Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ale nájdeš si ju u mňa podľa fotky a bude už len na babulke či ťa prijme....hihi 😝
Alca...ja som neni vela na FB 🙂 Zdravotne fajn a z na to ze ja mam vyvrtli kotnik 😒 a zachvilu nas caka kontrola na oblicky,tak mam z toho zasa nervy 😝 ....a papacky..zje vsetko co vidi....minule sme s manzelom jedli tousty a mali sme tanier na sedacke a mali bol pri nas.....boli sme zadivany na film a ked somnkukla na maleho-drzal toust v ruke a hryzkal jedna radost..som myslela ze ma svihne 🙂 a ako bol potichucky 😀
ako podľa fotky? veď nemôžeš pozrieť všetkých na FB...nechápem
jaaj, ja debil, u teba si ju nájdem podľa fotky...ty secret, povedz ako si ju našla
emanka mna najdes pod menom Monika Čmelová na FB.... 😉
babullka, vy máte zlé obličky?
ozaj, alca, minule si písala, že idete k ortopédovi, už neviem, kedy a vy čo máte? stále ju balíš na široko?
ale ja neviem ako sa volate a odkial ste 😀
ja som tiež minule dala niečo oliznuť ale už neviem čo to bolo, no odolajte.....
no lebo má rovnakú fotku.....nuž čo už.....keď babullka dovolí dam ti meno alebo ho prezradí sama
eman...mame stranovu diferenciu obliciek....tak musi byt sledovany-kontroly kazde 3 mesiace 😔
aleca uz som ho tu napisala 😉
sorac nie aleca ale Alca 😀
no už prezradila....
nebalím na široko ale balila som do 3 mesiacov a teraz máme ísť po ďalších 3 na kontrolu. A dík, že si mi to pripomenula, lebo som sa chcela opýtať, že či vadí ak tam pôjdem o týždeň skôr......chcem využiť ešte bratove služby kým je na Slovensku....
čo to znamená stranová diferencia
inak už ste boli na kontrole po pol roku na gynde?
jednu ma zmensenu o 2 cm 😒
aj to bude mať pre Matúška nejaké následky?
alca, môžeš, ak nemáte daný dátum a ak máte, tak zavolaj a preobjednaj....dzio, nemala si sa flákať, keď sme písali mená a vek, ak chceš je to o niekoľko desiatok strán dozadu, nájdi a prečítaj 😉
babullka, dík, nájdem si ťa 😉 ani ja neviem, čo je to tá diferencia..
Milá Alenka, normálne mi tu napíš, po lopate, ako si ju tam našla...no a čo keď tam má rovnakú fotku, veď tam je milion fotiek....buď som taký debil nechápavý, alebo už neviem...
no povedali nam ze zatial mu funguje ako ta druha zdrava,moze dorast,ale moze zostat aj stale o ten kusok mensia.....pravidelne kontroluju moc a kym je ten v poriadku tak to pre neho nic zle neznamena...naposledy ked sme boli tak ju mal stale o tie 2 cm mensiu ako aj ked sa narodil co povedala ze je este dobre
eman das si tam meno Monika Čmelová do vyhladavaca a tam ti najde asi len 3 take mena a ja tam mam tu istu fotku ako aj tu na mk..tak mi poslez ziadost a je to 😀
alca, ja som mala ísť v januári, ale to preto, lebo mi dal antikoncepciu a kvôli tomu mám ísť na kontrolu...pôjdem tento mesiac, sa mi nechce 😝 a to, že po pol roku od pôrodu, to som ešte nepočula...
lenže, odkiaľ vedela alca ako sa voláš????
ja ani neviem...jaj z island paradise davali sme sa do priatelov samizda 😝
babulka drzim palce nech sa to oblickov len a len zlepsuje
dzio dakujem...ja si to takto ani nepripustam ze by to mohlo byt zle..len ked sa blizi kontrola tak sa bojim... 😔
emanka volam sa Monika a mam 30
a to bolo určite v téme Hry/aplikácie na FB, som si mohla myslieť 😀
aj ja vám držím palce, nech s tým nemá Matúško nikdy problémy!!!
eman presne ta tema hej 🙂 🙂 🙂 a dakujem 😉
no Monika, teší ma 🙂 ja som Lucia a tiež mám 30 😉
alca a naco na kontrolu po pol roku???ja o nicom akom som este nepocula a to beriem HA.

the secret 😀