú mini dovolenku.....vraj to tam mali prerábať, nevieš teda či tam porobili nejaké zmeny? Naposledy sme tam boli asi pred 3. rokmi.

veronikapp
30. jan 2010

blažka pošliiiiii 😀 mňam. Sladké to je moje droga 😉

alca85
30. jan 2010

no Veronika prečo tie zmeny...stalo sa niečo.?...

inak aj ja by som si dala niečo sladké....

alca85
30. jan 2010

čítala si nejakú tému? lebo ja so raz niečo čítala tu na MK a tiež som rozmýšľala, že dám všetko preč, ale vykašľala som sa na to.....veď nemám čo skrývať....

alca85
30. jan 2010

ale už si budem dávať pozor na to čo píšem.....

emanka
30. jan 2010

Veronika, to máš blbé, keď môžeš na koňovi stretnúť rod. príslušníka...tipujem, nebola to tá švagrova žena?
Blažka, ty máš strýka v Trenčíne? Inak, kľudne môžeš prísť, aspoň mi malú povaruješ 😀

veronikapp
30. jan 2010

veď ani ja nemám čo skrívať, no len dotyčný si to zle vysvetlil, to čo som napísala. A teraz má zlý pocit z toho, že si to prečíta niekto ´další a si ho tam nájde, akože spozná, že je reč o ňom... tak preto.

alca85
30. jan 2010

pošli teda aj mne vysvetlenie na IP, som zvedavá.....

veronikapp
30. jan 2010

emanka- tá by ma trápila najmenej 😀

desszi
30. jan 2010

spevi suhlasim, aspon sa zoznamim, ja tu poznam zatial len dve-tri dievcence z konika....a este tu mam dve spoluziacky zo strednej skoly....
....emanka mimochodom som chodila do trencina na strednu 🙂 vidim ze si trencanka
kvasi moze mat aj vyssiu teplotu, minule som sa rozpravala s jednou pani, byvala detska sestra, teraz robi maserku, jej obe deti mali 40 stupnove horucky ked sa im prerezavali zubky - akonahle bol zubok vonku, teplota ustupila.

emanka
30. jan 2010

Veronika, pomýlila som sa, píšeš, že v jednej téme si spomenula, takže nie tu...tak asi niekto iný 😝

zuzkaku
30. jan 2010

alci.. 😀 malá je podarená, niektoré deti to s obľubou robia a takmer stále dookola...práve dnes som si písala na FB s jednou kamoškou, ktorá má 4,5 mesačné bábo (8 kg) a on to robí tiež, písala, že jej drobec len hopsá na nožičkách 😉

dzio...na tej fotke som mala sfotený Kapušianský hrad, chcela som vám ukázať, že u nás ozaj vôbec nebolo snehu (teraz ho už napadlo asi 10 cm...) no adminy ma zrušili 😖

emanka...Šimonovi sa to pomaly lepší, teploty už vôbec nemá a keď mu kvapkám do ušiek a dávam vatu, už pri tom neplače, asi ho to už nebolí... 🙂 doberieme ATB a verím, že budeme už konečne zdraví...v pondelok máme ísť na kontrolu...

veronika...to čo to??? prečo si sa takto pomenila? 😕

emanka
30. jan 2010

desszi, ja nie som Trenčanka 😉 Tiež som sa sem presťahovala, teda najskôr sme bývali v Trenčíne a teraz od leta bývame v Trenčianskej Teplej...no a tu nikoho nepoznám, vidíš, si na tom lepšie 😉

emanka
30. jan 2010

Desszi a to si sem chodila z Nových Zámkov? A na ktorú školu?

Zuzi, som rada, že malému je lepšie a určite teraz nebudete minimálne 5 rokov chorí!!! 🙂 🙂 🙂

zuzkaku
30. jan 2010

emanka...dúfám... 😉
inak baby trošku mám z vás miš-maš, keď vás tu čítam....alca aká IP? Aj ja chcem IP vysvetlenie... 😝

veronikapp
30. jan 2010

zuzi a ja som hľadala tú fotku so snehom nesnehom... tak ju vymazali...

zuzkaku
30. jan 2010

veronika...no škoda, mala som sfotiť Tomiho akože mi pózuje na tej fotke, nevedela som nabudúce tak urobím 😉

alca85
30. jan 2010

zuzka to my zo západu sme vám poslali sneh.... 😀

zuzkaku
30. jan 2010

juj veronika, neviem si na teba takto zvyknúť... 😝

zuzkaku
30. jan 2010

alci...dík, som rada...a my sme si dnes okolo Kapušian odstránili tú protisnehovú bariéru... 😀 😀 😀

alca85
30. jan 2010

no veď konečne ste tam dostali um

veronikapp
30. jan 2010

zuzi- zvkneš si... veď to le na čas 🙂