icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
3. jan 2010

no to s tým ekzémom je to blbé....ja neviem z čoho to je, ale aj mne sa teraz vhodil ekzém na jednom oku na hornom viečku a na druhom pod okom a to som ho už pár rokov nemala...idem sa niekedy doškrabať. Myslíte že to môže dostať aj malá, keď sa toho chytím a potom chytím malú? niekedy sa pozabudnem

alca85
3. jan 2010

no to som tu už aj ja chcela poznamenať, že ako je to teraz na večer spomalené...

alca85
3. jan 2010

ale už sa to tuším umúdrilo.... 🙂

zuzkaku
3. jan 2010

alca...no to teda neviem...neviem, či sa dá ekzém takto dotykom prenášať... veronika, ktorá sem občas zavíta má ohľadom toho lepšie info...aj preto som ju teraz chcela ešte stihnúť... 🙂
emanka, ešte si sa pýtala, či si fotky upravujem sama...hej niektoré som sama upravovala a niektoré som robila cez fotomontáž na nete 😉
dokelu Šimon sa budí 😠

zuzkaku
3. jan 2010

nooo už to ide rýchlejšie 🙂

zuzkaku
3. jan 2010

práve sa mi vrátil manžel z práce...trošku kecáme...medzitým píšem sem a odbieham k malému... 😝 to len my ženy dokážeme, že?

emanka
3. jan 2010

alca, podľa toho, aký máš ekzém...ja sa v tom nevyznám, radšej sa spýtaj dr.
malá si teraz 7x po sebe kýchla a potom kašlala, takže ráno ideme k dr....už aj my nádchujeme ☹
zuzka, napíš Veronike ip, ona tu možno je niekde a zbadá to...
aj ja som už nad tým rozmýšľala, že by sme sa mohli stretnúť, ale sme fakt ďaleko...no a ty Zuzi ani nehovorím, šalená Východňárka 😀

zuzkaku
3. jan 2010

ste ešte tu??

emanka
3. jan 2010

veru,veru, iba my ženy vieme robiť aj 3 veci naraz 😀

zuzkaku
3. jan 2010

no veď...východnarka... 😀 😀 😀 dík za typ, napíšem jej...no vidíš zas mi nedošlo, že sa to dá aj tak 🙂 na tej materskej mi akosi pomaly dochádza... 😀 😀 😀

zuzkaku
3. jan 2010

ke´d ja ani nemám čas jej napísať, stále si na niečo spomeniem a píšem tu... 😉
chcem sa opýtať, či kupujete niekto aj veci z Nextu z UK...ja som už zopárkrát niečo objednala cez niekoho...no chcem vedieť, či nemáte niekto nejaké lepšie zdroje 😉

emanka
3. jan 2010

no ja si už niekedy pripadám ako dement...niekedy vonku medzi ľuďmi, v obchode, keď chcem povedať súvislú vetu a ešte aj zrozumiteľnú, tak kokcem a nemôžem si spomenúť na nejaký banálny výraz...doma samé ťuťuli-muťuli, šušlem a neviem, čo ešte...dokonca aj so psami sa už rozprávam ako s dementmi, ako keby boli bábätká 😲 😀

zuzkaku
3. jan 2010

emanka a k dr. radšej choď, alebo lepšie, brnkni jej, aby si s malou nečakala medzi chorými deťmi 😨 možno to chce nejké lepšie kvapky do nošteka a niečo dobré na kašeľ...

emanka
3. jan 2010

zuzi, ja to tak tiež robím, aj cez mimibazar...a veľa vecí mám od sestry, tá neviem, kde to kupovala 😉

zuzkaku
3. jan 2010

emanka...tak to si môžeme ruky podať, som taká istá 😀

zuzkaku
3. jan 2010

hej aj ja cez mimibazá...je tam jedna taká milá osoba od ktorej som objednávala, ale viem, že sa dá aj niekde inde a možno aj lacnejšie, len nemám kontakt na takých ľudí...no ja len či náhodou 😵

zuzkaku
3. jan 2010

kde nám zmizla alca? Si ešte tu?

