icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
3. jan 2010

no to ja som nemohla, lebo kým som len kojila, tak za 2 hodky už išla zase papať 😵 .moja nikdy negrckala až teraz začala, keď ju dám po kojení odgrgnúť, ale po UM to nerobí. dúfam len, že jej nezačína vadiť moje mlieko.
Zachvíííľu ideme na našu obľúbenú činnosť - kúpanie. Ešte počkať, kým sa vyhreje izba.

alca85
3. jan 2010

my si na spánok ešte počkáááááme ...... 😢

emanka
3. jan 2010

no my už spíme, len dúfam, že neurobí to, čo včera...včera zaspala presne o ôsmej a za 20 min sa zobudila, že už som vyspinkaná a tak bola s nami v obývačke až do jedenástej 😝
alca, vy kedy chodíte spať?

zuzkaku
3. jan 2010

ahojte...teda ako sme sa tu pekne rozrástli 😉 to je super, aspoň si môžeme vymeniť rady a typy s viscerými maminkami...tak vás tu vítam 😉
emanka...konečne sme na seba natrafili v real. čase... aj moje deťúrence už spia...

alca85
3. jan 2010

no včera sme išli ale 23:30, inak chodíme okolo 22:30, ale asi ju idem uložiť lebo nejaká je mrzutá, teda s tým, že to ešte určite nočný spánok nebude 😉

emanka
3. jan 2010

no veru, konečne...Tomáško už je na tom lepšie? Už nemá horúčky?

zuzkaku
3. jan 2010

to bol deň ! hrozné...drobec je celý deň nervózny, uplakaný a tie slzavé červené očká... ☹

všimla som si, že viaceré mamičky tu píšete ako vám bábätka nechcú byť na brušku...pripájam sa...sme na tom prrrrrrresne rovnako - ruky zapažené, noštek zaborený do podložky a krik... 😀 pri takomto postupe sa asi ani nenaučí loziť...

alca85
3. jan 2010

ďakujem za privítanie (aspoň niekde)

zuzkaku
3. jan 2010

alca85 😀 ja sa tešíííím z nových virtuálnych priateľstiev...

emanka
3. jan 2010

alca a kedy potom vstávate? budí sa aj v noci?
zuzka, aj tá naša má, chúďatko moje, také červené očká a stááále plný nos, neviem, kde sa to berie stále 😝

zuzkaku
3. jan 2010

emanka...dnes už horúčku nemal, ale zato celý deň zvýšenú teplotu 37 - 37,5 nato som mu ale paralen nedávala... tvoja Laura je už natom lepšie? už ustupuje tá nádcha? Keď mi malý začal sopliť, hneď som si spomenula na teba a na to ako som ti písala o tej imunite 😀 no a už to máme aj my

zuzkaku
3. jan 2010

júúúj emanka a dávaš jej niečo na tú nádchu? ( určite niečo dávaš - ja len že čo) nám predpísal lek. sirup na kašeľ Trifed a do nosa Nasivin

alca85
3. jan 2010

Aj ja sa tešííím, lebo tam kde bývam, nikoho nepoznám a nemám s kým pokecať. Ešte keď som bola tehu som sem tam prispievala do augustoviek, ale keďže sme si internet poriadili až pri konci tehu sa tam už všetky poznali a moje príspevky zostali odignorované, teda aspoň väčšina. Tak som sem len tak chodila, sem tam prispela, ale keď mi nikto nikdy neodpovedal, tak som sa nasr..a a vymazala albumy, všetko a že sem už viac nepôjdem. Ale nedalo mi to a chodila som sem stále a hútala akú tému založím, ale nikdy som sa k tomu nemala...

zuzkaku
3. jan 2010

jéééj alca...tak tu si určite s niekým popíšeš a ak aj nie tak ja s tebou véééľmi rada 😉
a môžeš sem hodiť aj nejaké foto malej ja sa rada pozriem - iba ak chceš 🙂
Ty malú kojíš? A spí ti v noci dobre?

emanka
3. jan 2010

Zuzi, ja mám Leu 😀 a stále má nádchu, dávam jej nasivin, teda dnes už nie, lebo už ho berie od pondelka a môže sa iba 7 dní...ona má takú nádchu, že má stále sople, teraz už také hlienovité, nemá takú, že by mala zapchatý nos a nemohla by dýchať...a tiež jej zvlhčujem izbu a včera a aj dnes som dala do vane úplne horúcu vodu a do nej soľ a sedeli sme nad vaňou...ako v saune tam bolo...dnes poobede aj kašlala v spánku, ale potom už nie, tak to jej asi hlieny stekali a zabehli ☹
alca, ja som sem chodila celé tehotenstvo a nikdy som neprispela...čítala som iba témy o tehotenstve a potom o pôrode, takže, keď som niečo chcela vedieť, prečítala som si tému od začiatku a ku koncu som už všetko vedela, takže sa nebolo čo pýtať 😉 začala som prispievať teraz v septembri, keď som zisťovala niečo o kočíku, ktorý som chcela kúpiť...no a potom som sa rozbehla 😀 ale zas nie veľa, v rámci normy 😀

alca85
3. jan 2010

už sa chystám nahodiť, ale malá stále plače ☹ , ale už po ťažkom boji tuším zaspala 😉 . Kojím, ale aj dokrmujem UM. No do 3 mesiacov mi prespala celú noc, potom mesiac bola každé 2 hodky hore, ale odkedy ju dokrmujem, tak zase pekne spinká. Až na včerajšok, ale zrejme jej idú zúbky tak ma trochu horší. No cez deň mi začala spávať až od 4. mesiaca, dovtedy spala max. polhodinku cez deň. A vy ste na tom ako?
už spííí 😀

alca85
3. jan 2010

emanka my potom vstávame okolo 6, niekedy o 4, potom asi o 8 ale z postele vyliezame až okolo 9:30, lebo vždy ešte zaspí...

