Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
alca to myslis o mne? tak to som uz riadna celebrita 😀 😀 😀
juj baby ved myslite pozitivne...naco vymyslat zle veci...ale bolo mi bez vas fakt smutno 😉 🙂 🙂
veru...emanka toho navymýšľa... 😀 😀 😀 ale nie...ona má dobrú hlavu, hned poprichádza na všelijaké muchy 😉
klara a blahoželám k pokrokom malého....ako mu to chutí? Máš aj nejaké špeciálne recepty? Ak áno sem s nimi...mne niekedy dochádza fantázia. Dnes mal môj drobec na obed polievku a ryžu s kuracím mäskom....ale z tej ryži zjedol asi len 3 lyžičky, keďže tá polievočka ho zasýtila.... 😉
klara tomu sa nevravi smutok ale zavislost na nete to vravi moja 12r dcera babenky mioja lili ma dnes presne 6mes 😉
jej to je super nazov temy... 😉 😉 😉 chcem taku temu juchuuuuu....budem celebrita na koniku 😀 😀 😀 😀
zuzi na FB nie som...
a inak ako sa maju vase deticky?
dzio gratujeme k 6. mas pravdu je to asi trochu aj zavislost ale zasa aj pomoc lebo clovek potrebuje pokecat s dospelymi ...nuz s malinkym sa mi zatial velmi neda
zuzi zatial nemam ziadne speci recepty ale ked budem mat urcite napisem 😉
dzio...blahoželám k výmesačníku, tak už aj vy máte prvý polrok úspešne za sebou....ozaj dzio...to ty už snažilkuješ??
a ty niesi na FB, iba manžel?
klara... 😉
joj aky preklep , no co smola , chyby si tiez nevsimajte , musim byt opatrna , myslim ze tu mame ucitelku ze? 😀
zuzka co znamena:snazilkujes?dakujeme za blahozelania, no iba manzel ja neako FBnemusim 😝
dzio...aký preklep? ja som si nič nevšimla...a učiteliek je tu viac... 😕
pane boze no tak date potom doucko
dzio...myslela som si, že ste sa tu raz bavili o tom ako kto chce ďalšie dieťa...nespomínala si ty, že hned tretie? Ak nie, potom pardóoon... 😅
to veronika, ale už si to rozmyslela
hej ja, aha, ako ze sa snazime o dalsie uz chapem 😅 ale uz som odtoho upustila uz sa nesnazime
😀 😀 😀 😀 ...že upustila....váš s.x život je tiež na bode mrazu?? 😀
dzio ozaj gratulujem k výmesačníku....
a oprava....aj veronika
alci...a vy? Kedy druhé?
no ja neveríííííííííííííííííííííííííííííííím, Klára prišla 🙂 No vitaj, zatúlanec...
zuzi, keĎ som odišla dať malú do postieľky, tak Maťo si prečítal, čo som písala o svokre a teraz je urazený 😲
keď sa podarí
🙂
preto také veci už radšej nepíšem
ahoj emanka hej uz som zasa tu v plnej zbroji 😎 😎 😎 😎
joooj do kelu... ☹ tak niečo vymyslí...povedz, že to ja som ťa nahovorila... 😀
zuzka to nie ale na 70%ide na misiu do bosny na 9mes tak to by som nezvladla sama navsetko a este aj tehotna ale nas sex je na bode mrazu lebo som na nervy koli tej bosne 😀
dzio tvoj muz je vojak? tak to ta obdivujem to by som nezvladala 😉
emanka no tak to je na dlhe udobrovanie ☹ spichni na nas
dzio to ti nezávidím.....ja by som niečo také asi nezniesla...asi by som sa zbláznila od strachu, lebo mojej fantázii sa medze nekladú....
dzio...no teda...to je blbé... 😒
emanka sa asi udobruje... 😕
niekedy to je dost tazke hlavne ked chodia na vycviky a tak , alca ja tiez tak moja fantazia je na vsetke svet strany, alebo ked chodil na tyzdnovky a ja doprace, hlavne v zime to bolo o drzku

a to ani nechci vedieť aké scenáre som mala ja.....no hrôza...radšej som to sem ani nepísala.....