icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
3. jan 2010

jeej, ahojte baby, ale vás tu je, tých nových 🙂 Vitajte 🙂
naša Lea sa začala pretáčať na bruško a späť až v 7.mesiaci, tiež neznášala polohu na brušku...
dzio, keď nechce byť na brušku, tak si ju skús dávať na seba, ty si ľahni na chrbát a malú na seba na bruško, ona bude rada, že je tak blízko pri tebe a bude sa tešiť a aspoň chvíľku tak vydrží 😉

babullka, naša keď vidí, že sa blížim k nej s odsávačkou, tak hneď chytí hysáky, chúďa...a potom, keď mi ešte zbadá kvapky v ruke, konečná....inak my už máme 7 dní nádchu a teraz zaspala a strašne kašle, takže zajtra asi pôjdeme k dr, alebo ešte dnes na pohotovosť, no uvidíme ☹
inak, klobúk dolu, že 10kg!!! Asi máš čo robiť, keď ho držíš na rukách...

perla, aj naša stále bľaboce, od rána, ako otvorí oči až pokiaľ nezaspí, no a najradšej debatuje, keď papá obed 😀
a už asi 3 týždne vykrikuje ba ba, da da, ta ta, mam, ...bohovská je 😀 , no ale niekedy ma už z nej bolí hlava 😉

zatiaľ končím, prišla svokra, ale za chvíľu som tu 🙂

emanka
3. jan 2010

klara, ešte si chorá? ja som včera schytala nádchu, katastrofa, všetci sú chorí...tak nech všetci skoro vyzdraviete, aj vy Zuzka 😉

emanka
3. jan 2010

no jasné, zas aby som viedla monológy 😀

alca85
3. jan 2010

ja som zdravá (klop, klop, klop). Teplotami som si prešla pred Silvestrom, ale to som mala zápal prsníka.
A prajem skoré uzdravenie všetkým chorým.

alca85
3. jan 2010

dzio pripájam sa k emanke, dávaj si ju na seba, ale niečim sa vypodlož, aby si mala hlavu vyššie, lebo prídeš o krk.
Natálka od malička nemala rada, keď som sa jej dotýkala hlavičky, tak odsávanie soplíkov, čistenie ušiek, či krémovanie tváričky sa nezaobišlo bez hysterického plaču. Dnes je to už lepšie ale čistenie nošteka je stále nočná mora. Niečo som sa chcela opýtať, ale už neviem čo.... 😒

emanka
3. jan 2010

naša tiež neznášala čistenie ušiek, ale už to má rada, už drží jak hluchý dvere a gúľa pri tom očami 😀

alca85
3. jan 2010

my ju musíme pri tom trochu zabávať, lebo vždy sa otočí na tú stranu, kde jej chcem vyčistiť uško 🙂

klara_klara
autor
3. jan 2010

ahoj emanka...tak co umyvacka sa uz doplna 😉 😉 😉 moja hej vecer pustim 😉 😉 😉

emanka
3. jan 2010

ahoj klára, už som ju chcela pustiť, ale ešte počkám do večera, ešte sa niečo nazbiera...ešte si chorá?

babullka1
3. jan 2010

emanka...ani mi nehovor,kvapky maly nemoze ani vidiet,hned place,a ruku mi hned odsuva......a tie kila...no tazky je na rukach ako slak..neda sa dlho drzat......ale sila je to ze on moc nepapa on skor cajik stale..... 😵 mliko 3x denne....a niaky prikrm...takze podla mna neprejeda sa.

klara_klara
autor
3. jan 2010

emanka som, boli ma hrdlo a nejako vnutorne sa stale potim, ale teplotu nemam 😝 😝 😝 davam si hedelix sirup...dufam ze to odo mna maly nechyti, verim ze je to len z nachladnutia...on chudatko zatial len kycha no dufam ze bude zdravy

emanka
3. jan 2010

babullka, keď začne behať, tak to zhodí 😉
inak, zas ste prišli, keď ja už budem musieť odísť, ideme večerať kašičku 😉

klara_klara
autor
3. jan 2010

babuli to bude pohodak...cajiky, pohoda 😉 😉 😉

babullka1
3. jan 2010

klara...on dokaze vypit az 8-9 flasiek caju tych 260ml za den 😝 a ked mu ich nedam tak sa jeduje a place 😒 ...idem ho zachvilku kupkat 🙂 manzela mam v praci tak musim ho sama 😒

klara_klara
autor
3. jan 2010

mozno je smadny...nepytala si sa lekarky? tak drzim palce viem ze je to tazke bez pomoci 😝 😝 😝 ja to tiez niekedy musim a nerada kupem sama 😒 😒 😒

alca85
3. jan 2010

babulka a nie je to veľa toľko flašiek čaju? čo ti na to hovorí Dr.

