Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
Zuzi, choďte až v utorok, aj cesty budú už lepšejšie 😉
Inak, alca, to je fakt, to krmenie, to ti nezávidí a to ako prosím ťa, praktizuješ? Ona sedí a ty pri nej v plnej pohotovosti do pol pása vyzlečená? 😀
alci, už nie tak ako predtým...niekedy som cítila ako sa mi nalievali prsníky, musela som nosiť aj tie tampóny, lebo mi z nich tieklo, ale teraz už vôbec...pomaly sa to tratí... 😒
emanka 😀 😀 😀 , že do pol pása nahá... 😀
😀 😀 😀 nééé....
to bolo tak, že bola v pololehu pri mojom odokrytom cecku a keď som jej dala lyžičku, tak hneď za tým cecok....to vieš miesto cumla....aspoň to hneď zapila... 😀
😀 😀 😀 ...a čo na to Maroš? nedráždila si?... 😀
už si zvykol.....teraz sú preňho moje prsia tabu... 😝
a keď dojedla, tak si ju ešte dokojila? alebo jej stačilo?
jasné, ešte som nakojila, lebo veľa toho nezjedla...
😀 😀 chudák Maroš
😝 baby, hladný len o chlebe sníva... 😀 😀 😀 nechýba nám niečo??
zas mi to pomaly naťahuje, aj vám?? 😠
ja som mojej kočke dala teraz banánový príkrm a mliečko bude mať v noci - to moje, ale s tým mliekom, mne sa to stáva bežne, že mi vyteká, stále musím nosiť tampóny
zuzi, ako to myslíš? žeby nám chýbal sex???
baby, prosím, zahlasujte,
http://www.povedztosmilkou.sk/index.php?hash=e8...
veľmi pekne ďakujem
zuzana...aký to bol ten príkrm? Bola to kaša? Môjmu prestávajú tie kaše chutiť... 😒 robím mu ich na riedko do fľaše, ale veľmi to už nechce...
emanka...žeby?? 😝
alci...kde si?? Uspávaš?
zuzanakarolinka, išla som hlasovať, dlho som čakala, než sa to nahrá a nakoniec tam bola iba modrofialová obrazovka a prázdna, tak skúsim neskôr....
Zuzi, aj mne to pomaly načítava, ale ešte sa to dá...
tiež sa práve snažím dostať na tú fialovú obr...ale veeee+mi pomaly mi to naťahuje... 😝
Zuzi, tak mne teda nechýba...nemyslím, že ho mám dosť, ale nejak na to nemám ani pomyslenie 😝
emanka....ja taktiež...muž sa už zlostí, že čo to! Ale to bude asi tými zmenenými hormónmi a aj únavou z bábätka... 😅
to isté aj Maťo 😀
zuzana...tak už som ti poslala hlas... čo to je? Nejaká súťaž? O čo tam ide? Nechcelo sa mi to tam rozklikávať...
Ozaj, teraz keď prišiel Maťo domov od svokry, tak doniesol Leuše hračky, čo tam mali na povale...a tam kýblik, hrabličky, lopatka, sitko, no proste hračky do piesku 😀 😀 ako keby sa s tým mohla teraz hrať 😝
už skôr som sa vás chcela opýtať ako dávate deti spať? Viažete ich do zavinovačky, alebo len tak voľne v postieľke, prikrývate ich niečím?....
U nás je to vždy striedavé...niekedy chce byť v zavinovačke-dokonca ruky pri tele ( len hlavička mu trčí 😀 ), inokedy len tak voľne...
Minule v noci sa zobudil na to, že putoval po postieľke a zaboril sa chudák s hlavičkou medzi paličky... 😒
emanka... 😀 😀 nuž ale ceń si to, od tvojej svokry je to pokrok... 😀
včera tu tuším admini jednu babu stopli s takouto žiadosťou.
Už som tu, musela som pustiť Maroša a áno zuzka aj som uspávala malú...
emanka nápodobne
alci a už spinká??
Ja som už 3 krát utekala do spálne, lebo malý poplakával zo spánku...a ja že sa budí!...preháňa ma drobec jeden 😀
Šimonko ešte spinkáva v zavinovačke???
Naša Lea je v pyžame a prikrytá paplónikom a tiež sa tam vrtí a v poslednej dobe ma zobudí v noci, alebo aj ráno, lebo je na brušku a nohy jej trčia z postieľky...no a niekedy jej dávam ešte aj deku a tú poriadne "zapravím" poza madrac a tyčky od postieľky, aby sa nemohla odkopať, lebo potom iba vymýšľa...
Zuzi, až taký pokrok to nie je, teda nie v pravom zmysle slova, pretože ona kupuje malej veci, aj na oblečenie, aj hračky, vždy sa ma pýta, že či niečo nepotrebuje...v tomto nie je zlá, len keby viac za ňou chodila...
No a ešte sa pýtala teraz Maťa, že prečo ju nedávame do pavúka, aby jej zosilneli nohy(krava) a Maťo jej hovorí, že veĎ zavolaj Lucii a povedz jej a ona, že nebudem jej volať, aj tak si urobí, čo chce....no a čo si myslí, že ju budem počúvať, no nie???

a cez deň sa ti už netvorí mliečko?