icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
31. jan 2010

a to ani nechci vedieť aké scenáre som mala ja.....no hrôza...radšej som to sem ani nepísala.....

klara_klara
autor
31. jan 2010

alca to myslis o mne? tak to som uz riadna celebrita 😀 😀 😀

klara_klara
autor
31. jan 2010

juj baby ved myslite pozitivne...naco vymyslat zle veci...ale bolo mi bez vas fakt smutno 😉 🙂 🙂

zuzkaku
31. jan 2010

veru...emanka toho navymýšľa... 😀 😀 😀 ale nie...ona má dobrú hlavu, hned poprichádza na všelijaké muchy 😉
klara a blahoželám k pokrokom malého....ako mu to chutí? Máš aj nejaké špeciálne recepty? Ak áno sem s nimi...mne niekedy dochádza fantázia. Dnes mal môj drobec na obed polievku a ryžu s kuracím mäskom....ale z tej ryži zjedol asi len 3 lyžičky, keďže tá polievočka ho zasýtila.... 😉

dzio2
31. jan 2010

klara tomu sa nevravi smutok ale zavislost na nete to vravi moja 12r dcera babenky mioja lili ma dnes presne 6mes 😉

klara_klara
autor
31. jan 2010

jej to je super nazov temy... 😉 😉 😉 chcem taku temu juchuuuuu....budem celebrita na koniku 😀 😀 😀 😀
zuzi na FB nie som...
a inak ako sa maju vase deticky?

klara_klara
autor
31. jan 2010

dzio gratujeme k 6. mas pravdu je to asi trochu aj zavislost ale zasa aj pomoc lebo clovek potrebuje pokecat s dospelymi ...nuz s malinkym sa mi zatial velmi neda
zuzi zatial nemam ziadne speci recepty ale ked budem mat urcite napisem 😉

zuzkaku
31. jan 2010

dzio...blahoželám k výmesačníku, tak už aj vy máte prvý polrok úspešne za sebou....ozaj dzio...to ty už snažilkuješ??
a ty niesi na FB, iba manžel?
klara... 😉

dzio2
31. jan 2010

joj aky preklep , no co smola , chyby si tiez nevsimajte , musim byt opatrna , myslim ze tu mame ucitelku ze? 😀

dzio2
31. jan 2010

zuzka co znamena:snazilkujes?dakujeme za blahozelania, no iba manzel ja neako FBnemusim 😝

zuzkaku
31. jan 2010

dzio...aký preklep? ja som si nič nevšimla...a učiteliek je tu viac... 😕

dzio2
31. jan 2010

pane boze no tak date potom doucko

zuzkaku
31. jan 2010

dzio...myslela som si, že ste sa tu raz bavili o tom ako kto chce ďalšie dieťa...nespomínala si ty, že hned tretie? Ak nie, potom pardóoon... 😅

alca85
31. jan 2010

to veronika, ale už si to rozmyslela

dzio2
31. jan 2010

hej ja, aha, ako ze sa snazime o dalsie uz chapem 😅 ale uz som odtoho upustila uz sa nesnazime

zuzkaku
31. jan 2010

😀 😀 😀 😀 ...že upustila....váš s.x život je tiež na bode mrazu?? 😀

alca85
31. jan 2010

dzio ozaj gratulujem k výmesačníku....
a oprava....aj veronika

zuzkaku
31. jan 2010

alci...a vy? Kedy druhé?

emanka
31. jan 2010

no ja neveríííííííííííííííííííííííííííííííím, Klára prišla 🙂 No vitaj, zatúlanec...
zuzi, keĎ som odišla dať malú do postieľky, tak Maťo si prečítal, čo som písala o svokre a teraz je urazený 😲

alca85
31. jan 2010

keď sa podarí
🙂

alca85
31. jan 2010

preto také veci už radšej nepíšem

klara_klara
autor
31. jan 2010

ahoj emanka hej uz som zasa tu v plnej zbroji 😎 😎 😎 😎

zuzkaku
31. jan 2010

joooj do kelu... ☹ tak niečo vymyslí...povedz, že to ja som ťa nahovorila... 😀

dzio2
31. jan 2010

zuzka to nie ale na 70%ide na misiu do bosny na 9mes tak to by som nezvladla sama navsetko a este aj tehotna ale nas sex je na bode mrazu lebo som na nervy koli tej bosne 😀

klara_klara
autor
31. jan 2010

dzio tvoj muz je vojak? tak to ta obdivujem to by som nezvladala 😉

dzio2
31. jan 2010

emanka no tak to je na dlhe udobrovanie ☹ spichni na nas

alca85
31. jan 2010

dzio to ti nezávidím.....ja by som niečo také asi nezniesla...asi by som sa zbláznila od strachu, lebo mojej fantázii sa medze nekladú....

zuzkaku
31. jan 2010

dzio...no teda...to je blbé... 😒

zuzkaku
31. jan 2010

emanka sa asi udobruje... 😕

dzio2
31. jan 2010

niekedy to je dost tazke hlavne ked chodia na vycviky a tak , alca ja tiez tak moja fantazia je na vsetke svet strany, alebo ked chodil na tyzdnovky a ja doprace, hlavne v zime to bolo o drzku