emanka
3. jan 2010

naša spí celú noc od 2. mesiaca...síce sa raz za čas zobudí jedenkrát za noc a to jej dám mliečko a spí...ale máva aj také obdobia, ako aj dnes v noci, že sa zobudí a 2 hod sa hrá a debatuje s hračkami...no mňa ide poraziť 😝

Zuzi, pozrela som si fotky, predtým si ich nemala, že? Pekné sú, to ty si fotila a upravovala? Malý má krásne veľké okále 😉 Závidím ti toho pomocníka, to musí byť super, keď ti ho môže niekto na chvíľku postrážiť...či už v kočíku, alebo keď leží na gauči...zááávidííím 😉

babullka1
3. jan 2010

no my nepijeme sladeny cajik,len obycajny decky a prevarenu vodicku...sem tam mu dam feniklovy takze to nevadi ze ho tolko vypije 😉 emanka fotky tam ma asi naposledy ako 4,5 mesacny...dam hadam zajtra aj niake nove 😀

emanka
3. jan 2010

inak, alca, ani ja tu nikoho nepoznám, presťahovali sme sa sem v júli ☹ predtým sme bývali v Trenčíne a ani tam som nepoznala veľa ľudí, ale aspoň niekoho...nepochádzam z Trenčína, tak preto...no a tu ma šľak tráfa 😠

alca85
3. jan 2010

to mi je ľúto, že máte deťúrence choručké....naša mala soplíky tiež dlhú dobu, dávala som Libenar a potom mi Dr. dala MAR. Len to odsávanie bolo strach pomyslieť.

zuzkaku
3. jan 2010

emanka...prepáč 😅 ja som sa trochu preklepla... no teda s tou vaňou to je super nápad...vyskúšam tiež ako tak pozerám, ty si už vyskúšala hádam všetko... 😒 potvora nádcha... pôjdeš k lekárovi?

alca ja tiež kojím a dokrmujem UM a začali sme už aj s prvými príkrmami 😉 ale naše noci sú nijaké...vstáva takmer každú hodinku- dve, kedy ako...no občas prespí aj 4 - 5 hodín vkuse, ale veľmi zriedkavo...neviem čím to je... ☹
teraz posledné 2 týždne sa mu rozšíril ekzém po celom telíčku a celý sa mi vysypal- asi ho to aj svrbí a je z toho dosť nervózny 😢 okrem choroby sa trápime aj s tým...
už sa teším na foto 😉
ozaj aj ja už mám nejaké nové fotky, tak keď ich spracujem hodím ich sem, potom nakuknite baby 🙂

veronikapp
3. jan 2010

ahojte baby 🙂 ja zase len tak na skok. Vsetkych pozdravujem, nove clenky tiez 🙂 a uz aj letim spat 😀 😀

emanka
3. jan 2010

zuzi, zajtra idem volať dr. a uvidím, čo mi povie, možno, že povie, aby sme nechodili, že keď má iba nádchu, neviem, uvidím, ale zdá sa mi to strašne dlho, zajtra už to bude osem dní!!!
ozaj, čo ti povedali na pohotovosti na tie vyrážky?

alca85
3. jan 2010

zuzkaku práve som dopozerala tvoje foto...máš nádherných chalanov...budeš si musieť dávať pozor na baby 😀 .

zuzkaku
3. jan 2010

akosi mi blbne net, pomaly mi načitáva... 😠
emanka, kde teraz bývate? A s tým postrázením malého máš pravdu...je to ozaj úžasná vec 🙂 Tomáš je veľmi citlivý a dobrý braček, to sa teším, bála som sa, že bude žiarliť, predsa bol do 6,5 rokov jedináčik...no on je úplný opak- bračeka si chráni a pestuje 🙂 🙂 🙂

emanka
3. jan 2010

ahoj Veronika 🙂

emanka
3. jan 2010

Zuzi, to je vidieť, že ho ľúbi 🙂
aj mne blbne net, tiež pomaly načítava, lezie mi na nervy 😠

emanka
3. jan 2010

Teraz bývame v Trenčianskej Teplej, 6km od Trenčína...taká hnusná dedina to je, nič tu nie je a ani sa nikde nedá chodiť 😠

zuzkaku
3. jan 2010

ďakujem baby za chvály 😵 teším...
viete čo, ?... ako tak teraz tu sedím normálne rozmýšľam, že je škoda, že si nemôžeme pokecať "live" - pozerám, že ste takmer všetci zo západu...ďaleko odo mňa ☹

veronikáááá, počkaj, chcem sa ťa niečo opýtať....si ešte tu?