icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
29. jan 2010

čaute, dobrú 🙄 😔

spevacka
30. jan 2010

ahojte, no ste popísali zas....
alca, na tú hlávku sme používali krém..no teraz mi nenapadne, kuknem ti, ked sa Hanka zobudí, lebo tam nechcem štrkotať.Pomohol na dva krát. Predtým to mal aj Matúš, ten mal len oliv.olej na to a to sme sa 4 roky trápili st ým a furt dokola sa mu to robilo. On bol na svoju hlavu velmi citlivý, tak kričal pri tom...sme si užili.
Zuzka, ja som sa na tú nohu preto pýtala, že mi napadlo, či nemáte doma odložené dáke staršie snehule, by som si vydražila u teba 😀 ale aj my máme 31.

inak u nás sneží ako na Sibíri, toto sme tu nemali už pekných pár rokov, ja si ani nepamätám...to ked sa začne topiť, zase Cigáni na Spiši pojdu dolu vodou 😝

zuzkaku
30. jan 2010

spevi... 😀 😀 😀 , ak by som mala staršie snehule, nedražila by som, darovala by som ich Matúšovi z lásky 🤐

ak nájdeš názov toho krému na hlavičku, určite ho tu napíš....my sa trápime s tým pomaly od narodenia a stále tam čosi má... 😠

no ja rozmýšľam, že odfotím dnes naše Kapušany a hodím to tu do albumu...veď u nás ani trošku snehu niet...nič, ničovské...ale ukazuje sa slniečko, vyzerá, že bude pekný deň, ak sa to nezmení...

dzio2
30. jan 2010

no som sa nasmiala blazka , 😀 v dnesnej dobe kupovat takto darceky no katastrofa 😒 veronika preboha to beriete zakazdim pozicku ci co?no tak to ti nezavidim ja kupujem iba detom i to len neaku drobnost ved by som nemala co jest, 😅 , dnes idem spravit na obed langose tak idem kvasit vecer si vas precitam hej babenky viete co sa mi stalo v noci som sa zobudila nato ze sa mi sniva ze liluska sa dusi koli tomu ze ma zapchati nostek a nemoze dychat tak som skocila z postele a liluska fakt zle dychala lebo obe dierky mala zapchate asi bude mat nadchu, no chapete?uplna sila tak som jej dala kvapky a potom som cakala kym sa jej uvolni nostek a potom som este podriemala

zuzkaku
30. jan 2010

baby fotku som do albumu pridala 🙂 pozrite ak chcete 😉

alca85
30. jan 2010

ja vás zdravííím.....

Blazka ty čo si včera vtipnú kašu pojedla? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Spevi no hoď názov, nech sa toho môžeme zbaviť......ďakujem, potom uvidím či je to ten istý ako má kamoška, lebo aj ona sa toho hneď zbavila.

Zuzka a vy ste obalení nejakou protisnehovou bariérou? Či čo, nechápem......

Inak k tým oslavám....my máme zaplnenú druhú polovicu roka.. 😒

desszi
30. jan 2010

alca neviem ako vela mate tych supiniek v hlavke, Davidko to mal tiez, este ked bol mensi, ja som mu davala na to kremik od Biodermy, vyslovene nato urceny, hlavicka sa pred kupanim natrie, necha sa posobit pol hodinku a potom zmyjes samponikom. Za cca 5 dni sme to mali prec. Ale ten kremik je dost drahy okolo 10 eur. A ako pisu dievcata aj salicylovy olej je vraj nato perfektny a vycesavat, alebo som dokonca pocula, ze aviril olejcekom dobre natriet, nechat posobit (neviem ci maminky davali ciapocku?) a potom vycesat.

alca85
30. jan 2010

ďakujem desszi za rady a už si to vyriešila s tým hnisajúcim očkovaním?

desszi
30. jan 2010

alca, dakujem za opytanie, vcera sme boli na plucnom, tam mu to vycistili, sestricka bola velmi sikovna a rychla, trosku som ju zbombardovala otazkami, ale vsetky zodpovedala. Manzelik ho drzal aby sa nemykal a ja som mala slzicky na krajicku, lebo velmi plackal. Ale statocne sa drobec drzal. Velmi dufam, ze to nebudu musiet opakovat. V stredu ideme na kontrolu a uvidi sa. Dovtedy osetrujeme framykoin zasypom. Dnes rano sme mu to prevezovali, ma to ovela krajsie a aj ten stredik mensi.
inak aj dzio mi radila, za co este raz diky 😉 dovcera sme sa tym riadili.
alce este som ti zabudla povedat ze my kupeme kazdy den, tak ak niekto nekupe denne, mozno to bude trvat dlhsie.

alca85
30. jan 2010

tak to je super, že už máte potom, hádam sa to teraz už úplne zahojí......Natálka to už má také vystúpené, že mám pocit, že jej pretrhne kožu, ale našťastie jej to nehnisá. 🙂

spevacka
30. jan 2010

ano desszi, ten myslím od Biodermy aj ja ABCDerm Baby Squad sa volá.Určite v lekárni budú vedieť. No stojí cca 10 éčiek ale pomáha. Keby Hanka nebola taká vlasaňa, bolo by to lepšie, ale keď ju ja natriem, to má po celých vlasoch...veď ja by som jej mohla už vrkoče robiť 😀
inak zuzka, normálne nechápem, ani dnes v Kapušanoch nesneží?
A ešte k tým narodkám, my všetci oslavujeme v júli a auguste resp. Babina, manžel Hanka, Maťo, brat ,švagrin.syn, potom ešte nejaký dedkovia od MM a ja to ešte dorazím v auguste...veselosť.Ale to je super, lebo v lete sa dobre robia opekačky na záhrade.. 😀

alca85
30. jan 2010

zuzka ty si si tu fotku vymazala, alebo admini?

