Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ahojte, alca to ako davas malej petrzlen, len samotny, kolko ho varis? mixujes?
petržlen rozmixovaný so zemiakom + mrkvička z pohárika, ale tú som do toho nevmiešala...tak jej to chutí viac
no maly dostal tu slivkovu stavu...zatial nekakal ale momentalne tlaci tak dufame...dnes nemal ani prikrm...poradte co mu mam dat zajtra?
detickam zelam skore uzdravenie , alca no som si cikla normalne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , MMide na ten vycvik na misiu zacinaju uz teraz vo feb a skoncia v maji maju to neako podelene pravdepodobne tie vycviky budu v hlohovci takze nebude ani doma a ked prejde vycvikom co si myslim ze prejde lebo ako vojak ma dobre hodnotenie , tak pojde na misiu ,liluska sa mi dnes zobudila o 2rano a potom nie a nie zaspat bojovala dlho, emanka blahozelam k pokrokom neboj zachvilu ti bude leuska behat 😉
inac emanka drzim malej palceky je to borec 😉 😉 😉
baby asi ma ukamenujete ale dnes som dala lili palacinku 😀 drzala mi ruku a nepustila bola zlata , ja viem dnes je doba ze maminky vychovavaju podla kniziek ale moja prva dcera uz od 3m jedla vsetko ale uplne a pri lili som troska opatrna ale urcite nejdem podla kniziek
baby, dík 🙂
klára, veď mu kúp ten špenát, alebo brokolicu. Špenát predávajú so zemiakmi a brokolicu s ryžou. A keď ho tá mrkva zapeká, tak mu ju daj až o týždeň, možno sa to zlepší 😉
dzio, to je každého osobná vec, každý je zodpovedný za to svoje dieťa a tak aj koná 😉
Klára, minule, predtým ako si sa stratila si tu písala o rezňoch. A ja som sa ťa vtedy pýtala, či ich zamrazuješ už obalené. Zajtra alebo pozajtra sa chystám urobiť a asi by som pár šupla do mrazáku, tak mi, prosím, napíš, či obalené. Ale asi áno, no ale istota je istota.
emanka nemozes dat bobalene do mrazaka lebo mrazenim sa stahuje voda z potraviny a ked to rozmrazis tak budes mat zo struhanky blato
emanka neobalene su lepsie tie sa potom daju aj rychlo upiect v rureb len tak naprirodno, ale robili sme aj take obalene v cesticku ale to sa ti potom moze a nemusi dobre oprazit-nesmies to rozmrazovat ked to ides robit
dzio, myslíš? no ja sa v tom nevyznám, ale Klára to spomínala, ale fakt neviem, či obalené. Veď ona ešte príde, uvidíme 😉
Dzio, takže až v máji budete vedieť, či muž pôjde do tej Bosny?
nesúhlasím kľudne ich môžeš dať obalené do mrazáka, ale potom vysmážať ešte zmrazené......to je to isté ako keď kúpiš rybie prsty alebo obalený syr.....aj ja som to tak urobila....ale ešte jedna rada, ak to budeš zmrazovať tak najlepšie v nejakej dóze a daj medzi každý rezeň papier na pečenie, aby sa ti nezlepili...... 🙂
alca ale rybie prsty aj syr su polotovar a su uz napoli tepelne upravene corezne nie ale ako chcete 😀 cely zivot som pracovala ako kucharka po hoteloch a restikach
Baby, díkes za rady 😉 Niečo už vyšpekulujem...Klára, hentak to robievam, že si ich naklepem a zamrazím a potom vytiahnem a pečiem, alebo smažím 😉 Len toto som chcela vedieť, že či sa to dá obaliť, lebo to je omnoho viac ušetrený čas...no veď uvidím, ale díky 😉
ja som tak robila kuracie rezne a v pohode...... 🙂
dzio, ty si kuchárka??? no super, tebe ale je 😉 😉 závidím, chcela by som vedieť variť a hlavne, aby ma to bavilo 😝
aspoň vieme od koho žiadať tipy na varenie a rady samozrejme.... 😀
ochotne
hej dzio ma pravdu ked to davate do cesticka treba tak si to tepelne upravte a potom zmrazte 😉 😉 😉 😉 ale na prirodno su tiez dobre davam do nich syr a sunku a su perfis
sa tu objavujem tak obcas, lebo krotim malu selmu 😀 😀 😀
baby co radsej kupit kvoli bezpecnosti ...ohradku alebo cestovnu postielku?
cestovná postieľka je praktickejšia, lebo ju môžeš hocikedy a jednoducho rozložiť a zložiť a prenášať....aj keď my sme ešte neprišli na to ako to skladá naspäť.
😀
klára, ja si myslím, že ohrádku. Predsa len, je väčšia a môžeš ho tam dávať aj keď bude väčší a má tam dosť miesta na jašenie. Cestovná postieľka je síce dosť veľká, ale ak bude mať malý 10 mesiacov neviem, či tam bude spokojný. Neviem, či sa tam bude môcť točiť ako chce a trebárs plaziť a keď mu tam dáš zopár hračiek, tak tam bude mať ešte menej miesta. Ale zas sa to dá využiť ako hovorila alca, na cestovanie. Lenže zas sa ponúka otázka, že keĎ budete cestovať, či sa ti bude chcieť ešte aj postieľku terigať? Práveže budeš asi brať čo najmenej vecí, aby si mala čo najmenej batožiny 😉
Vygoogli si aj ohrádku, aj cest. postieľku a pozri si rozmery.
emanka cestovná postieľka býva aj vo forme ohradky....
alca a to vyzera zasa ako?
alca, veď to je ohrádka 🙂 a je dosť veľká, takže praktickejšia.
cafte baby,my mame cestovnu postielku,ale elaia v nej nechce byt.je tvrda,nepohodlna a strasne nizko lezi dieta,ked som ju chcela z nej vybrat skoro som aj do nej padla 😅
poslala som ti link

ja som dnes dala malej aj petržlen....