icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
31. jan 2010

idem dať malú do pyžamka a spinkať...

alca85
31. jan 2010

spinká tu pri mne v kočíku...aj tak sa ešte zobudí a potom pôjdeme spať do postele...
Zuzka, vážne v zavinovačke? Sranda....niekde tu o tom bola tuším aj téma...moja spinká v spacom vaku, aspoň mám istotu, že sa neodkope.

zuzkaku
31. jan 2010

emanka...tie naše svokry rozmýšľajú tak ako za starej éry...oni nechápu, alebo nevedia, že to čo bolo kedysi ok, je teraz nemysliteľné...No ale aspoň, že v tomto je trošku ohľaduplnejšia, čo sa týka darčekov a tak...ja by som asi viac brala tvoju svokru...nechceš vymeniť?? Ja zas nemám rada, keď mi tu tá moja svokra niekoľko-krát do týždňa zavíta a potom nevie kedy odísť...a ja mám z toho nervy nadranc....

Ja som v pavúkovi mala Tomáša, on bol také nervóznejšie bábo, bola som rada vtedy, že sa mi aspoň na chvíľu zabaví...no teraz som už aj ja múdrejšia a sčítanejšia a pavúka doma nechcem ani vidieť...

alca85
31. jan 2010

ja si asi zaobstarám pavúka, ale až keď bude vedieť chodiť..

alca85
31. jan 2010

baby kedy by mala byť fontanela úplne zrastená?

zuzkaku
31. jan 2010

baby, to je až tak hrozné, ta zavinovačka?? 😝 😝
aj ja som rozmýšľala nad spacím vakom, ale ešte som nekúpila zatiaľ....povedz alci si spokojná s ním? Nieje jej zima? Môže s aj poobracať na bok ak chce?

zuzkaku
31. jan 2010

myslím, že do roka...nie som istá...

voskovka
31. jan 2010

ahojte...kto ste kto na fb?ani neviem podla fotiek,ale všetkych pridavam do priatelov... 😀

zuzkaku
31. jan 2010

voski... 😀 😀 😀 ja som Zuzana Ku.... 😉

dzio2
31. jan 2010

no cauko baby ako citam tak mate dobru temu: svokra,ja by som neaku brala moja svokra bola super bohuzuzial zomrela na rak hrubeho creva v maji bude tomu 5r, alca a potom ti bude naco pavuk ked bude vediet chodkat,podla mna uz pre natalku to bude dost nepohodlne , a moze si aj ublizit tym ze sa bude snazit natom rych chodkat, len tak ma to napadlo , ale urcite je to tvoje rozhodnutie 🙂

alca85
31. jan 2010

ja som s ním úplne spokojná. Môže v tom v pohode dvíhať nohy, aj sa obracia na bruško, všetko tak ako by ho ani nemala, stým rozdielom, že je stále zakrytá a vždy keď ju odtiaľ vybalím je úplne teplučká.
Takže ja odporúčam 🙂
Keď si také veľké bábo predstavím v zavinovačke, tak sa musím smiať......odfoť ho....to musí byť podarené ako mu z toho trčia nohy.... 😅

klara_klara
autor
31. jan 2010

ahojte konecne som tu 😉 co je nove na koniku 😉 my sme mali problem s netom a na vikend sme ani neboli doma tak som pri vas znovu az dnes. ako sa mate 😉

alca85
31. jan 2010

dzio no ja som to myslela v tom zmysle, že ak budem variť alebo upratovať a nebude chcieť byť v ohrádke, tak by som ju dala do pavúka, aby náhodou niekde nespadla...ale takto som nad tým nerozmýšľala.

alca85
31. jan 2010

Kláááááááááááááááááááááááááááááááára vitaj

alca85
31. jan 2010

si nám narobila starostí...

zuzkaku
31. jan 2010

alci...a to si ho ešte predstav s modrou pusinou od gencianky, umastenou až pod oči... 😀 , nehovorím o modrých prštekoch(čo si ich stále pchá do úst...), nohy dvihnuté, a ruky mu len tak trčia...hotová larvička... 😀
no ale niekedy som rada, že tam je... 😉

alca85
31. jan 2010

zuzka odfóóóóť...

zuzkaku
31. jan 2010

klara...no konečne...my sme už hútali čo s tebou... 🙂 Ani by si neverila aké scenáre sme povymýšľali...veď prečítaj, pár strán dozadu.... 😀

klara_klara
autor
31. jan 2010

alca preco starosti? ani vas tu nestiham precitat tak sa radsej popytam 😉

alca85
31. jan 2010

no ako píše zuzka rôzne scenáre....
Natálka je už vyspinkaná.... 😒

dzio2
31. jan 2010

tak to si moja kup ohradku urcite to bude pohodlnejsie das si ju do kuchyne a budes nanu vidiet , tak by si kazdu chvilu ju tahala odniekial vies , lebo ked uz bude vediet chodkat tak sa aj silnejsie odrazi a moze niekde naburat ale uz nebude vediet ubrzdit klara klara mas vela vymeskanich hodin budes pisat komisionalne skusky 😀

klara_klara
autor
31. jan 2010

zuzi preboha co ste povymyslali 😀 my mame nove to ze papame uz aj karfiol a brokolicu a chuti nam....spapame aj celu misku 😉 a cervene licka sa nam stratili...pouzivame uz aj specialny kremik 😉

zuzkaku
31. jan 2010

dzio...ahoj 😉 ty niesi na FB? Klara a ty? my sa tu už pridávame navzájom medzi priateľov... 😀

alci..ok, odfotím... 😀

alca85
31. jan 2010

Klara a emanka už aj vymyslela novú tému.....dievčatá od Kláry...alebo tak nejak

alca85
31. jan 2010

no už sa neviem dočkať zuzka... 😀

klara_klara
autor
31. jan 2010

dzio no neviem technika zlyhala takze by som to mala mat ospravedlnene 😉 ale priznam sa ze som bola riadne nervozna, bo s vami je fajn...bez toho je to o drzku 😠 😠 😠 😠 😠 😠

zuzkaku
31. jan 2010

klara...no mysleli sme si: 1. že máš pokazený net
2. že si nebodaj s malým v nemocnici (božechráň)
....nato prišla emanka...no a my sme jej pritakali 😀 😀 😀

no a čo povieš na názov novej témy?

alca85
31. jan 2010

no a ja som písala, že už sa mi dokonca o tebe aj snívalo......

klara_klara
autor
31. jan 2010

aky nazov novej temy? inac to sa na emanku podoba ...ona je riadny vymyselnik 😉

dzio2
31. jan 2010

klara jedna kava to hadam urovna 😀 zuzka som teda manzel je