Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
no to som tu už aj ja chcela poznamenať, že ako je to teraz na večer spomalené...
ale už sa to tuším umúdrilo.... 🙂
alca...no to teda neviem...neviem, či sa dá ekzém takto dotykom prenášať... veronika, ktorá sem občas zavíta má ohľadom toho lepšie info...aj preto som ju teraz chcela ešte stihnúť... 🙂
emanka, ešte si sa pýtala, či si fotky upravujem sama...hej niektoré som sama upravovala a niektoré som robila cez fotomontáž na nete 😉
dokelu Šimon sa budí 😠
nooo už to ide rýchlejšie 🙂
práve sa mi vrátil manžel z práce...trošku kecáme...medzitým píšem sem a odbieham k malému... 😝 to len my ženy dokážeme, že?
alca, podľa toho, aký máš ekzém...ja sa v tom nevyznám, radšej sa spýtaj dr.
malá si teraz 7x po sebe kýchla a potom kašlala, takže ráno ideme k dr....už aj my nádchujeme ☹
zuzka, napíš Veronike ip, ona tu možno je niekde a zbadá to...
aj ja som už nad tým rozmýšľala, že by sme sa mohli stretnúť, ale sme fakt ďaleko...no a ty Zuzi ani nehovorím, šalená Východňárka 😀
ste ešte tu??
veru,veru, iba my ženy vieme robiť aj 3 veci naraz 😀
no veď...východnarka... 😀 😀 😀 dík za typ, napíšem jej...no vidíš zas mi nedošlo, že sa to dá aj tak 🙂 na tej materskej mi akosi pomaly dochádza... 😀 😀 😀
ke´d ja ani nemám čas jej napísať, stále si na niečo spomeniem a píšem tu... 😉
chcem sa opýtať, či kupujete niekto aj veci z Nextu z UK...ja som už zopárkrát niečo objednala cez niekoho...no chcem vedieť, či nemáte niekto nejaké lepšie zdroje 😉
no ja si už niekedy pripadám ako dement...niekedy vonku medzi ľuďmi, v obchode, keď chcem povedať súvislú vetu a ešte aj zrozumiteľnú, tak kokcem a nemôžem si spomenúť na nejaký banálny výraz...doma samé ťuťuli-muťuli, šušlem a neviem, čo ešte...dokonca aj so psami sa už rozprávam ako s dementmi, ako keby boli bábätká 😲 😀
emanka a k dr. radšej choď, alebo lepšie, brnkni jej, aby si s malou nečakala medzi chorými deťmi 😨 možno to chce nejké lepšie kvapky do nošteka a niečo dobré na kašeľ...
zuzi, ja to tak tiež robím, aj cez mimibazar...a veľa vecí mám od sestry, tá neviem, kde to kupovala 😉
emanka...tak to si môžeme ruky podať, som taká istá 😀
hej aj ja cez mimibazá...je tam jedna taká milá osoba od ktorej som objednávala, ale viem, že sa dá aj niekde inde a možno aj lacnejšie, len nemám kontakt na takých ľudí...no ja len či náhodou 😵
kde nám zmizla alca? Si ešte tu?
asi pôjdem rovno k nej, k dr....nech ju popočúva, pre istotu...v lete malá iba trochu kašlala, fakt občas, možno 5x za deň, volali sme dr. a povedala, nech ideme na pohotovosť, že môže mať aj zápal pľúc, že nemáme čakať do pondelka(bola sobota)...tak sme šli, bola tam taká mladá krava a že nič nemá, v pondelok sme išli k našej a mala zápal priedušiek...takže antibiotiká brala...ale to chytila odo mňa, ja som bola vtedy tiež chorá ☹
takže nechcem nič riskovať a pôjdem k nej...
ešte som si spomenula, že kámoška zo Španielska mi posiela veci z nextu 😉
alca niekam zdrhla 😲
no baby nestiham citat... 😀 😀 😀 a uz je nas tu fakt celkom dobry pocet...bude vala rad a infosiek 😉 😉 😉
ten môj muž stále odo mňa čosi chce....joj ale bol kľud keď bol v robotke... 😲
emanka...už papkáme mrkvu aj zemiaky 😕 celkom mu to chutí...a na tie vyrážky nám dr. predpísal fenistil kvapky a do kúpeľa nejaký olejček, no a ja mu na to ešte natieram Holtov krém- smrdí to jak box na topánky, ale zdá sa mi, že začína zaberať
maly spi, pridavam sa 😉
inak ako kupete deti v tej istej miestnosti kde spia? pri akej teplote vzduchu a vody? ja 25 vzduch, 37 voda...potom mi ale chladne spalna kde kupeme aj spime na 22 stupnov. ako je to spravne? dufam ze takto.
klara...aj ja s teším -inak dobrú tému si založila... 😉
no klára vitaj 😉 inak, zas sa chystám preč, musím sa ísť osprchovať, ten môj ma už naháňa, lebo potom sa ide on kúpať a to je aj na 2 hodiny!!!
holtov krém poznám, chvíľu som ho dávala malej na tváričku, keď bola ešte bábätko...box na topánky oproti tomu krásne vonia 😀
a má to atopický ekzém?
dakujem ale bez vas by to bol len moj monolog...ktory sa tu sice obcas vyskytuje 😀 😀 😀
je ale fajn ze sa mame kde stretnut a mame podobne povinnosti...a vlastne aj kavu si spolu mozeme dat.... 😀 😀 😀 😀 len to musi byt v rovnakom case 😀 😀 😀 a to neviem ci nam niekedy nase deticky umoznia 😀 😀 😀
ja to tiež takto robím...presne rovnako- kúpem ho ale v obývačke pri kozube- tam máme teplúúúúčko, v 37 vode... a spálňu som posledné dni nechala vychladnúť na nejakých 20 stupňov...zistila som, že mi potom lepšie spí... 😉
klára, my kúpeme v kúpeľni, už asi mesiac v normálnej vani, neviem, koľko tam je stupňov, ale máme tam ohrievač, tak vždy ho zapneme...medzitým je zapnutý druhý ohrievač v spálni a tam ju prenesieme z kúpeľne...spať sa má pri 18-stupňovej teplote, ale vtedy bola malá úplne studená, spáva tak, že má ručičky hore-štýl vzdávam sa 😀 - takže aj keď bola zakrytá dekou, tak to nepomohlo, teraz tam máme cca 21 stupňov... 😉
no veru...len ja sa tu dostanem asi až večer, na virtuálnu kávičku 😉
hej aj moj lepsie spi v chladnejsom...akurat teraz kycha ale to bude s tych navstev alebo kazdy mal doma inak teplo a ked sa spoti a potom zachladne je to hruza 😠 😠 😠
zuzi, gratulujem k mrkve a k zemiaku, to je super, že mu chutí 😀
no tu kávu neviem neviem, či budeme niekedy spolu piť...
baby, nestíham aj čítať aj písať...tu to je nezvyk, doteraz som tu mohla romány písať a teraz píšem jak žeravá 😀

no to s tým ekzémom je to blbé....ja neviem z čoho to je, ale aj mne sa teraz vhodil ekzém na jednom oku na hornom viečku a na druhom pod okom a to som ho už pár rokov nemala...idem sa niekedy doškrabať. Myslíte že to môže dostať aj malá, keď sa toho chytím a potom chytím malú? niekedy sa pozabudnem