Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
spinká tu pri mne v kočíku...aj tak sa ešte zobudí a potom pôjdeme spať do postele...
Zuzka, vážne v zavinovačke? Sranda....niekde tu o tom bola tuším aj téma...moja spinká v spacom vaku, aspoň mám istotu, že sa neodkope.
emanka...tie naše svokry rozmýšľajú tak ako za starej éry...oni nechápu, alebo nevedia, že to čo bolo kedysi ok, je teraz nemysliteľné...No ale aspoň, že v tomto je trošku ohľaduplnejšia, čo sa týka darčekov a tak...ja by som asi viac brala tvoju svokru...nechceš vymeniť?? Ja zas nemám rada, keď mi tu tá moja svokra niekoľko-krát do týždňa zavíta a potom nevie kedy odísť...a ja mám z toho nervy nadranc....
Ja som v pavúkovi mala Tomáša, on bol také nervóznejšie bábo, bola som rada vtedy, že sa mi aspoň na chvíľu zabaví...no teraz som už aj ja múdrejšia a sčítanejšia a pavúka doma nechcem ani vidieť...
ja si asi zaobstarám pavúka, ale až keď bude vedieť chodiť..
baby kedy by mala byť fontanela úplne zrastená?
baby, to je až tak hrozné, ta zavinovačka?? 😝 😝
aj ja som rozmýšľala nad spacím vakom, ale ešte som nekúpila zatiaľ....povedz alci si spokojná s ním? Nieje jej zima? Môže s aj poobracať na bok ak chce?
myslím, že do roka...nie som istá...
ahojte...kto ste kto na fb?ani neviem podla fotiek,ale všetkych pridavam do priatelov... 😀
voski... 😀 😀 😀 ja som Zuzana Ku.... 😉
no cauko baby ako citam tak mate dobru temu: svokra,ja by som neaku brala moja svokra bola super bohuzuzial zomrela na rak hrubeho creva v maji bude tomu 5r, alca a potom ti bude naco pavuk ked bude vediet chodkat,podla mna uz pre natalku to bude dost nepohodlne , a moze si aj ublizit tym ze sa bude snazit natom rych chodkat, len tak ma to napadlo , ale urcite je to tvoje rozhodnutie 🙂
ja som s ním úplne spokojná. Môže v tom v pohode dvíhať nohy, aj sa obracia na bruško, všetko tak ako by ho ani nemala, stým rozdielom, že je stále zakrytá a vždy keď ju odtiaľ vybalím je úplne teplučká.
Takže ja odporúčam 🙂
Keď si také veľké bábo predstavím v zavinovačke, tak sa musím smiať......odfoť ho....to musí byť podarené ako mu z toho trčia nohy.... 😅
ahojte konecne som tu 😉 co je nove na koniku 😉 my sme mali problem s netom a na vikend sme ani neboli doma tak som pri vas znovu az dnes. ako sa mate 😉
dzio no ja som to myslela v tom zmysle, že ak budem variť alebo upratovať a nebude chcieť byť v ohrádke, tak by som ju dala do pavúka, aby náhodou niekde nespadla...ale takto som nad tým nerozmýšľala.
Kláááááááááááááááááááááááááááááááára vitaj
si nám narobila starostí...
alci...a to si ho ešte predstav s modrou pusinou od gencianky, umastenou až pod oči... 😀 , nehovorím o modrých prštekoch(čo si ich stále pchá do úst...), nohy dvihnuté, a ruky mu len tak trčia...hotová larvička... 😀
no ale niekedy som rada, že tam je... 😉
zuzka odfóóóóť...
klara...no konečne...my sme už hútali čo s tebou... 🙂 Ani by si neverila aké scenáre sme povymýšľali...veď prečítaj, pár strán dozadu.... 😀
alca preco starosti? ani vas tu nestiham precitat tak sa radsej popytam 😉
no ako píše zuzka rôzne scenáre....
Natálka je už vyspinkaná.... 😒
tak to si moja kup ohradku urcite to bude pohodlnejsie das si ju do kuchyne a budes nanu vidiet , tak by si kazdu chvilu ju tahala odniekial vies , lebo ked uz bude vediet chodkat tak sa aj silnejsie odrazi a moze niekde naburat ale uz nebude vediet ubrzdit klara klara mas vela vymeskanich hodin budes pisat komisionalne skusky 😀
zuzi preboha co ste povymyslali 😀 my mame nove to ze papame uz aj karfiol a brokolicu a chuti nam....spapame aj celu misku 😉 a cervene licka sa nam stratili...pouzivame uz aj specialny kremik 😉
dzio...ahoj 😉 ty niesi na FB? Klara a ty? my sa tu už pridávame navzájom medzi priateľov... 😀
alci..ok, odfotím... 😀
Klara a emanka už aj vymyslela novú tému.....dievčatá od Kláry...alebo tak nejak
no už sa neviem dočkať zuzka... 😀
dzio no neviem technika zlyhala takze by som to mala mat ospravedlnene 😉 ale priznam sa ze som bola riadne nervozna, bo s vami je fajn...bez toho je to o drzku 😠 😠 😠 😠 😠 😠
klara...no mysleli sme si: 1. že máš pokazený net
2. že si nebodaj s malým v nemocnici (božechráň)
....nato prišla emanka...no a my sme jej pritakali 😀 😀 😀
no a čo povieš na názov novej témy?
no a ja som písala, že už sa mi dokonca o tebe aj snívalo......
aky nazov novej temy? inac to sa na emanku podoba ...ona je riadny vymyselnik 😉
klara jedna kava to hadam urovna 😀 zuzka som teda manzel je

idem dať malú do pyžamka a spinkať...