babullka1
3. jan 2010

je to vela ale on pil vela caju uz od narodenia,dr mi povedala ze mu mam dat kolko si pyta.......

emanka
3. jan 2010

no moja začala až pred mesiacom piť čaj, predtým vôbec nechcela, max si párkrát cucla 🙂

alca85
3. jan 2010

ja dávam mojej čajík od 4 mesiacov, odkedy ju dokrmujem UM, lebo nevydrží mať odstupy medzi kŕmeniami 3 hodky, tak jej dávam od smädu ale to je tak max 150ml denne. A aké čajíky dávate?

emanka
3. jan 2010

ja som najskôr dávala fenyklový, sáčkový, ale už dávam hipp, granulovaný, taký harmančekový tuším je, neviem presne a nemôžem ísť do kuchyne, lebo malá sedí v stoličke na krmenie a keby ma zbadala, tak by chcela ísť za mnou 😀 takže, kým jej nechýbam, nech si tam debatuje sama 😀

dzio2
3. jan 2010

alca ja uz nekojim stratila som mlieko ked dcere bolo 5tyz sme na umelom ale uz prikrmujem papa vyvar pomixovany s mrkvou a zemiakom davam jej krupicu vyzivu piskoty , zemiaky s mliekom a hodne cajiku

alca85
3. jan 2010

ja dávam hipp fenyklový, ale dr. mi hovorila, že aby som tie granulované nekupovala, že to je samá umelina...tak neviem čo je lepšie...rozmýšlam, že jej začnem dávať len prevarenú vodu, ale neviem či mi to bude chcieť, keďže mi nechcela piť taký ten nálevový čajík neosladený...a ten harmančekový je od koľkých mesiacov? pozri keď budeš môcť 🙂

dzio2
3. jan 2010

babenky skusala som to aj tak ako pisete vy , davala som ju naseba ale stale to iste pucenie plac a hnev, babulka aj mna prekvapilo ze ti drobec vypije tolko cajiku, ja davam hipp feniklovy potom lesnu zmes , harmancekovy a potom ten na celkovu pohodu, tak sa vola divny nazov, ale napriklad som zistila, ze ked jej davam harmancekovy niekolko dni posebe tak ma stoho riedku stolicu a zase stoho na celkovu pohodu ma zelenu stolicu lebo obsahuje tu medovku tak to striedam ale najradsej ma feniklovy

dzio2
3. jan 2010

harmancekovy je od prveho tyzdna alca

emanka
3. jan 2010

ja čo jej dávam, volá sa Detský sen, nápoj v prášku...obsahuje harmanček, fenikel, aníz a je od uk.4.mesiaca...viem, že je to samá umelina, ale keď som jej dávala klasiku-sáčkový, tak ho nechcela, ráno som jej uvarila do fľašky a večer som ho buď vypila alebo vyliala 😝 tak som kúpila hipp a aspoň voľačo pije 😉

emanka
3. jan 2010

jaaj, aj medovku ešte obsahuje

alca85
3. jan 2010

dzio nečakaj hneď zázraky....skúšaj to len pochvíľkach a keď je pokojnejšia, napr. po kŕmení. a skús ju pritom nejako zabaviť (rob je opičky 🙂 ). a ďakujem za odpoveď

alca85
3. jan 2010

Ja mám tiež aj ten pre celkovú pohodu, ale keď som ho ochutnala, tak som sa skoro pototo, ale malej chutí (to asi preto, že je dosť sladký), ten jej dávam ale len raz za čas. Ale aj keď som ochutnala moje mlieko, tiež som sa skoro pototo 😀 , no čudujem sa ako to môže piť bléé 😕

emanka
3. jan 2010

babullka, pozerala som si fotky a Matúško je strašne zlatý...taký malý valibuk, ale nevyzerá na 10kg 🙂

emanka
3. jan 2010

no a ja som malú dávala na bruško až asi 2 hod po jedle, lebo sa vždy dogrcala...idem, malá už chce asi spať 🙂