Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ahojte tak sme mali spenat od hami, moc nechutil ale polku sme spapali...niuz uvidime co bude 😉 dufam ze dobre 😉
Klara aj my sme dnes mali spenat ale doma robeny 🙂 a chutil nam moc 🙂 🙂 🙂 ..inak my uz mame dva zubky 😀 taky je stym podareny.....
jej ahoj babuli davno si tu nebola...my este namame zub ale dufam ze skoro vyjdu lebo je s nim hroza 😉
ma snovu fotku kukam 😉
ale babullka ahoj, čo si čítala moju výzvu? 😀
Som čítala na tom kojeni.net, že ardo má bio mrazenú zeleninu, akurát mám aj dom mrazený špenát od ardo, myslíte, že je BIO, ale by to tam malo byť napísané. Alebo ten špenát ozaj radšej z pohárika
babullka, neni možné, že si sa tu ukázala 🙂 🙂 gratulujem k zúbkom, aj my máme 2 od Vianoc a už idú ďalšie 4 horné 😉
speváčka, vôbec nie si v obraze, ja cvičím s Leou už asi mesiac a kvôli slabým nožičkám, inak, aj sme sa tu o tom bavili a konkrétne s tebou 😉 Tak ako hovorí alca, to som sem prekopírovala z inej témy, lebo Zuzka spomínala, že majú taký problém a 8.2 idú na rehabilitáciu, tak som chcela vedieť, že či to je ono...
alca, aj unás sneží nehorázne. Celú noc snežilo, Maťo o deviatej odhrunul 20 cenťákov a teraz už napadalo ďalších cca 7-10 cm, no hrôza...už to vidím, ako bude za pár dní odmäk a nastane veľkáááá potopa 😝 chudáci tí, čo bývajú v takých oblastiach, teraz, v takej kose, to nebude bohviečo 😒
ali, neviem, či je ardo bio, ale aj ja som už vo viacerých článkoch čítala, že oni majú kvalitnú zeleninu a špenát radšej z pohárika, čerstvý, či mrazený obsahuje veľa dusičnanov, najskôr by som dala na tvojom mieste z pohárika a až keď bude trochu väčšia, tak mrazený...ja ešte dávam z pohárika...
babuli inak chodis sem este? ci radsej do novej temy? ci nebol cas?
aj unas snezi jak blazen 😠 psa nam skoro zafucalo 😠 chudak
emanka a na ako velmi to zohrejes v pohariku? ja som to riadne a potom som tpo zas musela chladit. staci trochu ci viac?
fuuuuj sneh 😝 😝 😝 😝 😝 😝 ...chcem letoooooooooooooooooooooooooooooooooooo 😎 😎 😎 😎 😎 😎
idem vesat pradlo aj s pomocnikom, co uz iank by somk nic neporobila
inak baby dnes je vyznamny den bo zacinam pravidelne vecer cvicit...takze asi sa tak casto neuvidime, bo mne to vyhovuje prave ked maly terorista zaspi a tak budem pisat malo ☹ ☹ ☹
ahoj dzio, no podľa toho čo som čítala, tak si si teda preskákala svoje, tak dúfam, že je to u vás už len dobré aj keď ani teraz to nemáš vôbec ľahké.... 😒
klára, zohrievam to v mikrovlnke na 35 sekúnd, vtedy to je akurát, ale to záleží aj na výkone mikrovlnky...ty zohrievaš vo vodnom kúpeli?
a vy to zohrievate rovno v tom poháriku?
hej vo vodnom nechcela som to pchat do MW. ake to ma byt teda teple?
ja som to hriala v pohariku
ževraj jedlo má byť v izbovej teplote, teda tak okolo 25°C
alca dakujem ja som bojovnik asi preto sa zivot somnou dost zahral aj ako s dietatom aj ako s dospelou ale su aj horsie veci ja to beriam tak a ako sa vravi kazdy dostanetaky kriz aky unesie, lili je uplne zla zase v noci malo hajkala normalne mam prvy krat pocit ze uz som fakt unavena
alca, kde si zas šmírovala? 😀
ja si to dám vždy do misky a tak zohrievam. Teraz síce zje všetko, ale keď jedla polovičku, trištvrťku, tak to bolo lepšie, lebo ak už ideš do toho s lyžičkou, dostanú sa tam sliny a potom sa to má vyhodiť a nie dávať do chladničky. No a neviem, čo by sa stalo s tou etiketou v mikrovlnke, po skúsenosti s alobalom nechcem riskovať 😝
no uz reve, a ze popisem no tak asi nie ☹
eman, sorry, jasne že viem, že cvičíte na nožičky, no som sa pomýlila, ☹
ťažké ráno, matúš otravuje s jedením, Hanka kričí už od rána ani kávu som si nevypila v klude, do toho kŕč v pravej ruke 😠 a spala zas len polhodinu 😠 a potom volá svokra, že príde s lokšami a práve ked klopká, riešim pokakanú hanku až na chrbát 😠 😠 😠
neboj som v obraze ☹ len proste deň-blbec
prosím vás, nepamätáte sa na číslo šarže toho Nurofenu, čo bol stiahnutý z obehu?
jaaaaaj, blbne mi net 😠 😠
spevi, v pohode 😉
dzio, daj nejaký recept na brokolicovú polievku, ale ľahkú 😉 ešte som to nerobila, ale chcem skúsiť, to by mohla aj lea, tuším už môže smotanu...ak tam teda ide 😝
spevi, nezávidím...toto moje "decko" dnes ešte nespalo, porazí ma 😠 😠
spevi, ja nie...ale trvanlivosť je tuším do apríla, ale nie som si istá, veď si to ešte vyhľadaj 😝
baby vám ide telka?
jeej a kedy sme dosiahli 5000ku?
a vyhráva dzio.....gratulujemééé... 🙂
telka nám ide, ale ráno nešiel orange, na ta3 dávali, že majú nejaký výpadok, sranda, ktovie, či by sme sa dovolali 112-ky 😒

ty kokos, dnes hádam ani snežiť neprestane......hrôôôôôôôôza blééééééééééééé
spevi s tým spaním to tak máme každý deň ako ty píšeš....