Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
teraz končím na chvíľu, prídem potom 😉
aj tak je jedno ako to zohrejem, lebo kým to do nej dostanem, tak je to už studené.....
dnes nič moc nezjedla, čo nič moc, vlastne nič.....keď tam neni tá mrkička z pohárika tak nechce ani ten zemiak s petrž.
Otane na zajtra, aj keď čítam príspevok od emanky, že by sa to nemalo, ale veď sa hádam z vlastných slín neotrávi, teda tak trošku aj s mojich. 🙂
jéééééééééééééééééj nesnežíííííííí
tak to som ešte nezažila....ja si tu píšem a malá reku papá a ona mi tu spí na cecku a dudluje....hlavne, že sa pred hodinou zobudila....
ale nééééééééééé, už zasa?
ali, z tých slín sa tam tuším vytvoria baktérie nejaké, či čo, no neviem, to je jedno. u nás furt sneží, straaašnáááá kopa snehu, dala som malú spať a asi pôjde odhŕňať na dvore, lebo sa ani s kočíkom von nedostanem...
mala by som ísť aj ja aspoň na dvor s malou a poodhrňať sneh
poslem adresu na darceky 😀 😀 😀 😀 😀 , brokolicu iba uvarit vo vode alebo toska osmahnut spolu zo zemiakom na olivovom oleji , podliat vodou a nechat uvarit a pridat toska smotany ale ja by som zvolila mlieko menej zatazi zaludok a potom pomixovat a mas kremovu polievku a ostatnym clenom r dochutit maslom vegetou a solou uplne najjednoduchsi recept 🙂
hmmmm, niekedy vyskúšam...
ahojteee 🙂
emanka...ten príspevok, čo si tam hodila, to akoby som písala ja o našom Šimonovi...presne takto to robí 😒 Na rehabilitáciu sme mali ísť 8.2., ale musela som to presunúť na 12.2, lebo Vladovi v robote poprehadzovali smeny, kvôli marodujúcemu kolegovi, no a keďže šofér je u nás on, tak som sa rozhodla počkať naňho, nechce sa mi s malým trepať po autobusoch...
alci... 😀 spací vak ešte nemám, ale mám doma taký flísový fusak, ktorý sa veľmi nápadne podobá na spací vak 😀 , chcela som to v ňom vyskúšať, ako šimon bude spať....no a spal OTRASNEEEEE, prepánajána...každú chvíľu sa prevaľoval na bruško! Urobil to v noci dokopy asi 10 krát...potom sa na brušku zlostil, lebo späť sa nevie prevaliť, vkuse som k nemu vstávala...no a o 2:00 sa rozhodol, že už je dosť vyspatý a že sa chce hrať 😝 hrozná noc...neviem, či to bolo tou zmenou (zo zavinovačky do fusakospacáku 😀 ), alebo tým, že bol spln...no neviem, len dúfam, že dnes to už bude lepšie...A teraz neviem, či kúpiť ten spací vak, myslíš, že to bude lepšie ako v tom fusaku(on je taký dole dookrúhla, na zips, podobne ako spací vak, len to nemá na ramienka)....Dnes vyskúšam opäť tu našu starú dobrú zavinovačku a uvidím ako bude... 😖
joj zuzi, len sa drž starých dobrých, overených zvykov...pokiaľ ti spí zavinutý lepšie, tak ho zavíjaj...aspoň teda ja bych sa netrápila, že už je veľký na zavinutie...
Zuzi, tak som zvedavá, ako dopadnete. Dúfam, že dobre a nebudete musieť cvičiť ☹
dzio, dík za recept 🙂 pošli tú adresu, pošleme nejaký dárek 😀 napríklad lopatu na sneh 😀 teraz sa zíde 😉 😉
no ja už som poodhŕňala, narobená som jak kôň, lebo to som musela odhadzovať ako s lopatou a nie zhŕňať 😝
Zuzi, niektoré deti neznášajú spací vak a ak mu je dobre v zavinovačke, tak ho tam nechaj, veď neskôr si odvykne 😉
fúúú zmorená a spotená som jak kôň......nechápem ako môže byť pre niekoho odmetanie snehu relax.....sranda, že keď som začal odmetať, tak zachvíľu povyliezali aj ostatní.....
zuzi mne spací vak vyhovuje, malá je zvyknutá odmalička...
ja neviem čo dnes s tým mojím dieťaťom je, ale dnes už vylievam 3 fľašu nutrilonu.....vôbec mi hi nechce....
a kam ste zmizli....tiež odmetať? A ja že pokávičkujeme....
ja som dnes odmetala sneh asi 3x v živote.... 😕
emanka lopatu mame len ludia chybaju co keby ste dobehli 😀 😀 uvarim vam kavu
to si skôr zavolaj zuzku, predpokladám, že ona je k tebe bližšie.... 😉
dzio ty si priamo z Čadce?
Alca hej citala som tvoju vyzvu...ale vazne akosi nestiham chodit sem tak casto ☹ Klara isto aj vam uz coskoro vidu zubky...nas maly je taky zlaty s nimi len nam ich nechce moc ukazovat 😝
nebuď toľko na FB a budeš stíhať nás... 😝
nie alca
z Čadce je aj voskovka, tuším...
my sme boli pocvičiť a dala som malej jogurt s hruškovou výživou a úplne všetko to zjedla 🙂 konečne tomu asi prišla na chuť 🙂
No a už mám urobenú kávičku, len je ešte horúca, takže alca, pridávam sa 🙂 teda ak lea dovolí, dnes stále nervačí, to robila aj 2 dni predtým, než jej vyšli prvé 2 zuby, no ale ešte to nevyzerá, že by vyšli, tak neviem 😒
Inak, sranda s tým snehom, že? Takú kopu si ani nepamätám...teda pamätám, keď som bola prváčka na ZŠ 😀
to asi len my sme tu také závisláčky.....lebo ak sem aj niekto druhý napíše tak asi len raz za čas.....aj stlu napr. sa dlho neozýva.....
a babula ako sa inak máte? zdravotne, papacky a tak...
🙂
alca, ty kde si písala výzvu? Viem, že Veronika včera, či predvčerom písala tu, že nech príde babulka, no alebo, že by si to bola ty?
ja som jej písala na FB 😀 😅
veru, alca, závisláčky 😀
Maťo mi akurát včera hovoril, že keby sa nám pokazil notebook, tak ty by si to ani neprežila, zbláznila by si sa 😝 😝 😀 no ale pravdu má, čo vám poviem 😀
stlu má ešte asi chrípku a možno to deti od nej dostali, tak má toho dosť 😝
a ty ju tam máš? ja ani neviem, ako sa volá...to kde si zistila?
no pozri, zas zdrhla 😒
dzio a odkiaľ si teda? a ešte musíš napísať, ako sa voláš a koľko máš rokov 😀 my sme to už všetky prezradili 😉
aha na to som zabudla, že je chorá.....
prvdupovediac, keď som mimo domu a mimo dosahu počítača, tak mi to až tak strašne nechýba,ale keď prdeme domov a ráno, prevé čo urobím je naštartovanie notebooku. 😔
ja ho ráno radšej nezapínam, lebo by som sa tu zasekla a nič by som neurobila...vždy ho zapnem, až keď lea zaspí, ak teda nerobím niečo iné

to už je 5000-ka? keď som sem prišla, ešte som si pomyslela, že to bude až večer, tak dzio congratulation 😉 😉
klára, ja jej vždy do toho strčím prst a podľa toho viem, či je to dobré, deti nemajú radi moc teplé, takže ak sa ti to zdá studené, či vlažné, tak je to akurát 😉