emanka
3. jan 2010

asi pôjdem rovno k nej, k dr....nech ju popočúva, pre istotu...v lete malá iba trochu kašlala, fakt občas, možno 5x za deň, volali sme dr. a povedala, nech ideme na pohotovosť, že môže mať aj zápal pľúc, že nemáme čakať do pondelka(bola sobota)...tak sme šli, bola tam taká mladá krava a že nič nemá, v pondelok sme išli k našej a mala zápal priedušiek...takže antibiotiká brala...ale to chytila odo mňa, ja som bola vtedy tiež chorá ☹
takže nechcem nič riskovať a pôjdem k nej...
ešte som si spomenula, že kámoška zo Španielska mi posiela veci z nextu 😉

emanka
3. jan 2010

alca niekam zdrhla 😲

klara_klara
autor
3. jan 2010

no baby nestiham citat... 😀 😀 😀 a uz je nas tu fakt celkom dobry pocet...bude vala rad a infosiek 😉 😉 😉

zuzkaku
3. jan 2010

ten môj muž stále odo mňa čosi chce....joj ale bol kľud keď bol v robotke... 😲
emanka...už papkáme mrkvu aj zemiaky 😕 celkom mu to chutí...a na tie vyrážky nám dr. predpísal fenistil kvapky a do kúpeľa nejaký olejček, no a ja mu na to ešte natieram Holtov krém- smrdí to jak box na topánky, ale zdá sa mi, že začína zaberať

klara_klara
autor
3. jan 2010

maly spi, pridavam sa 😉
inak ako kupete deti v tej istej miestnosti kde spia? pri akej teplote vzduchu a vody? ja 25 vzduch, 37 voda...potom mi ale chladne spalna kde kupeme aj spime na 22 stupnov. ako je to spravne? dufam ze takto.

zuzkaku
3. jan 2010

klara...aj ja s teším -inak dobrú tému si založila... 😉

emanka
3. jan 2010

no klára vitaj 😉 inak, zas sa chystám preč, musím sa ísť osprchovať, ten môj ma už naháňa, lebo potom sa ide on kúpať a to je aj na 2 hodiny!!!
holtov krém poznám, chvíľu som ho dávala malej na tváričku, keď bola ešte bábätko...box na topánky oproti tomu krásne vonia 😀
a má to atopický ekzém?

klara_klara
autor
3. jan 2010

dakujem ale bez vas by to bol len moj monolog...ktory sa tu sice obcas vyskytuje 😀 😀 😀
je ale fajn ze sa mame kde stretnut a mame podobne povinnosti...a vlastne aj kavu si spolu mozeme dat.... 😀 😀 😀 😀 len to musi byt v rovnakom case 😀 😀 😀 a to neviem ci nam niekedy nase deticky umoznia 😀 😀 😀

zuzkaku
3. jan 2010

ja to tiež takto robím...presne rovnako- kúpem ho ale v obývačke pri kozube- tam máme teplúúúúčko, v 37 vode... a spálňu som posledné dni nechala vychladnúť na nejakých 20 stupňov...zistila som, že mi potom lepšie spí... 😉

emanka
3. jan 2010

klára, my kúpeme v kúpeľni, už asi mesiac v normálnej vani, neviem, koľko tam je stupňov, ale máme tam ohrievač, tak vždy ho zapneme...medzitým je zapnutý druhý ohrievač v spálni a tam ju prenesieme z kúpeľne...spať sa má pri 18-stupňovej teplote, ale vtedy bola malá úplne studená, spáva tak, že má ručičky hore-štýl vzdávam sa 😀 - takže aj keď bola zakrytá dekou, tak to nepomohlo, teraz tam máme cca 21 stupňov... 😉

zuzkaku
3. jan 2010

no veru...len ja sa tu dostanem asi až večer, na virtuálnu kávičku 😉

klara_klara
autor
3. jan 2010

hej aj moj lepsie spi v chladnejsom...akurat teraz kycha ale to bude s tych navstev alebo kazdy mal doma inak teplo a ked sa spoti a potom zachladne je to hruza 😠 😠 😠

emanka
3. jan 2010

zuzi, gratulujem k mrkve a k zemiaku, to je super, že mu chutí 😀
no tu kávu neviem neviem, či budeme niekedy spolu piť...
baby, nestíham aj čítať aj písať...tu to je nezvyk, doteraz som tu mohla romány písať a teraz píšem jak žeravá 😀