icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
30. jan 2010

alca, aká poetička 😀 že um 😀 😀 😀

zuzkaku
30. jan 2010

dnes MM vzal Tomiho hrať hokej tu na ľad ( na zamrznutý Sekčov) boli sa po ňom prejsť asi až 1 km ďalej...no neskutočný zážitok pre Tomáša...zajtra chcú ísť zas... 😉
škoda, že tu, kde bývame, niesú tak staré deti ako je Tomi...nemá sa s kým pohrať, je chudák sám...

zuzkaku
30. jan 2010

alci...no toto 😀 😀 😀 "um"

desszi
30. jan 2010

emi na zdravotku za laborantku 🙂 ja som si tiez nasla kamosky cez net vdaka konikovi, je to velmi dobre, aspon sa aj vonku mam s kym porozpravat, hoci baby zo Zamkov mi chybaju, lebo este tie kamaratstva nie su na takom zaklade ako boli tie v Zamkoch. Ale to je samozrejme a chce to len cas.

emanka
30. jan 2010

desszi, ja som už dala do regionov Tren. Teplú, ale nikto sa neozval...kašlem na to, je to síce o hubu, ale čo už...možno sa to zlepší, len mám strach, že až keď pôjde Lea do škôlky a tam sa s niekým poznám...možno 😝

emanka
30. jan 2010

Baby, čo všetko obliekate deťom, keď idete von? Ja už som zúfalá, obliekam ju minimálne a vždy je spotená. Alebo aj tie vaše sú také spotené? Lea má celý krk, hlavu a aj body mokré.
Dávam jej: body s dl. rukávom, pančuchy, hrubšie ponožky, čapicu, šál, rukavice, overal (má aj topánky) a už iba fusak a nánožník...

veronikapp
30. jan 2010

emanka- okrem tých hrubých ponožiek a nánožníka všetko ako ty. A ty dávaš Leu ešte naležato alebo už sedí? Lebo ja ešte naležato.

veronikapp
30. jan 2010

a ešte topánky nedávam- overal má taký aj na nôžky.

desszi
30. jan 2010

emi vydrz, mozno sa este niekto ozve, neries to velmi, ja so tiez nie, hoci vyhodou je ze LV su vacsie ako Tren.Tepla. Ked bude lepsie pocasie, tak to bude lepsie. Ja pamatam, ked som robila a byvala v Piestanoch, tiez som nikoho nepoznala (okrem kolegov) a postupne vonku, v obchode, v baraku sme sa zdravili, potom prehodili par slov a uz to slo lahsie.

veronikapp
30. jan 2010

emanka tak v tomto ti neporadím... ja sa neviem tak že prihovoriť. Jedine že mňa niekto osloví 😎

zuzkaku
30. jan 2010

emanka...ja obliekám to isté bez topánok, potom fusak+nánožník...a tiež je potom spotený, aj my máme mokré vlásky a aj chrbátik ( a vonku môže byť kľudne aj -15)

blazka24
30. jan 2010

alca veru neviem ako sa to tam zmenilo, skúsim pozrieť na stránke nejakej ..........

emanka bývajú na ulici pred poľom sa to volá 😀

veronika to je nepríjemné, takéto veci sú viac ako blbé..........

zuzka takže už je lepšie s teplotami?

emanka
30. jan 2010

Veronika, také som myslela, tie "topánky" sú k overalu, dávajú sa zvlásť a pripnú sa k nohám....už ju dávam sedieť, ale len na nejakých 20-30 minút, keďže ležať už nechce. Potom ju dám ležať a zaspí, niekedy sedí iba 10 min a už chce spať. No ale keď idem do obchodu a nie je jej čas na spanie, tak sedí celú dobu. To je tých 30-40 min. No a teraz, keď cvičíme, tak som rada, že sa vôbec dostaneme von aspoň na chvíľu, lebo nemôžme cvičiť, keď je najedená, ani keď je unavená, takže stále to nejako dolaďujem 😉

Baby a vadí to, keď je taká spotená. Z kočára ju vyberám vnútri, v takej miestnosti, kde sa kúri a tam mávame kočík. No a vyzliekam ju až v spálni, takže by ju nemalo ofúknuť...nie?

blazka24
30. jan 2010

tak nestíham vás čítať ako pečiem, torta je už skoro hotová a medzitým som bryndzáčiky mala zamiesené tak to tu rozvoniava ale ja ťapa som nekúpila sezam tak som dala rascu - budeme prdkať do rytmu všetci 😝 malý akurát kýchol, to bude teda dychovka 😖

emanka viem ako sa cítiš, ja som sa presťahovala do nitry a tiež nepoznám ani živú dušu a kolegyne sú z inakadiaľ takže sa vlastne nebavím s nikým, akurát so susedou čo som sa zoznámila na pokeci s ňou 😀 sme dobrí že? nie že by sa ľudia zoznamovali na ulici ale cez internet xixixix

emanka čo sa týka obliekania tak ja som za inou hranicou zimomrivosti a malý je tiež mokrý keď prídeme domov - teda vlhký ale ja dávam - dve body s dlhým rukávom, pančušky, dupky hrubšie, do toho jeden tenší overal a potom hrubý overal a na vrch ešte bundičku ............tie overaly sú s nožičkami takže papučky nedávam a je samoška že vo fusaku 😕

