icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zuzkaku
30. jan 2010

alci... ☹ čo s ňou je? Zúbky?

alca85
30. jan 2010

no že ste to spomenuli, musím ísť vytiahnuť kosť do polievky a kuracie prsia....ešte uvidím čo z toho....

veronikapp
30. jan 2010

emanka- my sme nejaké spriaznené duše či čo, skoro vo všetkom sa zhodneme 😀 ešte aj v nedeľnom obede. Klop- klop 😉

alca- tak nech sa drží tvoj muž, a nech sa zase neprepracuje 🙂

veronikapp
30. jan 2010

no Laura je hore, idem... prídem...

zuzkaku
30. jan 2010

baby... a mňa sa neopýtate???
Ja vám to aj tak prezradím: V nedeľu, keď MM nepracuje mi vždy navarí obed...no a zajtra sme si vymysleli plnenú papriku...mňam... 😝

alca85
30. jan 2010

no malá znova spustila neutíšiteľný krik a teraz mi zas zaspala na rukách..... 😒
že ďakuje a bude sa snažiť...... 🙂

zuzkaku
30. jan 2010

pa zatiaľ, zajtra som tu jak na koni... 😀 😀 😀

alca85
30. jan 2010

no musím to už aj toho môjho naučiť.....ale keď on nechce....no ale už si vie aspoň opečené zemiaky s klobáskou urobiť a cestoviny s vajíčkom.... 😵

alca85
30. jan 2010

na koni? Ó aké výstižné 😀

desszi
30. jan 2010

dufam emi aj ja, ved uvidim noc a zajtra.
alca vyskusaj, zato nic nedas.

desszi
30. jan 2010

idem aj ja off, trosku pospat, kym sa da. 😔 dobru.

blazka24
30. jan 2010

dievčatá ten orgazmus stál za to, malý ma tak ošpliechal že aj nohavičky som mala mokré 😠
teraz idem ozdobovať tortu tak topím čokoládu xixixi a k tej fialovej krave, tiež by som si dala 😀

veronika stretko už bolo s nitrančankami - teda aspoň niektorými ..........

desszi dobrú nôcku

veronikapp
30. jan 2010

už som tu- Lauru som len rýchlo prebalila, prezliekla, nakojila a už spinká 😉

zuzka- plnenú papriku som nemala 100 rokov a dala by som si... ale ja to neviem robiť a mm by mi to nezjedol... inak dobrú noc baby.

blažka- nooo, a vraj prehodíš len pár slov so svojou susedkou... 😀

blazka24
30. jan 2010

veronika ale to boli také rýchle stretká a prvé bolo po štyroch mesiacoch malého - inak nemám s kým a každá býva v inej časti nitry tak sa nestretávame - len keď ja vybehnem do mesta tak sa stretneme a to sme boli spolu tri krát 😔

emanka
30. jan 2010

no aká haluz sa mi stala, keď som sem prišla, tak na koňovi zastavený čas, všetky príspevky boli 21.19 a stále mi to vyhadzovalo, že som offline...rýchlo vás idem dočítať, mala už spí 😉

emanka
30. jan 2010

Veronika, veru, spriaznené duše 😀
Aj ja by som si dala plnenú papriku, ani ja to neviem robiť, ani moja mama to nerobievala, tak len u svokry to jedávam, ale už dlhšie rozmýšľam, že sa to naučím.

Blazka, ty dnes celý boží deň pečieš tú tortu 😀 😀 😀 A zajtra ti ju za 5 min zožerú 😀 😝

emanka
30. jan 2010

Blažka, že každá v inej časti Nitry...ako keby si v New Yorku bývala 😀 veď Nitra nie je až tak veľká 😉

veronikapp
30. jan 2010

emanka- veď Nitra je bludisko!!!! Aspoń pre mňa, ja som si nepamätala ani cestu zo sídliska, keď sme tam boli na návštevu...
Blažka ty bývaš na sídlisku? Tak do kopca sa tam ide... A s tou tortou má emi pravdu- za 5 minút bude po nej a koľká námaha... ale hlavne že bude chuti´t 😉

alca85
30. jan 2010

ale určite je robená s láskou... 🙂

veronikapp
30. jan 2010

alca- tvoj muž je šikovník, keď zvládne cestoviny s vajíčkom 😀 u nás sme tiež tak začínali...aj ja som vedela len tie cestoviny 😀

emanka
30. jan 2010

Stále ma ten net vyhadzuje 😠 😠 Asi mi tak naznačuje, že sa mám vyrovnať a konečne si ľahnúť 😝
Ja som v Nitre bola len párkrát, aj to len v centre, takže neviem...
No a tie cestoviny sme tiež mali tento týždeň - varil Maťo 😝

emanka
30. jan 2010

alca, dnes bol ten kaleráb?

veronikapp
30. jan 2010

emanka ťa ,,špehujem,, vo Vojtovke, kočena 😀 ale to ma mrzí, že Leuška plače ☹ aspoň to ´ta môže teši´t, že ozaj robí pokroky, nie? 🙂

alca85
30. jan 2010

bol kaleráb + mrkva+zemiak......no nič moc, ale aspň ja som sa najedla 😀

veronikapp
30. jan 2010

idem sa aj ja ,,vystrieť,, bolí ma chrbát a aj oči mi už ťahá... dobrú noc 🙂

emanka
30. jan 2010

Veronika, keď ja neviem, či sú to naozaj pokroky, ale zas toto predtým nedokázala. A tiež neviem, či to je cvičením, alebo tým, že je viac na zemi a je to prirozdený vývoj.... 😕
No a to je fakt, že strašne plače, 5krát viac ako predtým, už sa to normálne nedá vydržať ☹ A bojuje ako keby jej išlo o život, už ani silu nemám na ňu 😝

alca a mixuješ jej to, že?
Ja som dnes prvýkrát iba popučila vidličkou a už to dokáže zjesť, síce najskôr robila okolky a dosť dlho jej to trvalo, no ale zjedla...budem si musieť zvyknúť, že obed nebude trvať 5 min, ale 15...

emanka
30. jan 2010

pôjdem už aj ja za chvíľu, nehorázne ma už bolí chrbát...veronika, dobrúúú 🙂

alca85
30. jan 2010

mixujem, mixujem....

emanka
30. jan 2010

ozaj, alca, ty si teraz u vašich, že? a čo hovoril Maroš, aká bola lyžovačka? aj sa tam dostali?

blazka24
30. jan 2010

emanka ale ja bývam na klokočine a busom nechcem chodiť aby malý nedostal nejaký vírus a pešo je do mesta strašne ďaleko a s malinkým na pešo na dlhé túre nechodím

tortu som už dozdobila - upečená už bola dosť dávno 😀

veronika presne na tom kopci na samom vrchu a ešte za ním takže si vieš predstaviť ako by som behala s malým, do práce to mám 25 minút busom a to robím na druhom konci nitry - teda robila som 😎

môj muž lepšie varí mäso ako ja - na intráku bol vychýrený kuchár a ja umývačka riadov 😀

alca my sme mali mrvku+petržlen+zemiak+karfiol a až guče za ušami heheheh a ja som dojedala čo sa mi do misiek do chladáku nezmestilo xixixi