zuzkaku
30. jan 2010

alci, ja som ju nezmazala...akože nechápem, čo na nej bolo zlé???

zuzkaku
30. jan 2010

no vlastne ani žiadne vysvetlenie k tomu nedali, tak neviem Ja si ju tam hodím zas!

desszi
30. jan 2010

jej spevacka ja byvam tiez v leviciach 🙂

dzio2
30. jan 2010

aj lili ma tie zlte lupene oni su take mastne ci ake to sa nam objavilo asi tak mesiac dozadu ja som to skusala vycesavat olejovat a nic skusim ten krem aj ja

dzio2
30. jan 2010

zuzka a co bolo na tej fotke?

emanka
30. jan 2010

ahojte, idem vás prečítať 🙂

spevacka
30. jan 2010

desszi a prečo máš písané Nové Zámky? Inak ja nie som priamo z LV, ale bývam v Tlmačoch(hore na kopci)

emanka
30. jan 2010

Zuzi, do albumu smieš dávať iba fotky malého, seba a výbavy, proste iba to, čo sa detí týka 😉
Dzio, dobrá predtucha s tým soplíkom 😉
U nás dnes tiež snežilo, ale už prestalo, no ale ani ja si nepamätám toľkoto snehu, ešte z mojich detských čias tuším 😝

emanka
30. jan 2010

spevi, aj dnes Hanka pekne spinká? Alebo to len včera bolo. A nie je teda chorá? Nemá už soplíky?

blazka24
30. jan 2010

alca mala som zase svoj den na humor včera............

dnes pečiem tortu tak nemmožem byť tuneky 🙂 jeden plát som už šlahla do koša čo som sa sem prihlásila 😕

my sme mali v hlavičke chvílku lupinky ale to som natierala po kupani olejčekom, vykefovala /hlavu krpcovi samozrejme 😨 / a bolo fajny už to nemáme

spevacka
30. jan 2010

Hanka aj dnes spala skoro dve hodiny, aj papaá dobre a tie soplíky to má len keď jej vytiahnem také biele, skôr priesvitné...len teplotu má stále, tak neviem naozaj...k dr. sa veľmi nechcem hnať, lebo hneď jej dá ATB ako ju poznám ☹ už jej jedny predpísala asi tri mesiace mala vtedy, ale som nedala našťastie, nič to nebolo

ksivcova
30. jan 2010

ahojte dievčata,može mat babo až 38 stupnovu teplotu pri zubkoch??

desszi
30. jan 2010

spevacka lebo som novozamcanka, manzelik je z levic, stabilne tu byvam pol roka, predtym sme pendlovali. a este som si to v profile nezmenila 🙂

spevacka
30. jan 2010

aaa ksivcova, to sme dve...my tiež teraz teplotujeme a podozrievam zuby...pozerala som aj iné články, tam nie je presne napísané koľko, ale len píšu, že rast zúbkov môže byť sprevádzaný teplotami. Ale vraj ak sú veľmi vysoké spojené trebárs s hnačkou, vracaním a pod., bude to niečo iné. Ale 38 sa mi nezdá veľmi vysoká, ani nezrážam...aký priebeh máte vy?

spevacka
30. jan 2010

no desszi, tak to si asi niekdy môžme dať aj rande, keď bude teplejšie...napr. v Kontakt café na terase a zavoláme všetky baby z témy a urobíme baby žúr 😀 😀 😀

zuzkaku
30. jan 2010

spevi, ja som za... 🙂
už viem prečo tú fotku admin vymazala, tiež som si prečítala pravidlá albumov a tak som ju tu už druhýkrát nedávala, radšej... 😉 ale dík emanka, že si ma informovala... 😉

no teraz nedávno sa rozsnežilo aj u nás...napadlo asi 5 cm snehu 😕 😕 😕
spevi, tak ako sa volá ten krém na tie žlté lupiny??
ozaj a teším sa s tebou, že ti Hanka začala lepšie spať cez deň...no a tie teploty, neviem, neviem...dávaš jej na to niečo? Trvá to už dosť dlho, nie? Od piatku, či štvrtku?

spevacka
30. jan 2010

zuzkaku, vo štvrtok sme ešte asi nemali teploty, takže odvčera...nedávam jej zatiaľ nič, keďže sa vraj má dávať až od 38,4 vyššie...tak meriame.
No ten krém som už písala, tak pre veľký úspech ešte zopakujem 😀 Bioderma ABCDerm Baby squad

emanka
30. jan 2010

no ahojte, my sme dorazili domov, teda opäť iba ja, lea spí v kočíku, som zvedavá do kedy, zas potom pôjde spať o desiatej 😠

No neviem, neviem, spevi, čo je to s tou malou...aj plače, akože ju niečo bolí? Alebo je taká ako vždy, teda okrem toho krásneho spania 😉 Ale obávam sa, že tak dobre spí vďaka teplote 😕 Aby to nebolo tak, že teploty odznejú a Hanka sa vráti k svojmu spaniu 😝

Zuzi a ako je Šimonkovi?
Spevi, neviem, neviem, či ja, alca a Blazka dorazíme do Levíc 😝