emanka
30. jan 2010

Blazka, to viem, kde je...tuším tam chodím gynekológovi 😉

Desszi, pochybujem, že sa niekto ozve. Je to tam už od začiatku decembra, je síce pravda, že už to nikto nevidí, je to asi na 4 strane 😝 Nevadí, už ani ja to neriešim, ale bolo by to lepšie, mne sa koľkokrát ani von nechce ísť 😝
Tiež sa neviem prihovoriť, ale máme obchod, tak tam možno sa nejak dáme do reči 😉

veronikapp
30. jan 2010

vždy keď prídem ja, alca sa stratí... si začnem niečo myslieť... hmmmm 😕
emanka- nie nemalo by 😉 ja mám ešte jedno oblečko, keď nie sú vonku až také mrazy- trochu tenšie, nohavice a bunda. Nebýva Laura často spotená. Stane sa, ale pokiaľ máš v dome teplo tak to hádam nevadí.

veronikapp
30. jan 2010

blažka tie bryndzáčiky mi pošli!!!! Aspoň zo 5 😀
emanka- čo to predávate? Teraz si nie som istá, tak nechcem mudrovať, až keď napíšeš, potom budem... 😀

emanka
30. jan 2010

blazka, ty kde bývaš, na Sibíri? 2 body, 2 overaly 😀 😝
Jeej, to sme teda dopadli 😀 😀 😀 Každá si sama bačuje, s nikým sa nebaví, len cez net 😝 😀 A potom sa tí chlapi čudujú, že čo sme furt na tom monitore nalepené!!! Veď keď sa nemáme s kým rozprávať, že? Teda ja debatujem s Leou a ešte so psami, ale to sú v drvivej väčšine len dialógy 😀 😀 😝 😝

emanka
30. jan 2010

Veronika - bicykle, príslušenstvo, cigarety, noviny, časopisy, hračky, sánky, boby....no a teraz mudruj 😀

veronikapp
30. jan 2010

emi tak to je super, keď dialógy... 😕

veronikapp
30. jan 2010

jaaj no tie bicykle sa mi vrili do pamäte 😵

zuzkaku
30. jan 2010

emanka...tiež si myslím, že by malú nemalo ofúknuť, ved ste vo vnútri... 😉 ja sa skôr bojím toho, že keď je taký spotený a aj ked sme dnu a povyzliekam ho, tak z toho môže nachladnúť ( chápete ako to myslím?)

veronikapp
30. jan 2010

vryli... 😒
idem asi prebrať Lauru, lebo po kaši mi zaspala a ešte sa nezobudila... ani pyžamko ešte nemá oblečené, aj nakojiť ju by bolo dobré...

emanka
30. jan 2010

jeeej, monológy 😀 😀 😀 lea ešte nehovorí, no a so psami si tiež moc nepokecám 😀 😝

emanka
30. jan 2010

zuzi, chápeme 🙂 veď aj ja som to tak myslela, vždy jej rukou rýchlo vysuším vlasy a vždy rozmýšľam, že či jej mám dať druhé body, ono nie je až tak mokré, iba trošku 😉 no a dnes som ju prikryla dekou, ke&´d som ju mala na rukách, pre istotu 🙂

blazka24
30. jan 2010

emanka ja som zimomrivá, doma máme stále 26 stupňov a malý má dve body, ja to proste nevydržím nedať mu ich lebo má stále studené ručičky a vraj sa má zistiť teplota pri kľúčnej kosti ak je teplý tam tak je to fajny a na noštek stále siaham - je bohužel po mne takže nám je zima......
ja tiež malého vyzliekam až v izbe takže nebojím sa že sa zachladí - to nerieš, proste je lepšie aby bolo teplo ako keby malo byť zima..........

čo sa týka kecania, ja ubijem rečami aj hluchonemého a keďže bavenie s Riškom ešte nemá úroveň a debata s jeho otcom čo je rád keď príde z práce že nemusí kecať tak som akurát tak stvorená zobrať si časák a nalistovať si tam kde je na celú stranu vycapená usmiata herečka na reklamu s rúžom a pokecáme si naplno 😠

veronika tie bryndzáčiky nevyšlo ich veľa lebo som ich robila dosť veľké, tak nabudúce určite poposielam cez IP natlačím ich do kábla od kompu 😀

emanka
30. jan 2010

Lea tiež ešte nie je v pyžamku, vrtí sa tu na koberci a rehoce sa ako blázon 😀 😀

zuzkaku
30. jan 2010

emanka...a ako sa vám predáva? ide to dobre...(som jak hotentot...)
(neviem to teraz takto narýchlo správne sformulovať, čo sa ťa to chcem opýtať, ale chápeš, čo myslím...) 😝 😝

veronikapp
30. jan 2010

jasné zuzi- keď je veľmi mokrá, prezlečiem... to zas nie je toĺko, dať druhé body 🙂

desszi
30. jan 2010

emi ja davam dlhy rukav body, tenky svetrik, pancusky, overal a v kociku je zakryty tou hrubou spanielskou dekou (je zlozena tak, ze je aj pod nim) a ked nedam overal, tak ma hore este kabatik a dole podsite nohavice a ponozky. fusak mam, ale nepouzivam, Dadkovi sa v nom nepaci.